• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri'de burun estetiği

Wishanddesire

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2019
13
0
6
26
Arkadaşlar Kayseri'de "devlet Hastanesi'nde" olan yok mu burun ameliyatını? Kayseri şehir hastanesinde Sercan Yücel'in ismini duydum bir kızdan.( Ahmet Atalay'a randevu aldım sonrasında Sercan Yücel ile de görüşeceğim.) Burnunun fotolarıni falan attı öncesi sonrası ve gayet iyi olmuş. Ama uzman doktor kendisi cerrah değil. Bildiğim kadarıyla uzman doktor ve operatör doktor(cerrah) farklı oluyor. Bu yönden kuskuluyum. Yoksa devlet Hastanesi'nde daha uygun fiyata yapıyorlar.
Kayseri şehir hastanesinde plastik rekonstrüktif cerrahiye ameliyat olanlardan yorum bekliyorum. Kayseri'de burun estetiği devlette olunur mu sizce? Özel muayenehanesi olan ve ismi duyulmuş kimseler Ahöet Tuna Eren, Saffet Örs, Teoman Eskitaşçıoğlu, Mehmet Gökhan Şahin vs. , devleti düşünüyorum şuan bilgisi olanlar yazarsa çooook memnun olurum.

Son düzenleme:
Ben oldum ablam oldu erkek kardeşim oldu çok memnunuz ama Sercan hoca 2 yıl sonraya sıra veriyormuş artık uzman doktor olunca aynı zamanda operatör oluyor yoksa benim ameliyatımı yapamazdı kulaktan duyma şeylerele kafanı doldurma hastanede çok iyi sercan hocada işinde başarlı bi doktor.

Ben oldum ablam oldu erkek kardeşim oldu çok memnunuz ama Sercan hoca 2 yıl sonraya sıra veriyormuş artık uzman doktor olunca aynı zamanda operatör oluyor yoksa benim ameliyatımı yapamazdı kulaktan duyma şeylerele kafanı doldurma hastanede çok iyi sercan hocada işinde başarlı bi doktor.
Para verdinizki acaba

Kızlar Fakültede Sercan Yücele ameliyat olup memnun kaldınız mı? Ben 7.06.2020 tarihi itibariyle hala ameliyat olamadım:D. Pandemi sebebiyle şehir Hastanesi'nde Ahmet Atalay dan aldığım randevu da iptal oldu ameliyat da hayal oldu anlayacağınız. Bilmiyorum belki de hayırlısı bu oldu. Ama bu yaz finallerimin ardından mutlaka ameliyat olmayi düşünüyorum. Ama hangi doktora olacağım konusunda epeyce bir kararsızım.

Bilemiyorum bir gidip görüşmeyi düşünüyorum randevu alıp, ama fakültede şuan pandemi döneminde burun ameliyatı vs yapılıyor mu hiç bilgim yok şehir hastanesi falan ne alemde hiç bilmiyorum. Bilen varsa yazsın kızlar

amaliyat oldum çokta kolay geçti süreç öyle abartıldığpı gibi dayanılmaz ağrılarım olmadı yada kanama vs
görünüşünden ve nefes alma açısından memnunum
ben doğal olsun çok küçükte olmasın demiştim öylede oldu

amaliyat oldum çokta kolay geçti süreç öyle abartıldığpı gibi dayanılmaz ağrılarım olmadı yada kanama vs
görünüşünden ve nefes alma açısından memnunum
ben doğal olsun çok küçükte olmasın demiştim öylede oldu
ne kadara ameliyat oldunuz.

Ben meme küçültme ( mammaplasty ) ameliyatı oldum . Sercan Yücel gerçekten mükemmel bir doktor düşünmeden gidin hem işi hem ilgisi çok güzel çok memnun kaldım ameliyatlarda olduğu gibi botox dudak dolgusu gibi işlemleri de efsane Kayseri’de bir numara bence şuan fakültede hiç düşünmeden gidilecek bir doktor minnettarım.

Mehaba gamze hanım öncelikle geçmiş olsun hangi hastanede amelyat oldunuz öğrenebilir miyim ayrıca fiyat ne kadardı?

Back