Kayseri Mants siparii alnr..

sırf bu iş için bir sürü para verip birde vakum makinesi aldım:roflol:......işimi çok ciddiye alıyorum canım ..herşey emek herşey para değil.....İNSAN SAĞLIĞI BENİM İÇİN HERŞEYDEN ÖNCE GELİR....HİJYEN VE KALİTEM BENİM AYRICALIĞIMDIR....

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım..yorma kendini ben sana yaparım mantınıkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

vakumlama yaptığımız makinamız arkadaşlar...vakum poşetim kalmamış yoksa vakum yapılmış halinide gösterecektim size...inşlh haftaya poşetlerim gelince onuda eklerim..

____________________MÜŞTERİLERİM REFERANSIMDIR___________________

senden aldığım çanta ve kıyafet lerden belli zaten titizliğin canım.
en kısa zamanda mantı dan da isteyeceğim

ay çok lezzetli gözüküyor.

işte arkadaşlar buda vakumlanmış halidir...bu şekilde hiç bir bozulma yaşanmıyor...fırında kurutma işlemi yapıldığı için vakum yapılmış mantılar uzun süre bozulmadan kalabiliyorlar....soran arkadaşlar için ekledim.

yine isteyen arkadaşlarım için fırınlanmamış vakumlanmamış halini görüntülüyorum sizlere....bu halinden çok bir fark olmuyor ,sadece fırınlandığı için çok hafif renk değişimi oluyor ....

Son düzenleme:
ON GÜN İÇİNDE SİPARİŞLERİN DAĞITIMI BAŞLIYACAKTIR..SİPARİŞ EKLEMEK İSTEYENLERE DUYRULUR....cokacimcoook

CANIM SUPER GÖZÜKÜYOR.REJıMDEYıM YAVH..senağlamaBU GÖRÜNTÜLERDEN SONRA NASIL UYAYACAĞIMdelikafadulden...ELLERıNE SAĞLIK...REJıMDEN ÇIKIP BıR 10KıLO VERıRıSEM ıLK BAŞTA SANA SıPARıŞ VEREREK KUTLAYACAĞIMzemuszemusopuyorumnanaktan

mrb bende 2 poşet mantı istiyorum.zaten hamilelikten dolayı kilolar hızlı bir şekilde geliyor birazda bu mantıdan gelsin ne olacak sanki.

kızlar keşke her yediğimiz mantı kadar masum olsa....mantının muhteviyatında hiç yağ yok..yediğimiz simitte dahi yağ var...sadece hazırlıycanız sos içine yağ kullanıyoruz oda sizin dilediğiniz miktarda oluyor zaten...benim iki oğlum var mutlaka bir öğün mantı yediriyorum onlara yoğurtlu yoğurtlu...okadar besleyiciki..kilo değilde enerji verici olduğuna değinmeden geçemiycem...ama tabiki yediğiniz miktar çok önemli bir porsiyon mantı günlük besin ihtiyacımızın sadece bir bölümünü karşılar...karbonhitrat ağırlıkta olduğu için bol bol enerji verir..kıyma ve üzerinde kullanılan servis malzemeleri protein ağırlıklıdır..bu bilgileri kafamdan yazmıyorum arkadaşlar yanımda diyetisyen hekim kuzenim var o söylüyor..mantı yanında ekmek tüketmek gibi ağır beslenme yolları bir porsiyon değilde 3 porsiyon elbette kilo yapıcı olur diğer her besin gibi...BOL BESıNLı GÜNLER DıLEĞıYLE...kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
mrb bende 2 poşet mantı istiyorum.zaten hamilelikten dolayı kilolar hızlı bir şekilde geliyor birazda bu mantıdan gelsin ne olacak sanki.

