Hem sİzİn bİlmedıgın daha Çok Şey var
Ben olsam ''tabi anneciğim yapıyım , bende yiyebilir miyim ? sengözlerimebaksanab '' derdim.Anlardı birdahakine kızım erişte yiyin sahurda , tok tutar demesinin grektiğini .:teytey:
canım kaynanan o ne derse o eşine yap o yesin kaynanan sende ye dememiş bence yememelisin kaydirigubbakcemile3
Hem sİzİn bİlmedıgın daha Çok Şey var
senin gibi gelin evlerden ırak :mymeka:
hay allah iyiliğini versin bumuyani. Oft'den ölesine bakarken konu başlığını gördüm yok artık nasıl yani diye girdim. Geyikteymiş :)))). Ama valla burda okuduklarımdan sonra ciddi ciddi gerçekten konu açıldığına inandım. Sazanım ben sazaannn. Ama bak sen yanlış düşünüyon. Kaynanan seni düşünüyor. Oğlum güçten çaptan düşmesin, gücü kuvveti yerinde kalsın. Bir ay boyunca malum şeylerden eksik kalma diye demiştir.. şimdi yazık kocana yedirsen çıldır çıldır çorbayı sahurda akşama o adamdan hayır gelir mi? Azıcık pek yedir ki akşama gözü ışıldasın.
hay allah iyiliğini versin bumuyani. Oft'den ölesine bakarken konu başlığını gördüm yok artık nasıl yani diye girdim. Geyikteymiş :)))). Ama valla burda okuduklarımdan sonra ciddi ciddi gerçekten konu açıldığına inandım. Sazanım ben sazaannn. Ama bak sen yanlış düşünüyon. Kaynanan seni düşünüyor. Oğlum güçten çaptan düşmesin, gücü kuvveti yerinde kalsın. Bir ay boyunca malum şeylerden eksik kalma diye demiştir.. şimdi yazık kocana yedirsen çıldır çıldır çorbayı sahurda akşama o adamdan hayır gelir mi? Azıcık pek yedir ki akşama gözü ışıldasın.
vay beee kaynanaya bak bu kadar da cadı olunmaz ki canım -tatlicadiarzu-
acaba sana sen oğluma bakamıyorsun aç mı bırakıyorsun demek istedi :smiley-cool:
taş olasıca edepsiz
bunlar hepsi böle anam
bütün kaynanaların köküne kibrit suyu
bunları gömücen üstünede kireç dökücen