- 20 Eylül 2017
- 52
- 2
- 86
- 30
- Konu Sahibi Wishanddesire
Randevuya baktınız mı hiçMerhaba ben de şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Deneyiminizi bizimle paylaşır mısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Randevuya baktınız mı hiçMerhaba ben de şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Deneyiminizi bizimle paylaşır mısınız?
Siz operasyon geçirdiniz mi doktorunuz kimdi olduysanızRandevuya baktınız mı hiç
O doktoru bana önermişlerdi ama kayseride olduğu için gitmedim.akrabasını tanıyorumda.Benim Büke’m hocaya 22 Ağustos randevum var muane olucak sanırım
Yok maalesef talep oluşturdum ama daha randevu alamadım. Özelde Mehmet Metin beyle görüştüm. 16bin lira istedikleri için düşünmüyorum. Öğrenciyim çok pahalı başka doktorla görüştünüz mü hiç?Randevuya baktınız mı hiç
Hayır görüşmedim ozel çok istiyor bende ya fakültede yada şehir hastanesi düşünüyorumYok maalesef talep oluşturdum ama daha randevu alamadım. Özelde Mehmet Metin beyle görüştüm. 16bin lira istedikleri için düşünmüyorum. Öğrenciyim çok pahalı başka doktorla görüştünüz mü hiç?
Muayene oldunuz mu acaba? Çok merak ediyorumBenim Büke’m hocaya 22 Ağustos randevum var muane olucak sanırım
Fakülteyi arayıp ücretli muane olmak istiyorum diyin öyle verirler galiba bende öyle aldımSercan hocaya randevu nasıl alabilirim alamıyorum uzun zamandır
Evet oldum ama 10 ay sonrasına verdi ameliyatı fiyatı 7000 tlMuayene oldunuz mu acaba? Çok merak ediyorum
Fakülte de Melikgazi öztürk doktor nasıl biri ameliyat randevusu aldım 3 ay sonrasında güvenebilir miyimHayır görüşmedim ozel çok istiyor bende ya fakültede yada şehir hastanesi düşünüyorum
Bende o doktora almıştım açıkçası çok güvenmedim tek bir yorum bile bulamadım doktor hakkında iptal ettirdim sercan hocaya randevu aldımFakülte de Melikgazi öztürk doktor nasıl biri ameliyat randevusu aldım 3 ay sonrasında güvenebilir miyim
Hangi hoca 7000 acabaEvet oldum ama 10 ay sonrasına verdi ameliyatı fiyatı 7000 tl
Sercan hoca çok uzun zaman sonrasına ameliyat günü veriyor buğün biriyle konuştum 4 yıl beklemişBende o doktora almıştım açıkçası çok güvenmedim tek bir yorum bile bulamadım doktor hakkında iptal ettirdim sercan hocaya randevu aldım
Bükem cüce 6 ve 7 bin arası değişgenlik gösterir dediHangi hoca 7000 acaba
Bukem hocaya neden olmadınızBükem cüce 6 ve 7 bin arası değişgenlik gösterir dedi
ameliyat gününü çok uzun zaman sonrasına veriyor çok kişi varBukem hocaya neden olmadınız
Ne zaman sonraya veriyor acabaameliyat gününü çok uzun zaman sonrasına veriyor çok kişi var
10 ay sonrasınaNe zaman sonraya veriyor acaba