- 7 Ocak 2015
- 35
- 26
- 38
- 36
- Konu Sahibi ismisenver
Canım iyi baya düzelmiş ama sislikleri hala inmemis biraz kalmış burnunda oda yavaş yavaş geçiyor. 2 haftalık hali böyleCanm ablanin burnu nasil oldu memnun kaldi mi.sen begendin mi burnunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım iyi baya düzelmiş ama sislikleri hala inmemis biraz kalmış burnunda oda yavaş yavaş geçiyor. 2 haftalık hali böyleCanm ablanin burnu nasil oldu memnun kaldi mi.sen begendin mi burnunu
Şiş diye böyleyse baya küćük olacak ozman burnu şişler indiginde.doktoru kimdi canim. yaa çok sabrsizlanyorum. Bende şöyle birsey yaptrmayi dusunuyorum.hepsi ayni gibi gòrünyor ama farkliliklari var .sizce hangisi yuzume daha cok yaksyorCanım iyi baya düzelmiş ama sislikleri hala inmemis biraz kalmış burnunda oda yavaş yavaş geçiyor. 2 haftalık hali böyle
Merhaba canım.Umarım iyisindir.amelyatin flan nasil gecti şuan ne durumdasinKızlar ben pazartesi ameliyat oluyorum bakalım sonuçları size yazarım burdan. Ahmet tuna hocayla görüştüm hemen karar verdim
Çok sevindim canım hayırlı olsun:) umarım çok güzel olur.Merhaba kızlar :) bende 22 martda Ahmet Tuna Erene ameliyat oldum, henüz birşey söylemek için çok erken alçım falan var ama çok az ucunu görebiliyorum o bile mutlu ediyor :)
Merhaba bende rinoplasti ameliyatı olacağım Kayseri de inşallah araştırmalarım beni Ahmet tuna eren e götürüyor ben doğal olarak korkuyorum ameller öncesi sonrası VS. İçin siz burnunuzdan memnun mısınız ve fotoğraflar var ise önce sonra şeklinde burun fotoğrafınızı atar mısınız?Ahmet beye ameliyat oldum ben de onun iki hastanesi var ibni sına 3500 ve memorial 3800... ben memorial de oldum şu anda 17 günüm ve çok memnunum çok ilgili gerçekten... benim burnumda eğilim de vardı... ve sonuç şu anda güzel... kesinlikle Ahmet tuna eren diyorum... tavsiyem için bekleyen arkadaşlarım var bana bakıp sonuca göre olmak istiyorlar onlara da tavsiye ediyorum...
Kaça yapiyor peki?resimler varsa gorebilir miyiz lutfen.mailden falan da atabilirsiniz.ozlemkck3105@gmail.comKayseri'de Erciyes Unv.de İrfan Hoca var.. Prof.Dr İrfan Özyazgan
Bence en iyisi o
Devlette estetiğin bedeli neyse ona yapıyor. Hem devlette çalışıp hem de elden para alacak bi insan değildirKaça yapiyor peki?resimler varsa gorebilir miyiz lutfen.mailden falan da atabilirsiniz.ozlemkck3105@gmail.com
Yalćin hoca 2500 e yapyomus.peki devletteyse gec randevu vermez mi ben karr vereblsem olmk istyrm hemenDevlette estetiğin bedeli neyse ona yapıyor. Hem devlette çalışıp hem de elden para alacak bi insan değildir
Burda bahsettiğiniz dr.ların da biçoğunun hocası ama tabi hiçbiri onun yaptığı burunların yanından dahi geçemez :)
Üni de bi doktr gecen yil bana 4000 tl demstiDevlette estetiğin bedeli neyse ona yapıyor. Hem devlette çalışıp hem de elden para alacak bi insan değildir
Burda bahsettiğiniz dr.ların da biçoğunun hocası ama tabi hiçbiri onun yaptığı burunların yanından dahi geçemez :)
Öyle geç randevu olacağını sanmıyorum en fazla birkaç haftadırYalćin hoca 2500 e yapyomus.peki devletteyse gec randevu vermez mi ben karr vereblsem olmk istyrm hemen
Max 4dür zaten.. dediğim gibi elden para alacak bi insan değildir.. Ben veya bibaşkası size burda foto gösterse bunun gerçek olduğunun kanıtını nerden bileceksiniz, inanmayın güvenmeyin böyle şeylere... photoshop biçoğu; bugün burda ismi çokça dönen bir dr.un yayınladığı 1 aylık burnu gördüm- o kadar komik ki kızın zaten öncesi burnu da güzeldir eminim çok ufak bi işlem yapmıştır burnu kırmasına gerek kalmamıştır.ve bunu sanki her burun ameliyatı olan böyle olacak gibi gösteriyoÜni de bi doktr gecen yil bana 4000 tl demsti