- 2 Ocak 2019
- 13
- 0
- 6
- 26
- Konu Sahibi Wishanddesire
Arkadaşlar Kayseri'de "devlet Hastanesi'nde" olan yok mu burun ameliyatını? Kayseri şehir hastanesinde Sercan Yücel'in ismini duydum bir kızdan.( Ahmet Atalay'a randevu aldım sonrasında Sercan Yücel ile de görüşeceğim.) Burnunun fotolarıni falan attı öncesi sonrası ve gayet iyi olmuş. Ama uzman doktor kendisi cerrah değil. Bildiğim kadarıyla uzman doktor ve operatör doktor(cerrah) farklı oluyor. Bu yönden kuskuluyum. Yoksa devlet Hastanesi'nde daha uygun fiyata yapıyorlar.
Kayseri şehir hastanesinde plastik rekonstrüktif cerrahiye ameliyat olanlardan yorum bekliyorum. Kayseri'de burun estetiği devlette olunur mu sizce? Özel muayenehanesi olan ve ismi duyulmuş kimseler Ahöet Tuna Eren, Saffet Örs, Teoman Eskitaşçıoğlu, Mehmet Gökhan Şahin vs. , devleti düşünüyorum şuan bilgisi olanlar yazarsa çooook memnun olurum.
Kayseri şehir hastanesinde plastik rekonstrüktif cerrahiye ameliyat olanlardan yorum bekliyorum. Kayseri'de burun estetiği devlette olunur mu sizce? Özel muayenehanesi olan ve ismi duyulmuş kimseler Ahöet Tuna Eren, Saffet Örs, Teoman Eskitaşçıoğlu, Mehmet Gökhan Şahin vs. , devleti düşünüyorum şuan bilgisi olanlar yazarsa çooook memnun olurum.
Son düzenleme: