Kayseride burun estetigi olanlar hangi doktoru oneriyor

Zomaareennaam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2017
1
0
1
38
Merhaba arkadaslar, daha ilk mesajim ve gunlerdir burda yazanlari okumaktan kafam corbaya dondu. Kayseride burun estetigi yaptirmak istiyorum. Tek derdin dogal gorunsun. Hangi doktoru onerirsiniz?

Doktor takviminde hepsiyle ilgili yorumlar var. Onları okuyabilirsiniz. Bir çoğunun muayenesi ücretsiz. Git konuş. Önceki hali senin burun yapina benzeyenlerin sonraki hallerine özellikle bak. Şunu unutma ki yeniden burun yapmıyorlar. Öncekinin kusurlarını duzeltiyorlar. Doğal olsun diyorsun. Ameliyattan sonra da kimse anlamıyor ameliyat oldugumu diye üzülüyorsun. Bunlara kendini hazırla.

Doktor takviminde hepsiyle ilgili yorumlar var. Onları okuyabilirsiniz. Bir çoğunun muayenesi ücretsiz. Git konuş. Önceki hali senin burun yapina benzeyenlerin sonraki hallerine özellikle bak. Şunu unutma ki yeniden burun yapmıyorlar. Öncekinin kusurlarını duzeltiyorlar. Doğal olsun diyorsun. Ameliyattan sonra da kimse anlamıyor ameliyat oldugumu diye üzülüyorsun. Bunlara kendini hazırla.

Merhaba arkadaslar, daha ilk mesajim ve gunlerdir burda yazanlari okumaktan kafam corbaya dondu. Kayseride burun estetigi yaptirmak istiyorum. Tek derdin dogal gorunsun. Hangi doktoru onerirsiniz?
arkadaşlar merhaba
ben de foruma yeni üye oldum. buradaki yazılanları okuyunca çok şaşırıyorum. ben daha önce antalyada 2 defa burun estetiği ameliyatı oldum. burnum çok eğri çökük ve nefes alamıyordum. sonra kayseriye taşındığımız için kayseride tekrar ameliyat için araştırma yaptım. iki kuzenimi ve teyzemi daha önce ameliyat yapan saffet beyle görüştüm. gayet samimi ve işinde ciddi buldum. sonuçta ameliyat doktora olacağım, arkadaş değil. kıkırdak ve kemiğim tamamen alındığı için kaburdamdan kıkırdak alıp burnumu tamamen düzeltebileceğini söyledi. konuşmaları beni tatmin etti. ve ameliyata karar verdim. şimdi tam 1 yıl oldu ameliyat olalı. burnum harika oldu. her kontrole gittiğimde gayet ilgiliydi. bu yüzden buradaki yazışmaları okuyunca şaşırıyorum. antalyada o berbat ameliyat için 7.000 lira vermiştim. burada ödedğim para revizyon olmasına rağmen daha az ve sonuç inanılmaz. bence hiç kafanızı karıştırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…