Kaynimla yasak aşk 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Kazen bence ya kim olduğu yazılsın, yada konu kapatılsın. Boş yerden kimsenin günahına girilmesin burda 🙈
Bence de yazılsın. Bu konuyu bu kadar pişkince yazan kaynimla birlikte oldum oda zevk aldı bende aldım gibi, üyenin burada başka konulara yorum yazacak, belkide ahkam kesecek olması da sinir bozucu, düşünce.

Konunun kime ait olduğunu biliyorum.. bende onaylamıyorum ama kendi hayatı ve kendi tercihi .. sadece bunu soyleyim .. ama en başta çocukların.icin asla böyle bir günaha ne girerim ne ederim ..

Konunun kime ait olduğunu nerden biliyorsunuz?

Konunun kime ait olduğunu biliyorum.. bende onaylamıyorum ama kendi hayatı ve kendi tercihi .. sadece bunu soyleyim .. ama en başta çocukların.icin asla böyle bir günaha ne girerim ne ederim ..
Valla kusura bakmayın bi anda hesap bilgilerinizi düzenlemeniz üyelik iptaline bakmanız ve iki üyeninde yaşa kadar aynı olması Almanya da yaşamanız direkt siz olduğunuzu düşündürdü. Ayrıca kim olduğunu nasıl biliyosunuz?

Bence de yazılsın. Bu konuyu bu kadar pişkince yazan kaynimla birlikte oldum oda zevk aldı bende aldım gibi, üyenin burada başka konulara yorum yazacak, belkide ahkam kesecek olması da sinir bozucu, düşünce.

Burda birini ifşa etmekten çok yalnis kişilerin öne sürülmesinden korkarım. Sonuçta herkesin bir gururu var.

İlk 15 sayfada esas üyeliği ile yorum atmış kazen'in dediğine göre. Yani bu sayfalarda yorum atanlardan birisinin 2. üyeliği.
Ekşi'de başlık açmışlar oradan geldim, inşallah yine dalga geçilmiyordur.

İyi de Kazen abi şey demiş konularında hep eşinden eşinin ailesinden nefret ettiğini yazmış demiş. Ben o şüphelendiğiniz üyeye baktım eşinin ailesini seviyor sanki off bilemedim çok karışık😂
Çoğu mesajına baktım ben, eşine karşı sitem var, evliliğinden pişman vs vs.
Ayrıca madem o değil, insan kendimi savunur değil mi? Bir de profilini düzenlemeye başlaması garipti yani.

bunca kişi birlik oldu bulamadı da siz nereden biliyorsunuz kim olduğunu? Paylaşın o zaman ki zan altında kalmayın madem.

Hmm olabilir o halde. Ben o sırada ev ahalisinin karnını doyurmaya çalışıyordum. Tam acıkacak saatleri tuttu🤣

Bu arada eltisinin kızı ile ilgili konu da açmış o üye.
Aynen bende gördüm o konusunu. Birkaç gün önce evliliğinden pişman olduğunu yazmış ve yurtdışında yaşıyor sanırım.

Benimle alakalı olmayan bir konuda neden kendimi savunayım .. benimle hic bir alakasi yok konunun ne icindeyim.ne dışında.. bu kişi ben değilim..

bunca kişi birlik oldu bulamadı da siz nereden biliyorsunuz kim olduğunu? Paylaşın o zaman ki zan altında kalmayın madem.
Kendisi yahu, arkadaşı için açmış konuyu. Kazen'e mesaj atmıştı,hatta Kazen abi burada paylaşmıştı mesajı. 2 üyelikte onun, bu konudaki bahsedilen kadın da zeynonun arkadaşı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X