- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.211
- 598
Adam çekmecenizi açıp sütyenlerinize bakmaz bence ya.Nişanlım çalışıyor, kendisi de dışarı çıkıp gezecek bir insan değil. Oturup nişanlımın gelmesini bekleyecek. Ben de yatak odası dahil her şeyi dizmiş olacağım. Çamaşırlardan tutun bilimum eşyalara kadar. Bilemiyorum ifrit oldum. Elbette eşyalar kirlenmiyor ya da kirlenede bilir garanti veremem
Bu konu kast sistemine bağlanacak sankiBöyle şeyler belli bir sınıfa ait davranışlar gibi geliyor bana. Evliliğin başarı görüldüğü, kendisine ait bir eşyanın ilk defa alındığı vs vs.
Gerisi de bunun gazına gelen diğer kadınlar oluyor. Aslında oturup düşünseler belki kendileri de mantıklı bir sebep bulamayacak.
Nişanlım dört beş saat uyumaya geliyor eve. Bunun dışında bi problem yok aslındaNişanlınız kalıyorsa, kaynınızın kalmasında ne sakınca varki ?
Anlamıyorum şu yeni gelin kafalarını
Maalesef. Kendi evini kayınvalidem çöplük olarak tanımlıyorduBen görümce falan olsa sorun etmezdim ama bence sorun erkeklerMaalesef bizim ülkemizin erkekleri birazzz pis
Bu konu kast sistemine bağlanacak sankivalla eşyasında falan değilim ya. İşin neresinde olduğumu ben de bilemiyorum
Benim kuzenin evinde kaldılar muska koymuslar her yere insana güven yok vallaKardeşimin evleneceği evin boya badana yapılırken içinde hiç eşya yoktu ailem karton ve yataktan bozma eşyaların üstünde uyudu..mesafe uzaktı..600 km falan boya badana yapıp geleceklerdi yani .kız tarafı onu bile sorun ettisıfır esyasiz evde kalinmasinmis
Neden sorun olacakKızlar düğünden iki hafta önce farklı bı şehire ev sermeye gidicez anne babalarla. Biz evi serip döndükten sonra büyük kaynım gidip nişanlımın yanında kalacakmış biraz. Bana mı abes geldi durum? Evi sermişim, iki hafta sonra düğün olacak, kaynım gidip benden önce sırf gezmek için evde kalacak.
Nişanlım çalışıyor, kendisi de dışarı çıkıp gezecek bir insan değil. Oturup nişanlımın gelmesini bekleyecek. Ben de yatak odası dahil her şeyi dizmiş olacağım. Çamaşırlardan tutun bilimum eşyalara kadar. Bilemiyorum ifrit oldum. Elbette eşyalar kirlenmiyor ya da kirlenede bilir garanti veremem
Bu yorumdan sonra ben konu sahibini tutuyorum.Benim kuzenin evinde kaldılar muska koymuslar her yere insana güven yok valla
Bu konu kast sistemine bağlanacak sankivalla eşyasında falan değilim ya. İşin neresinde olduğumu ben de bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?