Kaynın düğünden önce yeni gelin evinde kalması ?

Bilemedim bende sorun etmezdim sanırım eşyalara fazla anlam yüklemem. Bozulsun ,kırılsın, ev pislensin umurumda değil.

Bilemedim bende sorun etmezdim sanırım eşyalara fazla anlam yüklemem. Bozulsun ,kırılsın, ev pislensin umurumda değil.

Evin pislenmesi önemli. Esimin arkadasi kayinvalidemin tatil evinde kalmisti. Evi pis birakip gitmislerdi (masadaki cöpleri bile atmamislar). Kayinvalidem tatile gidince temizlemek zorunda kalmisti. O konuda nisanlisi böyle durumlarin yasanmasini önlemeli

Yani eline çekip alıp eşyaları tuzla buz yapmayacaksa gelip kalsın ne olacak ki

Kayınbiraderinizin iç çamaşırlarınızı kullanarak kendini tatmin edeceğini mi düşünüyorsunuz? Çok sapıkça değil mi bu?

Oo o uzun süreli yerlerde sıkıntı tabi tatil evine herkes sürekli girip çıkmaz ama bu eve kısa zamanda yerleşecek zaten diye düşünerek öyle dedim. E nişanlısıda öküz değildir herhalde pis bırakmaz bırakıyosa zaten geçmiş olsun

Bende istememiştim o zamanki aklmla bu yüzden size hak veriyorum. Aslında normal bi durum ama işte ilk heves istemiyor insan... nişanlınzla konuşun bu durumu çözecek olan o.( ben öyle yapmştım)

Şimdi yeni gelin olduğunuz için kendi heyecanınız ilk eşyanızın evinizin tadını çıkartmak istemeniz çok normal Bence nişanlımıza bunu kısaca söyleyin ama baktınız problem olacak gibi veya yanlış anlaşılıyor O zaman hiç uzatmayın sonuç olarak Maksat eşinizle o evde beraber kalmak erkekler zaten girip de mutfağı yemek yapıp eşyanızı kirletecek veya yıpratacak hali yok

Kız tarafı yapaymış boyayı o zaman

Hangi düzenler bu yüzden bozuluyor?
Etrafımda çok aile var eşlerden biri ortak yaşanacak evde kalıyor nikahtan önce ailesi geliyor eşyalar değişiyor temizleniyor ev yerleştiriliyor nikaha kadar o evde kalıp nikahtan sonra dönüyorlar. Yada nikah öncesi yerleşmiş evde çiftlerden biri kardeşini yada arkadaşını misafir ediyor. Hepsi de gayet mutlu huzurlu düzenli çoluk çocuk sahibi oldu bu ailelerin.
Yurtdışında zaten hiç böyle saçmalıklar egolar yok gayet düzenli aileler walla keşke biraz örnek alınsalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…