- 17 Nisan 2021
- 252
- 309
- 33
- 28
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Aman iyi yapmışsın transferden sonra yapılmıyor dip köşe mis gibi yap temizliğini.Burdayım canım en işlerine dalmışım son işler diye yapıyorum bişiler
Ayy hadi maşallah benim sonuç günümde seninde transferin olacak inşallah hayırla sonuç alırız ikimizde. Heyecandan duramıyorum hiç sorma belki yarın sabah erkenden bi test yaparım 9. Günüm çıkarmı bilmiyorum daİyiyim şükür ilk gün şişkinlik ağrı vardı geçti sonra bende pazartesi transfer olacam10 yumurtadan 9 u olgunlaşmış hala 9 u iyi ilerliyor dediler inşalh pazartesi transfer aksilik olmazsa Ay size de çok az kaldı ben dayanamaz kesin yapardım test
Kızlar 5.gün 4aa embriyosu transferim bu sabah gerçekleşti.Dualarınızı eksik etmeyiinşallah hayırlı sonuçlar alın
Adet belirtisi ile hamilelik aynı oluyormış genelde ama olumlu düşün olacak inşallah kanda çıkar da testte belki çıkmaz daha 9 hayırlısı ile inşallah tutmuştur yaAyy hadi maşallah benim sonuç günümde seninde transferin olacak inşallah hayırla sonuç alırız ikimizde. Heyecandan duramıyorum hiç sorma belki yarın sabah erkenden bi test yaparım 9. Günüm çıkarmı bilmiyorum dabenim belirtilerde iyiden iyice adet belirtisine dönmeye başladı ama hadi bakalım hayırlısı
İnşallah dört gözle bekliyorum bakalımAdet belirtisi ile hamilelik aynı oluyormış genelde ama olumlu düşün olacak inşallah kanda çıkar da testte belki çıkmaz daha 9 hayırlısı ile inşallah tutmuştur ya
Evet ya beslenme şeklimi şimdiden hazırlıyorum ekmek falan yememeye çalışıyorum bol su kahve yokİnşallah dört gözle bekliyorum bakalımsende dikkat et kendine iyice dinlen bari sıcak tut kendini bol sıvı al kabız falan olmamaya özen göster.
İnşallah haber verelim burdan merakta koymayalım birbirimiziEvet ya beslenme şeklimi şimdiden hazırlıyorum ekmek falan yememeye çalışıyorum bol su kahve yokhayırlısı ile oalcak ikimizinde ve isteyen herkesin inşallah ya inşallah
Tamam canımİnşallah haber verelim burdan merakta koymayalım birbirimizi
Tatlım yarın yap çıkar büyük ihtimalle .kaçıncı gün embriyosuyduAyy hadi maşallah benim sonuç günümde seninde transferin olacak inşallah hayırla sonuç alırız ikimizde. Heyecandan duramıyorum hiç sorma belki yarın sabah erkenden bi test yaparım 9. Günüm çıkarmı bilmiyorum dabenim belirtilerde iyiden iyice adet belirtisine dönmeye başladı ama hadi bakalım hayırlısı
3. Gün embriyosuydu erken gebelik testi var elimde ama çıkarmı hiç bilmiyorum kan testini de ptesi günü vereceğim. Evdeki testi yapmaya da çok korkuyorum açıkcasıTatlım yarın yap çıkar büyük ihtimalle .kaçıncı gün embriyosuydu
Kız yapsana şimdi at bana buraya ben anlarım çok yaptım bu testlerden erken gebelik testi varsa hemen çıkarır yarında kan verirsin3. Gün embriyosuydu erken gebelik testi var elimde ama çıkarmı hiç bilmiyorum kan testini de ptesi günü vereceğim. Evdeki testi yapmaya da çok korkuyorum açıkcası
Sabah ilk idrar olması gerekmiyor mu onun ? Heyecanlandım vallahi hemen yarın sabah erkenden yapcam gönderirim buradan da :)Kız yapsana şimdi at bana buraya ben anlarım çok yaptım bu testlerden erken gebelik testi varsa hemen çıkarır yarında kan verirsin
Transfer zaten canım bide erken gebelik testi çok hassas olur varsa belli olur hemen ben e yap kurtul yarımda kan verSabah ilk idrar olması gerekmiyor mu onun ? Heyecanlandım vallahi hemen yarın sabah erkenden yapcam gönderirim buradan da :)
Aynen öyle yapıyım en iyisi hadi hayırlısı bakalımTransfer zaten canım bide erken gebelik testi çok hassas olur varsa belli olur hemen ben e yap kurtul yarımda kan ver
Yaptın mı testiAynen öyle yapıyım en iyisi hadi hayırlısı bakalım
Yok şuan yapamadım akşam üzeri yapacağım çok müsait değilimYaptın mı testi
Tmm atarsın merak ettim bak inşallah pozitif çıkar içime doğuyor İnanYok şuan yapamadım akşam üzeri yapacağım çok müsait değilim
İnşaalh yaBende bekliyorum güzel haberlerinizi inşallah
Yaptın mı canımm akşamüstü yazmışın yeni gördüm de çok merak ettim hayırlı haberi ver inşallahYok şuan yapamadım akşam üzeri yapacağım çok müsait değilim
Yaptım negatif. Tek çizgi malesef.Yaptın mı canımm akşamüstü yazmışın yeni gördüm de çok merak ettim hayırlı haberi ver inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?