Kaynimla yasak aşk 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet.
Arkadaşı yakalanırım gibi birşey demiş, cevapları da kendisi vermiş. Arkadaşı sadece konu aç dmeiş, hanımefendi açıp kendi kendine yazmaya başlamış.
Herkesin kendi tercihi demiş birde. Böyle iğrenç bir konuyu bu kadar pişkince, arkadaşının adına bile açmaya utanır insan.

Ne yazacagız biz bu konuya yahu. İnşallah biran evvel yakalanırlar da görürler dünyanın kaç bucak olduğunu.

Konunun kime ait olduğunu biliyorum.. bende onaylamıyorum ama kendi hayatı ve kendi tercihi .. sadece bunu soyleyim .. ama en başta çocukların.icin asla böyle bir günaha ne girerim ne ederim ..
Ben inanmıyorum konunun gerçek olduğuna.
Ya da gerçekse arkadaşınızın hayatı olduğuna.
Kendiniz yaşamış gibi yazıp cevap vermişsiniz. Bence konudaki kadın sizsiniz. Ama tepki çekmemek için 2. Üyelikten yazdınız, sonra şüphelenilmemesi için asıl hesabınızdan yorum yaptınız. Yakalanınca da ben değilim arkadaşım için açtım konuyu dediniz.

İlk 15 sayfada esas üyeliği ile yorum atmış kazen'in dediğine göre. Yani bu sayfalarda yorum atanlardan birisinin 2. üyeliği.
Ekşi'de başlık açmışlar oradan geldim, inşallah yine dalga geçilmiyordur.
Ekşide kim açtı konuyu çıksın ortaya hemen 🤣

Şimdi işin yoksa bir de oradaki yazarlarla uğraş dur.

Konunun gerçek olduğuna inanmayanları hiç anlamıyorum. Tamam çok iğrenç bi durum ama herkeste çok namuslu, ahlaklı değil malesef. Hiç mi görmüyorsunuz gazetelerde tvde bu tarz haberleri.
Herkesi kendiniz gibi zannetmeyin yahu. :işsiz:

Kendiniz yaşamış gibi yazıp cevap vermişsiniz. Bence konudaki kadın sizsiniz. Ama tepki çekmemek için 2. Üyelikten yazdınız, sonra şüphelenilmemesi için asıl hesabınızdan yorum yaptınız. Yakalanınca da ben değilim arkadaşım için açtım konuyu dediniz.
Zaten K Kazen kendisi hissediyor bu duyguları filan yazmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum?

İlk 15 sayfada esas üyeliği ile yorum atmış kazen'in dediğine göre. Yani bu sayfalarda yorum atanlardan birisinin 2. üyeliği.
Ekşi'de başlık açmışlar oradan geldim, inşallah yine dalga geçilmiyordur.
Ekşideki başlık hangisi?
Bu konuyla ilgili mi açmışlar?

Zaten K Kazen kendisi hissediyor bu duyguları filan yazmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum?
Ben öyle birşey okumadım, belki denk gelmemişimdir ama Kazen abi eski üyeliğininde normal olmadığını söylemişti. Benim çıkarımı bu açıkçası, herşey bu hanımefendiyi gösteriyor. Ki itiraf etti kendisi.

İlişkiden aldığı zevke kadar anlatmış arkadaşı birde çok enteresan. Arkadaş olayı da erkeklerin, aldatma hikayelerinin baş yalanı gibi ben yazmadım arkadaşım yazmış. Tabi yersek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X