• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Kayseri de memorial de tüp bebek yaptıranlar

Gulcem38

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
53
23
8
30
Kızlar merhaba üç yolluk evliyim pko var bende eşimde de varikosel tüp bebeğe karar verdik Semih Zeki beye gidiyorum Semih beyde ya da memorialde tüp bebek yaptıranlar ve hamile kalanlar var mı ?

Kızlar merhaba üç yolluk evliyim pko var bende eşimde de varikosel tüp bebeğe karar verdik Semih Zeki beye gidiyorum Semih beyde ya da memorialde tüp bebek yaptıranlar ve hamile kalanlar var mı ?
Ben de merak ettim. Başka şehirdeyim ama çok uzak değil. Hem üniversiteyi Erciyeste okudum. Şayet memnun olanlar varsa orayı düşünebilirim

Ben 2014 aralık ayında Arzu hanımda tedavi gördüm cok memnun kalmıştım okadar hal den anlamıştı ki transfer normalde uyuşturmadan yapılan işlem bana sen cok tedirginsin seni 10 dakikalığına uyutalim demisti oyle de yaptı cok yardimci oldu cok şükür oğlum var. Ilk tedavi de oğlum nasip oldu

Mesajı tesadüfen gördüm arkadaşlar, Semih bey Erciyes üniversitesinin tüp bebek bölümünü kuranlardan ve alanında gayet başarılı bir hekim

Merhaba ben de cemal beye histereskopi yaptırdım polip vardı . Amh değeri düşüklüğü ve yoğun kanamaya gittim. Hızla azalıyor ama direk tüp bebek diyemem normal bı deneyelim olmazsa Semih bey Arzu hanım birine gidin dedi. Gittik görüştük Semih hoca da çok iyi. İnşallah gerek kalmaz . Sizlerin sıkıntı ne ?

Back