Kaynvalidem oluma Sahur da "Erite yap, yesin tok tutar" dedi

yiyemdık walla bugece erişte yemıycektık zaten patates haşalmiştım yufkaya sarıp onu yıycektım aama kalkamadık patateste kaldı bugece yerız artık

olmaz bacım olmaz yufkayı sen yeme sakın kayganan kızarrr
sen sadece su iç yat yerine
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kaynatmışsısınız gene kızlarrrrr erişteler ne alemde bakalım kaydirigubbakcemile2

erişte yok ank cım bumuyani gece uyuyakalmış dolasıyla eniştem eriştesini yiyememişşş:roflol::roflol::roflol::roflol:

gündüzcüm senin kayınvalide iyileşip faaliyete başladı galibakaydirigubbakcemile3
faliyete artıkın gecemez canısı
yoksa bakımsızlıktan ölür bu sefer :roflol:

ay canısı seninkide az değilmiş he
evlenmekmi istiyor ne :roflol:

gelin gelin gözün kör olmaya emi saçını başını yolarım senin.oğluma erişte pişirmedinmi sen.boşattıracam seni oğluma :roflol::roflol:ağ tumanlı olmazda kara tumanlı olur..(tuman don demek)

gelin gelin gözün kör olmaya emi saçını başını yolarım senin.oğluma erişte pişirmedinmi sen.boşattıracam seni oğluma :roflol::roflol:ağ tumanlı olmazda kara tumanlı olur..(tuman don demek)

oruç carpmadı galıba sesın pek bı gür çıkyor yoksa sizdemı gece erişte yedınız :roflol:

Bizde eriştede yok.. Benim koca bu gecede aç yatcekk demekkiisenağlamasenağlamasenağlama

faliyete artıkın gecemez canısı
yoksa bakımsızlıktan ölür bu sefer :roflol:

ay canısı seninkide az değilmiş he
evlenmekmi istiyor ne :roflol:

öyle deme kız sen gene dayanamaz bakarsın kaynanana benim kaynataya gelince;önümüzdeki ay dördüncüyü boşayacak dava açtı kafamçokkarıştı ne bileyim yenisini istiyor da ben mi anlamıyorum yoksa

öyle deme kız sen gene dayanamaz bakarsın kaynanana benim kaynataya gelince;önümüzdeki ay dördüncüyü boşayacak dava açtı kafamçokkarıştı ne bileyim yenisini istiyor da ben mi anlamıyorum yoksa

memleketten ne zaman geldi de ne zaman evlendi ve 4. boşuyor:roflol:
5. almaya yaşı müsayitmi:roflol: 41 kere maşhallah kaynatana:roflol:

geldiğinde 4.den postayı yemişti(anam ne ayıp ne dedim ben) kadın yunanistana kaçmış.öz kayınvalidem 1 numara.yaşı yetmiş ama maşallahı var bizimkinin.anam ne bileyim başına mı vurdu, teke falan mı oldu ki ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…