DİĞER SİPARİŞLERLE BİRLİKTE SENİN SİPARİŞİNİDE GÖNDERECEĞİM OZAMAN

HABER VERİRİM BEKLETTİĞİM İÇİN ÇOK ÖZÜR DİLERİM ...BEN DONDURUCUYA

GİRMEDEN TAZE TAZE VAKUMLAYIP KARGOYA VERECEĞİM İÇİN

BEKLETİYORUM ...HEPSİ BİR OLSUN DİYE.....(GECEN HAFTA 20 POŞET

ANTALYAYA GÖNDERİM YAPILDIĞI İÇİN BURASI BİRAZ AKSADI ).....en kısa

zamanda siparişlere dönülecektir..şimdiden afiyet olsun...kaydirigubbakcemile5

VAKUM POŞETİM KALMADIĞI İÇİN SİPARİŞLERİMİ BEKLETİYORUM ARKADAŞLAR ....FİRMA SAĞOLSUN BİR HAFTADIR BİR RULO POŞETİ GÖNDEREMEDİ BU SORUNDAN ÖTÜRÜ ÇOK ÖZÜR DİLERİM GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN DİMİ....

kankam benim bekleriz herkes bekler nolcak senin caaanım mantıları.....

♥♥♥YOK KANKAM YOK HAZIR MANTILAR PAZARTESİ YOLDALAR SENİNKİ KAÇ PAKETTİ DE BAKİM BANA....yerimseniben:lepi::1hug:

deryacım işte senin mantılar hazır nazır yarın vakumlanıp paketlenip yoldalar...bebişini besleyelim mantılarımızla ..hayırlı doğumlar olsun canım.....afiyet olsunvereliniortak
cokacimcoook

tşk edrim bebekle beraber dört gözle bekliyoruz mantıları. ama ilerde ben mantı istiyorum diye bana mantı arattırırsa kapını çalarız ona göre hazırlıklı ol.cokacimcoook

KK ÜYELERİ İÇİN HAZIRLADIĞIM SİPARİŞLERİM......FIRINLANMIŞ VAKUMLANMIŞ KARGOYA VERİLMEYE HAZIR PAKETLERİMİZ BU ŞEKİLDE

______♥♥♥KAPINIZA TERTEMİZ ,GÜVENİLİR,LEZZETİYLE BAMBAŞKA,KALİTESİYLE MÜKEMMEL BİÇİMDE GELİYOR♥♥♥_____

tşk edrim bebekle beraber dört gözle bekliyoruz mantıları. ama ilerde ben mantı istiyorum diye bana mantı arattırırsa kapını çalarız ona göre hazırlıklı ol.cokacimcoook

canım kargon bugün saat 13:00 yola çıkıyor....muhtemelen akşama alırsın mantıları afiyet olsun....bebeğininde canı sağolsun sen doğum yap Allahın izniyle bak teyzesi ona ne mantılar gönderecek hemde hediyeli hediyeli:):)....

vakum yapılmış mantılar bunlar...

Son düzenleme:
kankammmm süpersin geldi mantılarım keşke daha çok isteseymişim
minicik minicik ellerine sağlık nasıl zahmetli olduğu her halinden belii akşamada ilk iş pişircem valla
canımsın tekrar ellerine kollarına sağlık canımmmmcokacimcoook

Canım ya benim kargo hala gelmedi hangi kargoya vermiştin. Ben bir araştırayım. Biliyorsun mesafede yakın Bir problem çıktı galiba. Birde bozulmazlar değilmi?

Canım ya benim kargo hala gelmedi hangi kargoya vermiştin. Ben bir araştırayım. Biliyorsun mesafede yakın Bir problem çıktı galiba. Birde bozulmazlar değilmi?

YOK CANIM OLURMU ÖLE ŞEY ....BEN SAATİNİ KAÇIRMIŞIM ARACIN SAAT 13 TEYDİ YA YARIN 13 E KALDI ...VAKUMLU OLDUĞU İÇİN DOLAPTA BEKLEDİĞİ İÇİN HİÇ BİŞİ OLMAZ İÇİN RAHAT OLSUN OLURDA BEĞENMEZ İÇİNE SİNMEZSE HEMEN HABER VER BANA BEN GEREĞİNİ YAPARIM ...İNAN HİÇ SORUN YOK İNŞLH YARIN ELİNDE CANIM KARGON...BU ZORUNLU GEÇİKMEDEN DOLAYI ÇOK ÖZÜR DİLERİM.....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…