Kayseri///38

merhaba bende kayseriliyim ama ankarada oturuyorum :asigim:

galiba kımse yok tekrar görüşmek üzere

[youtube]LDlq4YRrIbs[/youtube]

Canlar kayserimi özleyenler için kayseri videosu izleyin,hepinizi öpüyorum

arkadaşlar merhaba ben Kayserili değilim ama yazın tatilimin bir kısmı orada geçiyor...nephente kayseri görüntüleri çok güzeldi 5 tepe her yıl mutlaka gideriz.tam aşağısında mezarlıkda rahmetli Anneciğim ve Babacığım yatıyorlar...senağlamasenağlama

merhabalar bende ozledım kayserıyı malesef bayramda gelemıyoz :çok üzgünüm:
hepinize iyi günlera.s.

kızlar kayseri hakketten sevilecek ve özlenecek memleket haline geldi walla.yeniler hepiniz hoşgeldiniz canlarım......
kayserililer ,kayserili olacak hanım kızlar şehrimiz güzeldir be.rahat,konforlu,büyük,zengin,planlı,sosyalleşmeye açık harika memleketim benim.(çoştum biraz)
tutuklu naber fıstık ?ben iiyim bebeğimin erkek olacağını öğrenmiştim ama geçen hafta kız dediler çok şaşırdım.dr.bülent hoca sizin fakültede .sık sık geliyorum seninle de orada karşılaşsak tanışsak keşke.

slm kızlar bende gayseriliyim foruma alısmam bıraz gec oldu ondan yeni farkedıyom hemsolarım. inşallah hep burdayıg gari aeo

k.gif
a.gif
y.gif
s.gif
e.gif
r.gif
i.gif
i.gif
Bendeeeee Kayseriliyim arkadaşlar :enbuyukkk:

kızlar kayseri hakketten sevilecek ve özlenecek memleket haline geldi walla.yeniler hepiniz hoşgeldiniz canlarım......
kayserililer ,kayserili olacak hanım kızlar şehrimiz güzeldir be.rahat,konforlu,büyük,zengin,planlı,sosyalleşmeye açık harika memleketim benim.(çoştum biraz)
tutuklu naber fıstık ?ben iiyim bebeğimin erkek olacağını öğrenmiştim ama geçen hafta kız dediler çok şaşırdım.dr.bülent hoca sizin fakültede .sık sık geliyorum seninle de orada karşılaşsak tanışsak keşke.

aaa evreka abllaaa hamile misin???? Allah analı babalı, sağlıklı sıhhatlı büyütsün inşallah. tabii yaa, gelirim tanışırız, bir dahaki randevunun tarihini, saatini bana yazarsan, orada olmaya çalışırım. bilirsin işte öğrencilik benneyaptımki

BEN GELDİM...... EVREKA senı en son bıraktığımda tek kişiydin hayırlı olsun canım ya......nımet samsuna tasınmıs bı bulustuk bı daha görüsemedik .RAMAZAN bitsin bi toplantı daha ayarlayalım bu sefer daha kalabalık oluruz İNŞALLAHHHH

merhaba kızlar ben ne zaman buraya gırsem kımseler olmuyor kısmet demekkı arkadasın yorumuna katılıyorum bencede kayserı ozlenecek :a015:bır sehır halıne geldı bendecok ozledım memleketımı ailemikendınıze ıyı bakın güle güle

saolun kızlar yaf.özleyen nerelerdesin canım evet nimet gitti.buluşalım yine hakketten.

tutuklu sena bildireceğim randevumu tatlım tanışırız.kendine ii bak.

k.gif
a.gif
y.gif
s.gif
e.gif
r.gif
i.gif
i.gif
sırnaşık şey:çok üzgünüm: Ben çok özledim helede kışın erciyese çıkıp mangal yakmayı

Slm Kizlar bende Kayseriliyim ama malesef almanyada yasiyorum :KK43:

Gadasini aldigim gurban oldugum gayserim bu yaz izinede gelemedim, seneye insallah....Aminnn diyin kizlar.....aminnnnnnnn....

Nasil özeldim varya güzel Kayserimi...offfff offfffffffff.....

herkese merhaba arkadaslar.ben k.onyalıyım kayseride on yıl kaldım üniversiteyi orada okudum.çok severim kayseriyi.şu andada kayseriye cok yakın bi ildeyim gerçi. hepinize sevgiler.iyi dostluklar kurmak dileğiyle..
k.gif
a.gif
y.gif
s.gif
e.gif
r.gif
i.gif

gadalarını aldığım hemşerilerim bende kayseriliyim incesu ilçesinden ama ankara da yaşıorum:teytey:

kızlaaar....Samsun dan hepinize selam...Nasılsınız...Buluşma yapınca beni unutmayın ha! sakın gelemesem de sizi ararım, kalbim sizinle...Kayseri ye çoook selamlar...:a015:

Selam gadasını aldıklarım hamdolsun bende kayseriliyim,ama şimdi gurbette yaşıyorum.Sık sık kayseriye giderim pastırma kokusu çekiyor herhalde,şimdi sivastayım burayıda seviyorum.sivaslılarada selam demi unutmayalım.

kuzu mavi ela seni hatırlamadan olurmu buluşmalar.....yeni işin tekrar hayırlı olsun..buluşunca ararız seni canlı telefon bağlantısı yaparız..

X