Kaynın düğünden önce yeni gelin evinde kalması ?

Adam çekmecenizi açıp sütyenlerinize bakmaz bence ya.

Bu konu kast sistemine bağlanacak sanki valla eşyasında falan değilim ya. İşin neresinde olduğumu ben de bilemiyorum

Bu konu kast sistemine bağlanacak sanki valla eşyasında falan değilim ya. İşin neresinde olduğumu ben de bilemiyorum

Sende evinde yabancı biri kalıyor gibi bi hissiyat oluşmuş bence. Çünkü daha evli olmadığından tam bir aile kavramınız da oluşmamış kayınla falan da zaman geçirilmemiş. Bir şey demeyin bence nişanlınıza, içten içe kendi kendinizi yiyin ama bir şey demeyin:)

Bende haz etmezdim. Ev serilmiş daha gelin siftah yapmamış evde misafir ağırlanır durumda hoş değil bence. Tutup damadın kalmasıyla aynı durumda degil bi yatmadan yatmaya geliyomus ,o evde yemek pişecek nevresimler kirlenecek duş alincak. Her şeyin bi adabı var amaan eşya aman kalsın ne olcak diye diye düzenler bozuluyo.

Maalesef biriyle evlenince tüm ailesiyle evleniyorsun. Evde kalmasını problem etmezdim sanırım ama kirletecekse onun pisliğini de temizlemezdim nisanliniz düğünden önce mutlaka temizletsin.

Yalnız bir uyarım var. Bu durum evlendikten sonra zırt pırt olmazsa iyi olur. Olacak gibi duruyor.

Benim kuzenin evinde kaldılar muska koymuslar her yere insana güven yok valla

Neden sorun olacak

Yani? Evde oturunca ne oluyor hala anlamadım. Kaynınız sapık mı? Gelip sizin çamaşırlarınızı karıştıracağından mı şüpheleniyorsunuz? Bilumum eşyalar ne oluyor? Yatak odanız grinin elli tonundaki kırmızı oda mı? İfrit olmaya yer arıyorsunuz bence. Eşyaların kirlenmesi muhabbetine de gülmüşsünüz ama ben komik bulmadım

Bizim de kına düğün arasında 1 gün vardı. Şehir dışından gelen misafirlerden birkaç kişi kalmıştı. Eşim de yanlarındayım. Eşim de düğün sürecine yakın bir zamanda evimize geçmişti. Kötü insanlar değilse problem edecek bir şey yok.

Temizlik açısından uygun görmedim bende. Şimdi adam titiz biriyse kalsın tabi. Ama ne bilim döken saçan eşyaları hor kullanan biriyse rahatsız edici. Nişanlınız temizliği sağlasa bari geldiğinde temiz bir eve geçmeyi herkes ister.
Yepyeni gıcır eşyalar mobilyalar alındıysa konu sahibinin huzursuz olması doğal bence. Birkaç gün de kalmayacak galiba.

Boşverin gerçekten hayat kısa akışına bırakın üzmeyin yok yere kendinizi dünya malı yerine gelir ne olacak ne kadar eskitebilir ki :)

Adama gıcık mı oluyorsunuz?
Normalde sorun etmeyecegim şeyleri uyuz olduğum biri yapinca büyük olay varmiş gibi davranabiliyorum ben mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…