Ayy helal olsun vallahiBenim eşim ceyizden bir gün sonra arkadaşları ile film izlemişti hiç sorun etmedim
Yani bi acil durum olur gidip kalır ama keyfi ev gezmek için daha sizin yaşamadığınız evde bulunması gıcık bir durum bence. Nişanlınız ne düşünüyor?Ay bilemedim empati yapınca bende istemezdim sanırım.
Kendileri yapsaymış o zaman. Nedir bu ya kutsal mekan mı?Kardeşimin evleneceği evin boya badana yapılırken içinde hiç eşya yoktu ailem karton ve yataktan bozma eşyaların üstünde uyudu..mesafe uzaktı..600 km falan boya badana yapıp geleceklerdi yani .kız tarafı onu bile sorun ettisıfır esyasiz evde kalinmasinmis
Böyle şeyler belli bir sınıfa ait davranışlar gibi geliyor bana. Evliliğin başarı görüldüğü, kendisine ait bir eşyanın ilk defa alındığı vs vs.Böyle şeylerin neden sorun edildiğini ömrüm boyunca anlayamayacağım sanırım. O koltuğa ilk yeni gelinin totosu değmezse büyüsü mü bozuluyor?
Aman ne olacak. Eşimin sülalesi düğüne gelince evimde kaldılar yatak odamı kilitledim sadece. Aile olacaksınız takılmayın.Kızlar düğünden iki hafta önce farklı bı şehire ev sermeye gidicez anne babalarla. Biz evi serip döndükten sonra büyük kaynım gidip nişanlımın yanında kalacakmış biraz. Bana mı abes geldi durum? Evi sermişim, iki hafta sonra düğün olacak, kaynım gidip benden önce sırf gezmek için evde kalacak.
Nişanlım çalışıyor, kendisi de dışarı çıkıp gezecek bir insan değil. Oturup nişanlımın gelmesini bekleyecek. Ben de yatak odası dahil her şeyi dizmiş olacağım. Çamaşırlardan tutun bilimum eşyalara kadar. Bilemiyorum ifrit oldum. Elbette eşyalar kirlenmiyor ya da kirlenede bilir garanti verememAbes bir şey yok bence. Gelinden önce evde kalınmaz tavrını saçma buluyorum. Kaynınız kalınca ne oluyor mesela eşyalar mı kirleniyor?
Yok kız valla öyle bir şey değilBöyle şeylerin neden sorun edildiğini ömrüm boyunca anlayamayacağım sanırım. O koltuğa ilk yeni gelinin totosu değmezse büyüsü mü bozuluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?