Anlamadığım bir şey var bu tür konularda neden sürekli fake diyorsunuz yani merakımdan soruyorum dün kocası tanga giyen kadının konusu fakeydi o bariz belliydi. Ama bu kadının anlattığı fake gibi gelmedi bana nedense.
Annemlerin komşusunun gelini kaynıyla kaçmıştı ikisininde çoçukları vardı. Çocukları bırakıp kaçtılar.
Bir arkadaşım anlattı daha yeni anlattı hatta ben de şok oldum genç bir çoçuk dayısının karısıyla cinsel ilişkiye girdiklerini söyledi.
toplum iyice iğrençleşti o yüzden bu konu bana gerçek gibi geldi nedense
Her konuya fake demiyoruz ki, bundan emin olabilirsiniz. Şöyle söyleyim 1 sene oldu mu olmadı mı bilmiyorum burada bir kız kullanıcı üye babası, abisi yani ailesinden yola çıkarak +18 şeyler yazmıştı babası ve abisinin tacizi gibisinden çok detay vermek istemiyorum. Yardım istiyordu.
Bütün kk ayaklandık tabiki de yardım etmek için çırpındıgımızda baktı işler ciddiye bindi çıkıp demez mi böyle bir sey yok ben saka yaptım trolledim diye.
Ama iş işten geçmişti bütün şikayetler bildiriler yapıldı, ifadeleri alındı mı bilmiyorum ailesi ögrendi mi onu da bilmiyorum fakat trollde olsa saka da olsa aile ile ilgili böyle hikaye yazılması, şaka yapılması baslı basına tehlike arz ediyor, bu tip insanların tıbbı destek alması lazım. Bu platform’u üye olmayan binlerce kisi okuyor ufak birseyde bu tarz konular aratırsa çıkacak elbette.
Takdir edersiniz ki toplumda bu hikayenin en en korkunçlarını bile görmekteyiz. Kabul edelim okulların tatile girmesiyle, eksicilerin, incicilerin bizim ciddi ciddi cevapları görüp işsizlikten buraya üye olup konular açmasına çok denk geldik. Hatta bir arkadasım Twitter da kk da ne trolledim yaaa gibisinden twit atmıstı benimde burda oldugumu bilmiyordu onu uyardım desifre ederim seni diye kapattı gitti.
Burada sosyal alemde anlayamıyoruz 6 hissimiz var, kalbimiz, beynimiz var. Konuyu açanın buradan beynini yarıp düşüncelerini okuyamıyoruz, nasıl bir ruh halinde oldugunu göremiyoruz, kalbini açıp neler hissettiğiniz göremiyoruz ağzından çıkanı duyamıyoruz. En önemlisi kendisini göremiyoruz. Acaba nasıl bir halde viskisini alıp ayağını uzatıp kahkahalı atarak eğleniyor mu? Ağlıyor mu? Koltugun yatagın arasına saklanmıs zarar mı görüyor o kadar yeteneğimiz yok, güvenmekte, inanmakta zorlanıyoruz.