- 3 Ağustos 2008
- 2.636
- 16
- 43
-
- Konu Sahibi EU3
Şöle eriştenin yanına bol sarımsaklı cacık yap anacım sonrada anasına yolla hoohhhh desin suratına kafamçokkarıştı
İşte buna katılıyorum Ankımkaydirigubbakcemile3 Ama sarmısağı bol olsun lütfen kaydirigubbakcemile2
Hohh desinki kadın düşüp bayılsın erişte yedirmek nasıl olurmuş hehehehheee kaydirigubbakcemile3 :lepi:
ya her defasında eşimin ailesine olan hislerimi haklı çıkarmak zorundalar sanki...
bazen kendi içimde acaba diyorum benmi sebebsiz gard alıyorum,(arada mesafe olduğu için yaşananlar unutulabiliyor) ama yine haklı çıkarıyorlar....ben gelinlerin bu kadar dikkate alındığı ,eleştirildiği bir aile daha görmedim...aralarına girdiğimde resmen binlerce zenci içindeki tek beyaz gibi hissediyorum kendimi....
inanın benim hayatımı irdeledikleri kadar kendi hayatlarını irdeleseler harika yaşarlar...
nerdesiniz kızlar hu huuuuuuu..
ben burdayım gece herkes erişte yedi şimdide kalkamıyo galibaaa
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sevalcık anam senin rütbendeki yazı tepe taklak olmuş.ben bakınca başım döndü.dönder şunları yazıktır yaaaa.
yabangülüm senin için değiştirdim rütbemi bak herkese yapmam bunu
off kızlarrr off benim kayganada bana dün şeyinin üstünde fındık kırıyosun dedi
:roflol::roflol::roflol:
benimde kaynanam her zaman görüyonmu oğlumu görüyonmu bacakları çöp gibi kalmış.yabangülüm sen ne yapıyon bu oğlan böyle çöp gibi kalıyor.bende acıkınca oğlunu kemiriyorum dedim:roflolnerde bende o cesaret)
hehe bız buge sahura kalkamamışız benım kaynana duysa kalpten gider galıba sanırsam:)))
sevval aaa lütfen erişteyi sadece eşi yiyecek aklını çelmeyin kızın kaynanası demiş yiyemez kaydirigubbakcemile3