• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri'de burun estetiği yaptırmak istiyorum. Ahmet Tuna Eren hakkında bilgisi olan var mı?

Yalçın bey 1 yıl sonrayamı veriyomuş İsmail hakkı erciyesetekinle görüşmüştüm aslında ii de geçti görüşme ücret almıyo bu arada muayneye benim tanıdığım estetik yaptırmamış nefes problemini düzelttirmiş nie vazgeçmiştim ben ondan hatırlayamadım Hatta o devletten geçmiş daha tecrübeli ona ol diyen olmuştu bana. Eski sevgi hastanesi şimdiki medical palace 2500 ben ordaki kbb drunu ayhan gültekin sanıp gittim meğer o başhekim olmuş hasta bakmıyomuş adama ayhan bey derken adam dedi ben ayhan değilim Onu hiç tavsiye etmem Ayhan bey içinde gittim 2 defa görüşemdim dışardaydı işi vardı başhekim ya artık ulaşılmıyo! Öyle yani teomanla umut ahmet eren kalmış çok dr gidincede biliyorum iice karışcak kafam

Yalçın bey 1 yıl sonrayamı veriyomuş İsmail hakkı erciyesetekinle görüşmüştüm aslında ii de geçti görüşme ücret almıyo bu arada muayneye benim tanıdığım estetik yaptırmamış nefes problemini düzelttirmiş nie vazgeçmiştim ben ondan hatırlayamadım Hatta o devletten geçmiş daha tecrübeli ona ol diyen olmuştu bana. Eski sevgi hastanesi şimdiki medical palace 2500 ben ordaki kbb drunu ayhan gültekin sanıp gittim meğer o başhekim olmuş hasta bakmıyomuş adama ayhan bey derken adam dedi ben ayhan değilim Onu hiç tavsiye etmem Ayhan bey içinde gittim 2 defa görüşemdim dışardaydı işi vardı başhekim ya artık ulaşılmıyo! Öyle yani teomanla umut ahmet eren kalmış çok dr gidincede biliyorum iice karışcak kafam
Evet bende baktm devlette ismi cikiyor acaba orayla da mi calsyor dye randevu almak icin aradm fakat oyle bir doktor yok dediler.benimde kafam kariscak biraz ama mecburum ikinci bir amelyat geciremem tek seferde bitmesi lazm:)

Kızlar nptınız karar veren oldumu? Ahmet beye olan arkadaş nasıl indimi şişliğin memnunmusun şu anki halinden?

Ben hiç konuşma fırsatı bulamadm dr larla ablamın su an şişlik ve morarma azalmış baya salı günü alçı çıkacakmış o zaman net bise söylerim size ins.

Kızlar teoman bey esabil bey ismail beye amelyat olan ya da gorusme yapan yokmu yaaa :( daha fazla doktor gezemiycem

Çok gezince kafa çok karışıyo cnm. Ben yarın gitcem ahmet beye baktım kafam yatıyo bana güven veriyo olcam. Yılan hikyesine döndü benim işim o mu bu mu derken

Çok gezince kafa çok karışıyo cnm. Ben yarın gitcem ahmet beye baktım kafam yatıyo bana güven veriyo olcam. Yılan hikyesine döndü benim işim o mu bu mu derken
benimki de öyle oldu canım.ama yaptıgı burunlar guzel olan sonradan sorun cikmycak bir doktor olsun diye uģrasyorum bende. Birde fiyatlar baya degisiyor nedense cok da fazla para dökmek istemiyorum

Fiyatlar çok değişmiyor ki bi 2500 rakamı var ismail aksu yalçın yontar ayhan gültekin bide 3800 4000 bunlarda umut özbebit ahmet tuna saffet örs:kahve:

Fiyatlar çok değişmiyor ki bi 2500 rakamı var ismail aksu yalçın yontar ayhan gültekin bide 3800 4000 bunlarda umut özbebit ahmet tuna saffet örs:kahve:
Ayhan gültekini hiç bilmiyorum.teoman hoca onun mu ögrencisiydi..Artik sabredemiyorum.Bende onur gürbüz,teoman hoca, esabil yüksel,ismail aksu, mehmet gökhan hocaya maille resim gönderdim az önce.bakalım ne diycekler.2500 e yapan iki doktor mu var cidden yalçın yontari ve saffet hocayi sildim ben zaten.artik umut, ahmet, saffet, yalçın hoca dısinda doktorlara ameliyat olanlardan yardim bekliyoruz lutfeeeennn

Mehmet Gökhan hocayı bende merak ediyorum fiyatı ne diyecek acaba .teoman hoca da aynı şekilde ben de merak ettim.

Mehmet Gökhan hocayı bende merak ediyorum fiyatı ne diyecek acaba .teoman hoca da aynı şekilde ben de merak ettim.
Canim mehmet hoca cvp gonderdi, tomografi ve muayeneye göre fiyat değsir.ancak ozman net fiyat verebilirim diyor.ortalama 4000 ve 7000 arasinda degisiyormus amelyatlari.

Valla yapacaği işlemlere göre degışyordur herhalde.4000-7000 arasinda birseyler cikcak yani zaten uyguna ve iyi yapan da herhlde ismail ve yalcin hoca var
İsmail aksu erciyes hastanesinde 3500 e yapacagini soyledi benim burnumu.sizlerinde bilgisi olsun kizlar.insallah kısa zmanda oluruz hepimiz

Kızlar ben pazartesi ameliyat oluyorum bakalım sonuçları size yazarım burdan. Ahmet tuna hocayla görüştüm hemen karar verdim

İsmail aksu hakkında da güzel şeyler yazmışlar ben ilk defa duydum görüşmek lazım
Ben baktım pek birşey bulamdım cnm.Mailden konustum kafam karisti.sonradan burun ucumda düsme olur mu ya da istemedigim gibi olurmu sonradan dedim.cunku ailemi ikinci amelyata ikna edemem ddm.olmaz flan gibi birsey soylemedi.sadece dzeltme ameliyati ucretsiz dedi.bende korktm açikcasi

Back