Kaynvalidem oluma Sahur da "Erite yap, yesin tok tutar" dedi

soruyorum sizlere bu devirde bu laf böyle kayınvalideyı napmalıyahuu
bakım geyık bölümüne açtım ama bu olaygercek az önce yarım saat teld ekonuştuk kayınvalidemle sahurda napcan dedı erişte yapta yesın dedı bu kadar daolurmu kardeşim yaa

seninkinin kabloları yanmış bacımmmm
aman ay valla uğraşamam kolay bişeyle geçiririz deseydin Allah Allah evde ne yiyeceğimize de karşıacaklarsa yandık valla... sanki kocanı sen daha az düşünüyon..
deseydinya bende oruç tutcam yap yesin dediniz ama biz evde 2 kişiyiz deseydin..

seninkinin kabloları yanmış bacımmmm
aman ay valla uğraşamam kolay bişeyle geçiririz deseydin Allah Allah evde ne yiyeceğimize de karşıacaklarsa yandık valla... sanki kocanı sen daha az düşünüyon..
deseydinya bende oruç tutcam yap yesin dediniz ama biz evde 2 kişiyiz deseydin..

bilgecim konu geyık bolumunde :9
son zmanalrda boylkonular çoık moda oldu ya bend eacayım bıtane dedımzemuszemus

Güzel konu..Tebrikler..

Bu mudur yani? Evet budur.

KK konu görsün:)))

Yalnız kaynanana söyle erişte değil pilav tok tutar, yanlışı var..

yımırta yedir bu akşamda daha çok tok tutar cokacimcoook
hem belkim yımırtlamanada ii gelir naniknanik

kayınvalidem ogluma sahurda erişte yap yesin tok tutar dedi :1shok::1shok:
bu ne şimdi eşimin adını söyeleyerek yapta yesin dedı.
ne yanı ben taş kökümü yicem bana sende ye demedi
napım ben bu kayınvalideyi şimdi nasıl zihniyet bu kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz kardeşimmm.
yorumlarınızı beklıyorum arkadaşlar

not:kızlar son zamanlarda bır derdım var da böyle konular çok moda olduya bende geyik bölümüne acayım dedım
söylelen söz gercek ama ben öle buyutmedım nolmuş demiş eşim tum gun çalışcak gelcek evıne ekmek getircek biz evdeyız bi suyla bile oruç tutarız
bide oğlu tabi düşüncek canım

garibim bide açıklama yapmışkaydirigubbakcemile3

bence içinden sen zıkkımın pekini ye demek istemiştir canım ama sen anlamamışsın malesef:1closedeyes:

hey allahım bende geyik olduğunu farketmeden yine bi kk gacısı cozutmuş dediydim ama benim gibi hayata pembe gözlük takan bumuyani kardeşin topiğiymişş hayırlı olsun diyorum son olarakda sloganımı ekliyorum

-en iyi kaynana ölü kaynanadır----

sussssss utanmaz gelinler erişte yemez bilmiyonmu sen.erkeklere has bi yiyecek erişte yani ne anlama geliyor erişte(enişte)laelaelaelaelae :roflol:

hey allahım bende geyik olduğunu farketmeden yine bi kk gacısı cozutmuş dediydim ama benim gibi hayata pembe gözlük takan bumuyani kardeşin topiğiymişş hayırlı olsun diyorum son olarakda sloganımı ekliyorum

-en iyi kaynana ölü kaynanadır----

yacanım buyutsen taksna kafaya ya nıye oyle dedı ben snkıbılmıyom mu desem nolurkı anne tabı oglunu düşüncekbıde o tumgun calışck gelcekbene vde rahat rahat oturcam bı suyle bile oruç tutulur evd eoluncabıde kotu nıyetlı dmedıkı kayınvalidem yazık bız konyadayken iznimz az diye erişte kesmeyı bız buraya geldıkten sonra yaptı sırf bıızidusundugu için. Bigüğn erişteyle bigunde yorgunluguyla geccek benyaaprım dedı zaten akıdn bıze gönderemdıgı için uzulmuş duurmda bıde ben mı uzeyım canım

YALVARSADA YEMEM ZATEN BU SATTEN SONRA GELSIN AYAKLRIMA KAPANSIN BEN ETTIM KIIZM SEN ETME DESIN OYLE ANCA:dilcikar:

o senin annen sayılır ayaklarına kapanmasını beklemen büyük terbiyesizlik hiç yakıştıramadım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

o senin annen sayılır ayaklarına kapanmasını beklemen büyük terbiyesizlik hiç yakıştıramadım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

AA HANGI DVEIRDE YAŞIYORUZ KARDEŞİM NASIL ZİHNIYETTIR BU YAHU.
ANNEYSE ANNELIGINI BILSIN YANEEEE :lepi:sengözlerimebaksanab

AA HANGI DVEIRDE YAŞIYORUZ KARDEŞİM NASIL ZİHNIYETTIR BU YAHU.
ANNEYSE ANNELIGINI BILSIN YANEEEE :lepi:sengözlerimebaksanab

topik açıosan olumsuz yorumlarada katlanacaksın canım bu ne allah senin gibi gelini düşmanıma vermesin tuh tuh kaydirigubbakcemile3delikafadulden

Çok üzgünüm çoook Bana da eski kaynanam öyle dediydi, boşadım kocayı :nazar: bi' daa yediler mi erişte bilemem :1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3

dalga geçmeyin kızsengözlerimebaksanab üç gün sonra cidden açarsınız topici lülülülülülü benim kayınpeder bütün tencere tavayı toplayıp odasına kilitlemiş bu da benim bu da benim diye.erişteyi yapmazsan sonra sende benim gibi bi sabah kalkar öleeee bakarsın ne oluyor diye kafamçokkarıştı bence kaynanan ne derse yap :kahve:demek ki neymiş ? kaynana kaynata pışpışlanacak ve her türlü isteği yapılacakmış :jeyyar:

ama ben aramızda acan çok sandımdı.. ama bişeyi dikkatten kaçırmışlar...

kaynana demişki yanına hoşaf ta koy... acaba sana inceden bir laf mı sokmak istedi hani hoşaftan anlamayan bi tür vardı ya...:1ninca:

aman bacım allah kolaylık versin

yapmıyorum ulan sahurda b..kumu yesin senin oğlun diyeydin delikafadulden
aaaaaaaaaaaaaaaaaa yolarımmmm kaynana topicinden çıktım bütün oğlan analarını yolarımMM çıkmayın karşıma aaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

(ay yorumlara bayıldım)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yorumlarınıza bayıldımkaydirigubbakcemile3
oğluşlarını evlendirinceye kadar bakmazlar sonra kıymetlenir birden:))

X