E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU3
Yaptığı çok ayıp eşin yicekte sen ona mı bakıcakmışın kayınvalidenizi kınıyorum kaydirigubbakcemile3
ohooooo canım seninki yine hafif vakka. daha neler neler görenler var :)
ogluna düşkün bir anne belliki... boşver bişey deme... söyledikçe büyüyor bu tür olaylar...
sen eşinle ilgilen o ne derse desin... alan almış satan satmış. evlenmeden önce bol bol erişte yedirseymiş ooluşuna
taş olasıca edepsiz
bunlar hepsi böle anam
bütün kaynanaların köküne kibrit suyu
bunları gömücen üstünede kireç dökücen
çok sinirliyim çok sinirimdenpeynır ekmek yıyorumm
iyi demiş valla ben de erişte yiyodum eskiden bi arkadaşımlan öğrenciyken hakket tok tutuyor. Adamcağız aç kalmasın ana yüreği dayanamıyo. Sen ne yersen yer kadın kısmı hele hele gelin kısmı aç kalmazlmaz: lmaz: (imza kayınvalide adayızemuszemus)
taş olasıca edepsiz
bunlar hepsi böle anam
bütün kaynanaların köküne kibrit suyu
bunları gömücen üstünede kireç dökücen
Cok iyi yapiyorsun arkadasim...yanina birde domates neyin kesseydin kuru kuru yiyip kabiz olmayasin sakin....:1hug:
Kayinvalidene gelince...yuhhh diyorum....bu nasil bir zihniyet nasil bir düsünce tarzi..bu ne dingil hayat...bu ne rezil hayat....ayolll...
Kesinlikle mesaneni ay mesafeni koru arkadasim.....esinede sahurda zikkimin kökünü ye demeyi unutma....:mymeka:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Güzelim sende desydin ki kocam napsın erişteyi ben ona he sahur da elceğizlerimle gözleme açıcam.... zemuszemus