Yöresel Tarif Kayseri Yağlaması

Yöresel Yemekler
şöyle bir inceledimde ben bunu ça<tal,matalla değil ellerimle parmaklarımla yerdim.. çekerdim tabağı önüme parmaklarımla dolaya dolaya yerdim..yanındada ayrann..ahhh beee..şu saatte şu yorumu yazıyorsam bilinki nasıl canım çektiii..

ben poğaçaya bile dokunmadan yerim yağdan çok tiksinirim elinle nasıl yicen bunu
okurken bile huylandım

ben poğaçaya bile dokunmadan yerim yağdan çok tiksinirim elinle nasıl yicen bunu
okurken bile huylandım
Ahhh kardiş yağdan ,mağdan tiksinseydim,,şöyle bana bana yemekten,, tee. 69 kiloyu görürmüydü bu bedenn.zayıf incecik, totosu kalkık,90..60..90..olurdu bu vücut,,hep o bana ,bana yemekten ve o lahmacun tarzı lezzetleri dolaya dolaya yemektenn..ah ah ömrümü yedi bu diyett..

hee beni tarif ediyorsun sanki D ne de alçak gönüllüyüm
Allah seni napmasın dur demek zor ama sonucu gördükçe hep düşmanın oluyor

hee beni tarif ediyorsun sanki D ne de alçak gönüllüyüm
Allah seni napmasın dur demek zor ama sonucu gördükçe hep düşmanın oluyor
yaa ne sandın seni tarif ediyorum elbett . düşman değilde felaket kıskanıyorum seni bilmiş ol..hep balık etli oldum ben bir ara 84 kiloya kadar çıktım sonra azmettim tam 30 kilo verdimm. evlendim hamile kaldım hop hadi tekrar 84 oldum bebek doğdu...3 ay geçti tekrar indim 60 şa ee tabi sporada gidiyorum tee.. kış ayı girdi sporu bıraktım fena sardım tatlılara evde yapıyorum hop ardından çay ve tatlı şimdi 69 zum ama pinkonun listesindeyim 3 hafta oldu başlayalı. anca 3 kilo verdimm.. ama durmak yok yola devam kaldı 4 kilo beybii. ah diyet ah tatlılar yediler ömrümüüü,,

bende çok yaparım bunu,sadece ekmekler sıcakken üzerine tereyağ sürüp sonra kıymalı harcı koyarım,çok lezzetlidir

böyle iltifatlara layık olmak için zaten haftada 4 gün spor yapıyorum tatlı hiç yemiyorum hamur işi de
yoksa bende bayılırım mesela çikolataya pastaya
ama önünü alamıyorum eğer yersem ....
başarılar dilerim bence başarırsın ki seni gördüm çok güzel hatunsun

başarılar dilerim bence başarırsın ki seni gördüm çok güzel hatunsun......bak şu yazını sevdimm enemm egom tavan yaptıı..sağol yavru şaka bir yana aikidoyu bıraktım 6 aydır.. bu ayın sonunda tekrar başlıcam gider kilolarım ama yemek yemeyi seven biri olarak spor ,,diyet,,yemek bu üçlü hep var olacaktır hayatımdaaa.öptüm seni yavruu..

Feci canım çekti. Ellerine sağlık NEVRESTE,
Yarışmada başarılar dilerim.

Yok canım bu ayran ile yenmez bu sarmısaklı yoğurtla yenecekSen çok açsın be kuzumAhhh diyet bizi ne hallere getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…