• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Kays Ya

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
E

EU1

Ziyaretçi
Kayısı yağının cilde ve özellikle göz altına iyi geldiğini biliyor muydunuz?Ayrıca kışıklık oluşumunuda önlüyor..Haydi kayısılı günler

kayisi yagini bende kullaniyorum süper denemenizi tavsiye ederim

kayısı yağını göz altındaki kırışıklıklar için:uhm: sürmek istiyorum göz altına süren varsa beni bilgilendirir mi

kayısı yağını göz altındaki kırışıklıklar için:uhm: sürmek istiyorum göz altına süren varsa beni bilgilendirir mi
bildiğim kadarıyla gözaltı sadece su ve nem isteyen bi bölge.bu yüzden uygun olmayabilir.yanma da yapabilir.

ilk hamileliğimde her gün kayısı yağı sürdüm karnıma.hoşaf gibi koksamda hiç çatlağım olmadı:)tabi bu kilo alımıyla da doğru orantılı.şimdi 7 aylık hamileyim yine kullanıyorum bakalım yine işe yarayacak mı?

Uyari:kizlar Benden Bir Tavsiye..eğer Hassas Ciltiniz Varsa Sakin Kaysi Yaği Kullanmayin.çünkü Ben Kullandim Ve Gözlerim Bir Gün Sonra Davul Gibi şişti.1 Haftada Geçmedi.gözlerim Açlimayacak Kadar şişti Hemde.

Ecrina benim cildim cok hassastir, ama kayisi yaginin hicbir yanetkisini gørmuyorum ben..

benimde cildim çok hassas ama banada bişe yapmıyo kayısı yağı.. ben ne temizliği, ne güzelliği için sürüyorum.. çok güzel kokuyo :D o yüzden sürüyorum...

ayhh benim aklımda ceviz diye kalmış bu dün ceviz yağı sürdüm:)) neyse kayısı süreyim bugün dee

yanlız ben
sürdükten sonra güneşe çıkılmaması gerektiğini duymuştum inanılmaz güneş lekesi yapıyormuş haberiniz olsun kızlar

Göz altı çok hassastır kızlar kayısı yağını nerden çıkardınız?

bende kullanıyorum
kızlar hatta eğer gözaltı morluğu olanlar yada kılcal damarları belirgin olanlar için ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞINI öneriyorum.banada aktardaki adam önerdi.
biraz pahalı 15 milyon kadar
ama cildi bebek gibi yapıyo haberiniz olsun.benim kılcal damarlarım çok belirgindi ve cildim kırmızı kırmızıydı
2 aydır kullanıyorum ve cildim çok düzeldi
ve göz altı morluklarım artık yok
herkes farkediyor bunu
ayrıca kırışıklıklarada süper iyi geliyo
tek bir kötü yanı iğrenç kokuyo

rosebatum ben yutr disinda yasiyorum acaba uzum cekirdegi yaginin ingilizce veya lantincesini biliyorsan yazarmisin canim.birde nasil bir seye benziyor diger bitgisel yaglar gibimi. cok merak ettim

üzüm çekirdeği yağının ingilizcesini bilmiyorum:(
bende doğal ürünler satan bir yere gitmiştim gül suyu özlü krem almak için
oradaki bey bana bunu önerdi zaten kocamanda bir standı vardı
fiyatı 15 milyon
yeşile çalan yağ renginde
sıvı yağın yeşil renklisini düşün aynen öyle
ilk günlerde çok korktum acaba alerji yaparmı diye
ama sonra zaten farkını hissedebiliyosun
cilde ışılıtılı bir parlaklık veriyo
zaten yararlarıda
göz altı morluğu
kırışıklıklar
mat ve cansız cilt vb
dikkatimi çeken göz altı morluğu idi
her gece sürüyorum yatmadan önce
yıkamıyorum
öyle yatıyorum
zaten cilt hemen emiyo
ve yumuşacık oluyo
kokusu çok kötü:) ama napalım katlanıcaz
ben gerçekten tavsiye ediyorum
faydasını çok gördüm
göz altı morluğumdan eser kalmadı ve herkes farkediyor
eskiden kapatıcı kullansam bile kötüydü
şimdi kapatıcımı birine hediye ettim :)

canim cok tessekurler verdigin bilgiler icin.zaten yazdiklarini okuduktan sonra googlede inigilizce ve latincesini buldum.ve internetten sparis ettim merakla bakliyorum.ben bugday yagi da kullaniyorum ondanda memnunum umarim buda iyi gelir.

umarım iyi gelir canım
bende buğday yağını denicem.
denemediğim şey kalmadı
havuç yağıda iyi diyolar ama onu sürmedim
yakında bi aktar açıcam bu gidişle :)))

rosebatum bende uzum cekirdegi yagini denicem insallah iyi gelir gelismeleri yazarim canim:)

bende bugday yagi ve badem yagi kullaniyorum tavsiye ederim kizlar.

Back
X