• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri'de burun estetiği yaptırmak istiyorum. Ahmet Tuna Eren hakkında bilgisi olan var mı?

ismisenver

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
69
21
38
32
Selamlar, ben sivas ta yaşıyorum. yakın olduğu için ve ailem kayseride yaşadığı için kayseride burun estetiği olmak istiyorum. saffet örs fiyat olarak uygun ama onada yaptıran bir arkadaşın bir çok kez oldu hala son halini sevmiyor. ahmet tuna erene yaptıran görümcemin arkadaşı var. onlada tanışmadım ama görümcem çok beğenmiş. fiyat konusunda ahmet tuna bey hakkında bilgisi olan var mı? ve bu iki doktora ameliyat olan var mı? şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum :)

Ahmet beye ameliyat oldum ben de onun iki hastanesi var ibni sına 3500 ve memorial 3800... ben memorial de oldum şu anda 17 günüm ve çok memnunum çok ilgili gerçekten... benim burnumda eğilim de vardı... ve sonuç şu anda güzel... kesinlikle Ahmet tuna eren diyorum... tavsiyem için bekleyen arkadaşlarım var bana bakıp sonuca göre olmak istiyorlar onlara da tavsiye ediyorum...

Ahmet beye ameliyat oldum ben de onun iki hastanesi var ibni sına 3500 ve memorial 3800... ben memorial de oldum şu anda 17 günüm ve çok memnunum çok ilgili gerçekten... benim burnumda eğilim de vardı... ve sonuç şu anda güzel... kesinlikle Ahmet tuna eren diyorum... tavsiyem için bekleyen arkadaşlarım var bana bakıp sonuca göre olmak istiyorlar onlara da tavsiye ediyorum...
Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için

Peki şunu merak ediyorum 1 hafta sonra işe başlayabiliyor musun? Ben üniversitede asistanım laboratuvarlar falan baya yoğun oluyor ve sürekli öğrenci karşısındasın. 1 haftada insan içine çıkılacak kıvama geliniyor mu? Bir de şehir dışından geleceğim kayseriye ne sıklıkla kontrole gitmek gerekiyor ameliyattan sonra?

Merhaba şuanda saffet bey 4500 tl.ahmet bey ibni sina için 3700 ve memorial için 4000 tl.umut bey acibadem hast. Icin 4000 tl fiyat verdi.saffet beyin soģuklugu ve ilgisizligi hoşuma gitmedi.ahmet ve umut beyin tavirlari ilgiliydi.benimde burnumda sola doğru eğiklik var ve ucundaki uzunluk ve top şeklinde durmasindan rahatsizim.sizce hangi doktoru tercih etmeliyim çok kararsızım.kayserideki esabil bey, ismail bey ve mehmet gökhan hocaya da muayene olmalimiyim sizce.fiyatlari ve ameliyatlari konusunda bilgisi olan yardımci olabilir mi lütfen.nişanimdan önce olup iyileşmek istyorum

İsmail hakkı 2500 erciyes hastanesinde saffet bey soğuk simülasyondan bana yapcağnız burnu görebilirmiyim dedim milyonlarca yaptım die bi cevap aldım! Ama bi tanıdığım yaptırmış kanca şeklinde bi burun çok güzel yapmıştı hakkını yemiyim. Benim sıkıntım nefes alamama ama burun ucum düşük onuda düzeltirmek istiyorum. Ben devlet hastanesinde yalçın yontara karar verdim oda 2500 yaptıranlar memnun biraz geç bi tarih veriyo tek sıkıntı bu. Ben yazın olmak istemiyorum gözlük takamadan güneşe bakamam eylül sonu gibi olucam. Bide memoriolda teoman hoca varmış ondanda memnunlarmış ama kendim görmedim

İsmail hakkı 2500 erciyes hastanesinde saffet bey soğuk simülasyondan bana yapcağnız burnu görebilirmiyim dedim milyonlarca yaptım die bi cevap aldım! Ama bi tanıdığım yaptırmış kanca şeklinde bi burun çok güzel yapmıştı hakkını yemiyim. Benim sıkıntım nefes alamama ama burun ucum düşük onuda düzeltirmek istiyorum. Ben devlet hastanesinde yalçın yontara karar verdim oda 2500 yaptıranlar memnun biraz geç bi tarih veriyo tek sıkıntı bu. Ben yazın olmak istemiyorum gözlük takamadan güneşe bakamam eylül sonu gibi olucam. Bide memoriolda teoman hoca varmış ondanda memnunlarmış ama kendim görmedim

Yalçın bey ne kadar sonraya ameliyat tarihi veriyor.Eğer yaptıranlar memnunsa neden gidip ayni işleme iki katı para dökelim ki...benimde burun ucu dusuklugu var biraz ve cok sukur kemerim yok.uzunlugunu kisaltmak istiyorum,topluk var ucunda birde onden goz altlarimin yani genis gorunyor.yeni ogrendim sola yatiklik varmis burnumda:)) avatar style olmusum tam olarak:)yaza kadar sişliklerimin farkedilmeyecek sekilde inmesi gerekli.Yalçın hocayla yuz yuze gorustunmu canm.Yaptigi amelyatlari falan gordunmu.

