- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
Ama bu konuyu siz açtınız, değil mi?Benimle alakalı olmayan bir konuda neden kendimi savunayım .. benimle hic bir alakasi yok konunun ne icindeyim.ne dışında.. bu kişi ben değilim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bu konuyu siz açtınız, değil mi?Benimle alakalı olmayan bir konuda neden kendimi savunayım .. benimle hic bir alakasi yok konunun ne icindeyim.ne dışında.. bu kişi ben değilim..
Konunun kime ait olduğunu biliyorum.. bende onaylamıyorum ama kendi hayatı ve kendi tercihi .. sadece bunu soyleyim .. ama en başta çocukların.icin asla böyle bir günaha ne girerim ne ederim ..
Bende kimseyi zan altında bırakmayalım diye savunmuştum insanın vicdani hisleriyle de oynuyorlar
Çocuk yapmanın başlıca kuralı halay çekmekEsime yarin aksam halay cekmeyi teklif edecegim Dusunsene serce parmaklrimiz birbirine degecek falan. Cok atesli belki heyecan gelir iliskimize
Cocuk halwy mendiliyle dogar da sonraÇocuk yapmanın başlıca kuralı halay çekmek
Durmak yok yola devam demiştirBen de ama çok üşeniyorum. Kalkıp kendisine ne dedi acaba yaa.
Ya ona bende çok güldüm hala gülüyorum onlarda bizim yorumlara gülmüşler hahahaha şu an ortamın atmosferi süper.Biride demiş ki Mantık sizi a noktasından b noktasına götürür, halay her yere
Bu konuya daha iyi bir cümle olamazdı
O mendillede kundak yaparızCocuk halwy mendiliyle dogar da sonra
Bravo valla kuzu
Ya ona bende çok güldüm hala gülüyorum onlarda bizim yorumlara gülmüşler hahahaha şu an ortamın atmosferi süper.
Çaya mı çağırsak şu ekşicileri
Bence oaly aynen şöyle gelişti:Bravo valla kuzu
Hayir yani bu kadar eski uye kim oldugunu bulamadik , yeni uye kendi agziyla yaziyor konunun kimin oldugunu biliyorum diye
Valla zeka guzel sey keske herkeste olsa
Ben inanmıyorum konunun gerçek olduğuna.
Ya da gerçekse arkadaşınızın hayatı olduğuna.
Kendiniz yaşamış gibi yazıp cevap vermişsiniz. Bence konudaki kadın sizsiniz. Ama tepki çekmemek için 2. Üyelikten yazdınız, sonra şüphelenilmemesi için asıl hesabınızdan yorum yaptınız. Yakalanınca da ben değilim arkadaşım için açtım konuyu dediniz.
Mesaj kutumu öyle doldurdular ki ben topluca kahve içiyorum neredeyse onlarla şu andaBu konuya bi şekilde bulaşmış insanlar olarak bende bi masada topluca kahve içmek isterdim ahahahah