- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
Ona genelde kadınlar yatkın erkekler uğraşmaz onlarlaBenim kuzenin evinde kaldılar muska koymuslar her yere insana güven yok valla
Ona genelde kadınlar yatkın erkekler uğraşmaz onlarla
O kadar iq yoksunu değildirler umarımYa biri al bunu koy iyi bisey deseee vee O da koysaaaa...
Hiç belli olmazOna genelde kadınlar yatkın erkekler uğraşmaz onlarla
Bilemedim bende sorun etmezdim sanırım eşyalara fazla anlam yüklemem. Bozulsun ,kırılsın, ev pislensin umurumda değil.
Kac gün kalmayı düşünüyomuş. Görümce olsa bencede sorun değil en azından temiz bırakırMaalesef. Kendi evini kayınvalidem çöplük olarak tanımlıyordu
Kayınbiraderinizin iç çamaşırlarınızı kullanarak kendini tatmin edeceğini mi düşünüyorsunuz? Çok sapıkça değil mi bu?Nişanlım çalışıyor, kendisi de dışarı çıkıp gezecek bir insan değil. Oturup nişanlımın gelmesini bekleyecek. Ben de yatak odası dahil her şeyi dizmiş olacağım. Çamaşırlardan tutun bilimum eşyalara kadar. Bilemiyorum ifrit oldum. Elbette eşyalar kirlenmiyor ya da kirlenede bilir garanti veremem
Ev kapalı değil şu an damat zaten hali hazırda evde kalıyormuş.Ben istemezdim yahu ne acaip kafalar var, insanlarin hevesle yaptigi evine de insanlardan once gitmeyiver
Evin pislenmesi önemli. Esimin arkadasi kayinvalidemin tatil evinde kalmisti. Evi pis birakip gitmislerdi (masadaki cöpleri bile atmamislar). Kayinvalidem tatile gidince temizlemek zorunda kalmisti. O konuda nisanlisi böyle durumlarin yasanmasini önlemeli
Şimdi yeni gelin olduğunuz için kendi heyecanınız ilk eşyanızın evinizin tadını çıkartmak istemeniz çok normal Bence nişanlımıza bunu kısaca söyleyin ama baktınız problem olacak gibi veya yanlış anlaşılıyor O zaman hiç uzatmayın sonuç olarak Maksat eşinizle o evde beraber kalmak erkekler zaten girip de mutfağı yemek yapıp eşyanızı kirletecek veya yıpratacak hali yokKızlar düğünden iki hafta önce farklı bı şehire ev sermeye gidicez anne babalarla. Biz evi serip döndükten sonra büyük kaynım gidip nişanlımın yanında kalacakmış biraz. Bana mı abes geldi durum? Evi sermişim, iki hafta sonra düğün olacak, kaynım gidip benden önce sırf gezmek için evde kalacak.
Kardeşimin evleneceği evin boya badana yapılırken içinde hiç eşya yoktu ailem karton ve yataktan bozma eşyaların üstünde uyudu..mesafe uzaktı..600 km falan boya badana yapıp geleceklerdi yani .kız tarafı onu bile sorun ettisıfır esyasiz evde kalinmasinmis
Hangi düzenler bu yüzden bozuluyor?Bende haz etmezdim. Ev serilmiş daha gelin siftah yapmamış evde misafir ağırlanır durumda hoş değil bence. Tutup damadın kalmasıyla aynı durumda degil bi yatmadan yatmaya geliyomus ,o evde yemek pişecek nevresimler kirlenecek duş alincak. Her şeyin bi adabı var amaan eşya aman kalsın ne olcak diye diye düzenler bozuluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?