- 19 Kasım 2020
- 22.062
- 48.164
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
İşten bir hafta izin alıp Evde dinlenirsin ama sürekli yatarak değil. Ben daha transfer olmadım o gün ne tavsiye edecekler bakalımdoktorum bana 2 gün dinlenir sonra işe başlayabilirsin dedi yalnız bir arkadaşım var en az 10 gün yatman lazım diyor kafam karıştı
Eğer çalışıorsanız doktorunuz zaten rapor verior..hanımlar merhaba transferden sonra kaç gün dinlenmek gerekiyor
Semih beyin soy ismi ne kızlar ondanda memnun kalanlar var kayseride sizce mustafa tas mi zeki yilmaz mi memorial in laboratuvar kısmı da iyimi bizim genetik taramali tüp bebek olacak da kafami cok karıştırmak istemiyorum.ama bilmiyorumMerhabalar.. rabbim isteyen herkese o annelik duygusunu yaşatsın inşAllah.. ben memorialde semih beyde yaptım tedavimi ve şükür ilk denemede taze transfetre mutlu sonucu aldık..
Semih Zeki UludağSemih beyin soy ismi ne kızlar ondanda memnun kalanlar var kayseride sizce mustafa tas mi zeki yilmaz mi memorial in laboratuvar kısmı da iyimi bizim genetik taramali tüp bebek olacak da kafami cok karıştırmak istemiyorum.ama bilmiyorum
Semih beyden yana sıkıntı yok ama memorial konusunda iyi araştır derim. Ben acıbadem ya da diğerlerine gitmedim ama maden genetik taramalı olacak acıbademe git sor işlem nasıl oluyor, izledikleri yol nasıl. Sonra memoriale bakarsın kararını verirsinSemih beyin soy ismi ne kızlar ondanda memnun kalanlar var kayseride sizce mustafa tas mi zeki yilmaz mi memorial in laboratuvar kısmı da iyimi bizim genetik taramali tüp bebek olacak da kafami cok karıştırmak istemiyorum.ama bilmiyorum
İğne derken opu zamanında kullandıklarımızı kast ediyorsan onlar yok canım. Bana yazılanlar şu şekildeBen ikinci tedavi için sormak istiyorum. Dondurulmuş embriyo transferinden önce hangi ilaçları kullanıyoruz, yine iğne var mı süreçte?
Anladım canım, çok teşekkür ederim. İğnelerden o kadar yoruldum ki tekrar aynı şeyleri yaşamak düşüncesi bile zor geliyor. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.İğne derken opu zamanında kullandıklarımızı kast ediyorsan onlar yok canım. Bana yazılanlar şu şekilde
İlk 10 gün
Estrofem
Coraspin
Folbiol
Azeltin ( antibiyotik)
10 günden sonra aynı ilaçlara progestan iğne ilave edildi
Transfer sonrası ne kullancam bilmiyorum bakalım
Ama bazı merkezler transferde tutunma şansını artırmak için gonapepty falan kullanıyorlar.
Yani bu ilaçlar değişiyor kuzum merkeze göre, doktora göre
Amin canım evet o iğne dönemleri çok zordu ya bakalım bu süreçte neler bekliyor. Ben progestan iğnesine yarın başlıcam o kalçadan yapılıyor.Anladım canım, çok teşekkür ederim. İğnelerden o kadar yoruldum ki tekrar aynı şeyleri yaşamak düşüncesi bile zor geliyor. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
Allah kucağını doldursun inşallahAmin canım evet o iğne dönemleri çok zordu ya bakalım bu süreçte neler bekliyor. Ben progestan iğnesine yarın başlıcam o kalçadan yapılıyor.
Bide kan sulandırıcı olarak oskapar veriyorlar bazılarına
Aminn canım cümlemizin inşallah senin transfer ne zaman olacaktıAllah kucağını doldursun inşallahBize de güzel haberler ver, gelişmeleri paylaş mutlaka. Oksapar, benim yakın arkadaşım
Ben henüz tedaviye başlamadım, elimdeki fındık oğlan biraz daha büyüsün de. 2. bebeğe karar veremiyorum. Düşünüyorum ama çoook uzaktanAminn canım cümlemizin inşallah senin transfer ne zaman olacaktı
TeşekkürlerSemih beyden yana sıkıntı yok ama memorial konusunda iyi araştır derim. Ben acıbadem ya da diğerlerine gitmedim ama maden genetik taramalı olacak acıbademe git sor işlem nasıl oluyor, izledikleri yol nasıl. Sonra memoriale bakarsın kararını verirsin
Oyy maşallah sağlıkla büyüsünBen henüz tedaviye başlamadım, elimdeki fındık oğlan biraz daha büyüsün de. 2. bebeğe karar veremiyorum. Düşünüyorum ama çoook uzaktan
Bana sadece estrofem ve folbiol verdi antibiyotik vermedi enfeksiyon için mi azeltinİğne derken opu zamanında kullandıklarımızı kast ediyorsan onlar yok canım. Bana yazılanlar şu şekilde
İlk 10 gün
Estrofem
Coraspin
Folbiol
Azeltin ( antibiyotik)
10 günden sonra aynı ilaçlara progestan iğne ilave edildi
Transfer sonrası ne kullancam bilmiyorum bakalım
Ama bazı merkezler transferde tutunma şansını artırmak için gonapepty falan kullanıyorlar.
Yani bu ilaçlar değişiyor kuzum merkeze göre, doktora göre
İçinde 3tane vardı canım. Büyük ihtimalle enfeksiyon varsa temizlensin diye vermiştirBana sadece estrofem ve folbiol verdi antibiyotik vermedi enfeksiyon için mi azeltin
Hayırlı olsun canım inşallah müjdelerle sonuçlanırHanımlar merhaba, ben bugün iğne olmaya başladım sanırım sürecim başladıçok heyecanlıyım inşallah her şey güzel olur
Çoook teşekkür ederim her şey çok hızlı ilerliyorHayırlı olsun canım inşallah müjdelerle sonuçlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?