• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri///38

bence de kayseriyi birinci sayfada görmek çook güzel :dance: antalya nın o kadar şelalerini gezdim memleketimin şelalesine gitmek bi türlü kısmet olmadı benneyaptımki

Kapuzbaşı şelalesi süper bir yer....Bu yaz mutlaka git gör,tavsiye ederim....Ben çocukken 2 defa gitmiştim,çok beğenmiştim....
Geçen yaz babam arkadaş grubuyla gitti,bungalov evlerde kalmışlar,çok gelişmiş....
Sonrada annem,ablamlar hep birlikte gittiler,1-2 gece kaldılar....
Gece şelalenin sesini dinleyerek uyumuşlar:kahve:
Bize mutlaka gidin dediler,kısmet olmadı,bak sayende aklıma geldi,bu yaz gitsek iyi olur....

83papatya ben de kapuzbaşı şelalesi hakkında çok güzel şeyler duydum ama senin söylediklerin de heyecanlandırdı beni saol a.s. ben doğaya aşığıyımdır bayılıyorum güzel yerleri gezip görmeye :lepi: inşallah en kısa zamanda orayı da görürüm :Saruboceq:

nörek iyiyiz karla kışla uğraşıyoz dışarısı çok soğuk kar yağıyo aralıksız özlediysen gel kayseri soğuğunu

herkese slmlarrrr bizde kayseriliyizdir ama bayramdan bayrama geliriz.accayip seviyorum ya kayseriyi ve de soğunu :) aranısda develili olan varmıııı bu arada??

Demek ki kayserili cokmusta hepsi saklanmis yeni yeni ortaya cikiyor herkes. kaydirigubbakcemile2

Kızlar bugün merdivenden kayıp düştüm yaaaa... Her yer buz...Nasıl yürüycez bilmiyorum ki...

geçmişler olsun canım, dikkatli olmakta yarar var.
herkesin başına gelebilir, sen yine karlı yerde düştün, düz yolda yürüyemeyip düşenlere ne demeli (!)
tekrar geçmiş olsun...

yeniyil10051.jpg

Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2009 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!
hemserılerımmm:1hug::1hug:

Back