- 16 Mart 2021
- 148
- 55
- 28
- Konu Sahibi Wishanddesire
Ameliyat oldunuz mu ve nerede oldunuzHenüz amaliyatı olmadım 22 ocakta amaliyat olacagım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ameliyat oldunuz mu ve nerede oldunuzHenüz amaliyatı olmadım 22 ocakta amaliyat olacagım
Merhabalar ben de Sercan beye burun ameliyatı olacağım ama daha önce yaptığı burunları hiç görmedim işinde iyi olduğunu duydum ama çok minimal barbie tarzı burun istiyorum yaparız dedi kendisi ama size sormak istedim yaptıran olarak. Yardımcı olursanız çok sevinirimPara verdinizki acaba
Aklınızda bi doktor varmı acaba hangisine olmayı düşünüyorsunuzerdem ozdemir e ameliyat yaptirdim iki kere kbb ci once system hastanesinde idi yaptigi ikincisi sehir hastanesinde kirik vardi duzeltirim dedi hala yamuk sonrasinda tekrar baska dr gidecektim evlendim bebek emzirme vs kaldi。emzirme sureci bitsin yine olacagim。ustelik yamuklugu durdugu gibi bide burun ucu asagi indi
malesef benimde yok ama kayseriden bulmam lazimAklınızda bi doktor varmı acaba hangisine olmayı düşünüyorsunuz
Merhaba ameliyatı oldunuz muHenüz amaliyatı olmadım 22 ocakta amaliyat olacagım
Merhaba yüzünüzü karalayarak burnunuzun fotoğrafını atabilir misiniz rica etsem. Bir de cok morluğunuz oldu muamaliyat oldum çokta kolay geçti süreç öyle abartıldığpı gibi dayanılmaz ağrılarım olmadı yada kanama vs
görünüşünden ve nefes alma açısından memnunum
ben doğal olsun çok küçükte olmasın demiştim öylede oldu
Merhaba ameliyat tarihini ne kadar sonraya verdi sercan hoca acabaMerhabalar ben de Sercan beye burun ameliyatı olacağım ama daha önce yaptığı burunları hiç görmedim işinde iyi olduğunu duydum ama çok minimal barbie tarzı burun istiyorum yaparız dedi kendisi ama size sormak istedim yaptıran olarak. Yardımcı olursanız çok sevinirim
şehir hastanesin de Bükem cüce emliyat olan var mı randevu alamıyorum Sercan hocaya o yüzden hangisi daha iyi hiç bir fikrim dahi yok bükem hoca işinde nasıl birisi
Benim Büke’m hocaya 22 Ağustos randevum var muane olucak sanırımBükem hocanın instagramda yaptığı burun ameliyatlarına baktım ben çok beğendim bende randevu alabilirsem Bükem hocaya gideceğim
Ben randevu bulamadım ne zaman aldınız acabaBenim Büke’m hocaya 22 Ağustos randevum var muane olucak sanırım
11 Ağustos da almıştım 16 agustosa randevu vardı ama ben doktor olarak kararsız kaldığım için 1 hafta sonrasına aldım yani 22 agustosa