Görüştüm ben şubat başı gitmiştim hazirana gün verdi istemedim. Benim haziranda yanında bakıcak insan yok bide gözlük kullanılmıyo 6 ay yazın gözlüksüz yapamıcağım erteledim. Gerçi beklemekte kötü diyorum aman gidiyim olayım diğerlerine onlar hemen ameliyata alıyo sonuçta. Vazgeçiyorum kaç yıl bekledin az daha bekle ne olcak diyorum. Yaptığı burnu gördüm gayet doğal ve güzeldi bende çok estetikli kalkık burun istemiyorum

Görüştüm ben şubat başı gitmiştim hazirana gün verdi istemedim. Benim haziranda yanında bakıcak insan yok bide gözlük kullanılmıyo 6 ay yazın gözlüksüz yapamıcağım erteledim. Gerçi beklemekte kötü diyorum aman gidiyim olayım diğerlerine onlar hemen ameliyata alıyo sonuçta. Vazgeçiyorum kaç yıl bekledin az daha bekle ne olcak diyorum. Yaptığı burnu gördüm gayet doğal ve güzeldi bende çok estetikli kalkık burun istemiyorum
Keşke bende erkenden düşünseydim eğer sabredip bekleyebilceksen bekle canm:) yalcin hocaya randevu aldim pazartesiye.bu hafta icinde de gidip ismail bey esabil bey teoman beyle görüşurum.onlarinda fiyatlarini ve fikirlermi yazarm canm.ben çok pinpirikli oldugum için karar verip güvenemiyorum

Kızlar yalçın yontar a gittim ben bugün resmen 1.-1.5 yıl sonra gel dedi. Ve tavrını sevmedim çok kişi gelmiş bugün burun estetiği soran bilmiyorm kaçıncı kişisin artık yeni hasta almıyorum dedi bana. Görme imkanım varmı yaptıklarınızı dedim zaten yaptıklarımız ortada resme gerek yok dedi .üzüldüm ve yalçın beye gitmeyeceğim

Diğer dr lardan fiyat alanlar bilgi verirse çok memnun olurum teoman beyi bende duydum bu arada

Kızlar yalçın yontar a gittim ben bugün resmen 1.-1.5 yıl sonra gel dedi. Ve tavrını sevmedim çok kişi gelmiş bugün burun estetiği soran bilmiyorm kaçıncı kişisin artık yeni hasta almıyorum dedi bana. Görme imkanım varmı yaptıklarınızı dedim zaten yaptıklarımız ortada resme gerek yok dedi .üzüldüm ve yalçın beye gitmeyeceğim
Yaaa :( bu nasil bir tavır sanki bedevaya yapiyor.parani alyorsun yani devlet hastanesinde de doktorlarin bu huyunu hic sevmyorum.Bir yili bir bucuk yili birakin kizlar benim 5 ay bekleycek zmanim yok:( yardima ihtiyacim var doktorlarla gorusyorum ama arada kaliyorum bende.hangisi kalici guzel bsy yapar emin olamiyorum.canım sen başka hangi doktorlarla göruştun fiyatlari nelerdi hastalari memnunmuymus bilgin varmi?başka gtmeyi dusundgun doktor varmi gittiklerin disinda

Şöyle dün ablam ahmet tuna eren e ameliyat oldu gayet hoş bi tavrı var bence 3750 tl ibn-i sina hastanesinde olursan 4000 tl memorial da olursan dedi ablam ibn-i sinada oldu bugün sabah çıktı çok ağrım yok diyor bikac güne bakıcam durumuna olmazsa bende para toparlayıp onda yaptırım bakayım da ablamın durumuna haberdar ederim.

Şöyle dün ablam ahmet tuna eren e ameliyat oldu gayet hoş bi tavrı var bence 3750 tl ibn-i sina hastanesinde olursan 4000 tl memorial da olursan dedi ablam ibn-i sinada oldu bugün sabah çıktı çok ağrım yok diyor bikac güne bakıcam durumuna olmazsa bende para toparlayıp onda yaptırım bakayım da ablamın durumuna haberdar ederim.
Evet ahmet hocanin tavrı ilgili.bende dün onunla görüştüm.fakat bazı hastaları şikayetçi.acaba sorun doktorda mi yoksa başka birşeymi bilmiyorum.ablanın durumuyla ilgili bilgilendirirsen çok sevinirim canm diger arkadaslara da yardimci olur hem.gecmis olsun umarim cok memnun kalir burnundan :)

Evet onları bizde okuyup korktuk ama merakla bekliyoruz gökhan beyle ve teoman beyle görüşünce fiyat yazarsanz benm içinde güzel olur bilgilendirim ben sizi tabi

Evet onları bizde okuyup korktuk ama merakla bekliyoruz gökhan beyle ve teoman beyle görüşünce fiyat yazarsanz benm içinde güzel olur bilgilendirim ben sizi tabi
Elbette bende öğrendiklerimi paylaşırım.daha önce simetride esabil beye ameliyat olan bir bayanla konustum.burnu şişti ama güzel olmustu yinede.çok memnun kaldigni söyledi

Hiç bilmiyorum ama bence ücretsizdir ya arayıp sorarız onu bi danışırız gitmeden .bugun memorial a gittim yoktu dr lar .

Evet doktor yerinde mi degilmi diye de ögrenmek lazm onceden.iki doktor icin aramstm muayene ucretli ya da ucretsiz birsey demediler degiseblyormus

Back