yiyemdık walla bugece erişte yemıycektık zaten patates haşalmiştım yufkaya sarıp onu yıycektım aama kalkamadık patateste kaldı bugece yerız artık
Kaynatmışsısınız gene kızlarrrrr erişteler ne alemde bakalım kaydirigubbakcemile2
aman benım kaygana duymasın haaaa uyuyamaz bugece
dua ette kayganan kk üyesi olmasınnnn
:roflol::roflol::roflol::roflol:
yokkız değil yaa :))
faliyete artıkın gecemez canısıgündüzcüm senin kayınvalide iyileşip faaliyete başladı galibakaydirigubbakcemile3
ay canısı seninkide az değilmiş heay kızlar benim kaynanatam (hem kaynana hem kaynata olur kendisi) bugün buzdolabın fişini çekmiş.bunu satıp kendime küçük almaya karar verdim diyor o yüzden çekmiş .benim yemekler çöpe gitti.yeni konu mu açsam:roflol:
gelin gelin gözün kör olmaya emi saçını başını yolarım senin.oğluma erişte pişirmedinmi sen.boşattıracam seni oğluma :roflol::roflol:ağ tumanlı olmazda kara tumanlı olur..(tuman don demek)
oruç carpmadı galıba sesın pek bı gür çıkyor yoksa sizdemı gece erişte yedınız :roflol:
faliyete artıkın gecemez canısı
yoksa bakımsızlıktan ölür bu sefer :roflol:
ay canısı seninkide az değilmiş he
evlenmekmi istiyor ne :roflol:
öyle deme kız sen gene dayanamaz bakarsın kaynanana benim kaynataya gelince;önümüzdeki ay dördüncüyü boşayacak dava açtı kafamçokkarıştı ne bileyim yenisini istiyor da ben mi anlamıyorum yoksa
erişte yok ank cım bumuyani gece uyuyakalmış dolasıyla eniştem eriştesini yiyememişşş:roflol::roflol::roflol::roflol:
oruç carpmadı galıba sesın pek bı gür çıkyor yoksa sizdemı gece erişte yedınız :roflol:
Bari bu gece yesin erişteyi enişte tok tutar demiiiii kaynana mutlu olsun kaydirigubbakcemile2
yok ben fırında mercimek yidim:kedi: :kedi::roflol: kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktanŞeniz a.s.
mercimeği fırına verdın haa :roflol: