Kayseri Mants siparii alnr..

kankammmm süpersin geldi mantılarım keşke daha çok isteseymişim
minicik minicik ellerine sağlık nasıl zahmetli olduğu her halinden belii akşamada ilk iş pişircem valla
canımsın tekrar ellerine kollarına sağlık canımmmmcokacimcoook

AFİYET OLSUN...:teselli:

kargolar verildi nevşehirden bekleyen arkadaşlara duyurulur...şutarafagitti

masumum kargo takip no: kp01006054745

deryaAk kargo takip no: kp01006054189 nevşehire sevgilerimlea.s.

not: mantılar geldiği zaman paketinden açmadan dondurucuda bir süre bekletin daha sonra istediğinz zaman pişirebilirsiniz ..açtığınız paketler vakumlu olduğu için mantıları ezmeden tektek ayrılmalarını havalanmalarını sağlayın..AFİYET OLSUN

Canım ellerine ve emeğine sağlık mantıların geldi eşime İst. dönüşü güzel bir ziyafet çekecem inşallah.bu arada samimi söylüyorum gördüğüm en minik mantılar teşekkür ederim göserdiğin titizlik için

canım sibelim gülüm hay kurban olam bugün yemek kısmet oldu mantıları bacım yok böyle bişey yemin ederim kompliman falan değil benim eşim mantı sevmez o bile tabak dibine saldırdı bacım bundan sona bizim evde mantı açmak tarihe gömüldü ellerinden öperim artık sık sık..........

canım sibelim gülüm hay kurban olam bugün yemek kısmet oldu mantıları bacım yok böyle bişey yemin ederim kompliman falan değil benim eşim mantı sevmez o bile tabak dibine saldırdı bacım bundan sona bizim evde mantı açmak tarihe gömüldü ellerinden öperim artık sık sık..........

meralcim...önemli olan memnun kalmanızdı zaten ....mantı gönderdiğim bir çok kişiden bunu duymak inan beni çok mutlu ediyor.......sen iste yeterki ben ailene yetecek kadar gönderirim...senin canınsağolsun tatlım....:1hug:
______ayrıca çok teşekkür ederim güzel gören gözlerin ve o iyi yüreğin içinn_______

mrb. dün mantıları aldım ama daha deneme şansım olmadı. yalnız görünüşlerinden ve minikliklerinden çok güzel olacağa benziyor . inşaallah en kısa zamanda deneyeceğim. aslında aldığım gün denerdim ama önceki gün kaynanam mantı yapıp bizi yemeğe çağırdı. eşim de o gün iyice mantıya doydu. biraz zaman geçsin ilk yapacağım şey mantı pişirmek olacak

Canım ben eşimi bekleyemeden dün misafirime pişirdim. Kuzenim kendisi de oldukça güzel yapar ama o bile çok beğendi. Hiç bizimkilere benzemiyor dedi.
Ellerine sağlık.

Canım ben eşimi bekleyemeden dün misafirime pişirdim. Kuzenim kendisi de oldukça güzel yapar ama o bile çok beğendi. Hiç bizimkilere benzemiyor dedi.
Ellerine sağlık.

__________afiyet olsun canım beğendiğinize çok sevindim.:1hug:__________

______________♥♥ en geç on gün içinde siparişleriniz kargoya verilecektir ♥♥______________________

resim696.jpg

Son düzenleme:
fırında kurutulmuş vakumlanmış mantılarınızı iftar sofrası için özel paketliyoruz ..iftar

sofranızda hem besleyici... hem ana yemek hemde çorba olarak servis yapabileceğiniz böyle minik mantıları kaçırmayın.... çıkarın dolaptan 10 dakikada servis yapın ...

_______________ıFTAR SOFRALARINIZ ıÇıN SıPARıŞLERıNıZı GEÇıKTıRMEYıN____________

resim365.jpg

ramazan ayındaki satışlarımda mantılarımın gramajını artırarak gönderim yapacağım herkez bol bol yesin diye kaçırmayın bu fırsatı..bu lezzeti...bu kaliteyi kızlarrrrrr:teytey:

:sm_cool:RAMAZAN GELİYOR!!!!!.............................

HAZIRLIKLAR NE DURUMDA:uhm:..............

İFTAR SOFRANIZDA BİR AYRICALIK ..........

LEZZETİYLE MÜKEMMEL GÖRÜNTÜSÜYLE HARİKA BİR SERVİS YAPIN .............

EVET KAYSERİ MANTISIYLA İFTAR SOFRANIZ ŞENLENSİN.............

RAMAZAN AYINA ÖZEL SİPARİŞLERİ ŞİMDİDEN ALMAYA BAŞLADIM KIZLAR LÜTFEN GÖRÜŞELİM.............

___________♥♥ ŞİMDİDEN HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUMMMMopuyorumnanaktan

..... ......Ağustosun 10 u itibariyle ramazan ayı özel paketlerimizin dağıtımı başlıyacaktır kaçırmayın arkadaşlar bu lezzeti sofranızdan ve sevdiklerinizden mahrum etmeyinnn............

Canım ben İkİ paket İstİyorum.

TAMAM CANIM ..RAMAZAN SİPARİŞLERİNİ AYIN 10 UNDAN SONRA DAĞITMAYA BAŞLIYORUM..ÖZELİNEDE YAZMIŞTIM ZATEN ...MANTILARI GÖRÜNCE VE AYRICA YEDİĞİN ZAMAN İSABETLİ BİR KARAR VERDİĞİNİ GÖRECEKSİN SİPARİŞ LİSTEME EKLEDİM TATLIM GÖNDERİM ZAMANI SANA HATIRLATICAĞIMa.s.

resim696.jpg

ALAN ARKADAŞLARIM TEKRAR SİPARİŞ VERİYOR RAMAZAN ÖNCESİ SİPARİŞ FIRSATLARINI KAÇIRMAYIN ŞİMDİDEN AFİYET OLSUN...............

resim365.jpg

canım bende alıcam onlıne olunca goruselımmi

canım nekadar istiyorsan yaz bana gerisi kolay hallederiz hamileymişin birde bebişi besleyelim yoğurtlu kıymalı mantımızla beslensin bebiş:1hug:

:teytey:İŞTE RAMAZAN FIRSATIIIIIIIIII....................

:teytey:HERKEZİN SOFRASI MANTIYLA ŞENLENSİN DİYEEE..................

:teytey:RAMAZANA ÖZEL FİYATIMIZ 7 LİRAAAAAA ..................................

KK ÜYELERİ İÇİN HAZIRLADIĞIM SİPARİŞLERİM......FIRINLANMIŞ VAKUMLANMIŞ KARGOYA VERİLMEYE HAZIR PAKETLERİMİZ BU ŞEKİLDE

______♥♥♥KAPINIZA TERTEMİZ ,GÜVENİLİR,LEZZETİYLE BAMBAŞKA,KALİTESİYLE MÜKEMMEL BİÇİMDE GELİYOR♥♥♥_____

resim697.jpg

X