- Konu Sahibi Papatyali_anne
Aklima direk beyin kanamasi geldi. Ciddi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten hayretler içindeyim.benim artık aklım almıyor 4 yaşında bi çok bu haldeyken bi öncelik verilip mr sokulmuyor. Ortada acil bişey varsa öncelik verilmezmi ya benmi yanlış biliyorum sırada bekletiyorlar. Sıra gelmezse yarın erzuruma götürecekler
Özel hastane filan yok muMr var ama çok sıra varmış galiba.
Kuzum ya.İnsallah hemen iyileşir.Arkadaşlar kaynımın 4 yaşında oğlu 2 gün önce bisikletten düştü. Bisikleti süren başkası oda arkasına oturmuş. Düşmüşler kafasını parke taşına çarptı büyük ihtimal. Kulağının arkasında şişlik varmış ve ilk anda kulağı kanamış. Çocuk kusmuş filan. Hastanede film röntgen temiz demişler. Kaza öğleden sonra 2 gibi olmuş gece 12 de taburcu etmişler. ertesi gün sabah tekrar kusmuş kulağı tekrar kanamış tekrar hastaneye götürmüşler. Doktor boğazına kan gitmiş olabilir midesi bulanmıştır ondan kusmuştur demiş. Serum filan takıp tekrar taburcu etmişler. Bu gün k.b.b doktoru bakmış kulağında sıkıntı yok demiş. Ama çocuk kendi kendine yürüyemiyor. Eltim ben elinden tutup yürütüyorum yoksa düşüyor yüreyemiyor dengesini sağlayamıyor diyor. Lütfen bi bilgisi olan bişey söylesin. Çok kötüyüz.
Allah şifa versin. Geçmiş olsun inşallah.Arkadaşlar merak edenler için son durum dün mr çekmek için götürdüler. Doktorun istediği mr hiç kıbırdamadan çekilmesi gerekiyormuş. Uyutulup çekilmeli yani. Mr doktoru çocuğa narkoz verirsek ya geri uyanmazsa filan demiş ve mr çekmemiş.
Dün akşama doğru en son konuştuğumda eltim daha iyi olduğunu yürümesinin biraz düzeldiğini söyledi. Sabah konuştum en son. bu gün daha iyi yürüyebiliyor bişeyler yiyor dedi. Hepinizden Allah razı olsun
Arkadaşlar merak edenler için son durum dün mr çekmek için götürdüler. Doktorun istediği mr hiç kıbırdamadan çekilmesi gerekiyormuş. Uyutulup çekilmeli yani. Mr doktoru çocuğa narkoz verirsek ya geri uyanmazsa filan demiş ve mr çekmemiş.
Dün akşama doğru en son konuştuğumda eltim daha iyi olduğunu yürümesinin biraz düzeldiğini söyledi. Sabah konuştum en son. bu gün daha iyi yürüyebiliyor bişeyler yiyor dedi. Hepinizden Allah razı olsun
AminAllah şifa versin. Geçmiş olsun inşallah.
AminSenden de razı olsun çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Acil hastalarınki hemen çekiliyor. Mr değil beyin tomografisi çekilir ye biliyorum. Kars'ta üniversite hastanesi olmalı. Tıp fakültesi var diye biliyorum. Beyin cerrahisine gitsinler. İnşallah hasarsız iyileşir.Mr var ama çok sıra varmış galiba.
Merhaba merak ettim nasıl oldu çocuk ?Arkadaşlar kaynımın 4 yaşında oğlu 2 gün önce bisikletten düştü. Bisikleti süren başkası oda arkasına oturmuş. Düşmüşler kafasını parke taşına çarptı büyük ihtimal. Kulağının arkasında şişlik varmış ve ilk anda kulağı kanamış. Çocuk kusmuş filan. Hastanede film röntgen temiz demişler. Kaza öğleden sonra 2 gibi olmuş gece 12 de taburcu etmişler. ertesi gün sabah tekrar kusmuş kulağı tekrar kanamış tekrar hastaneye götürmüşler. Doktor boğazına kan gitmiş olabilir midesi bulanmıştır ondan kusmuştur demiş. Serum filan takıp tekrar taburcu etmişler. Bu gün k.b.b doktoru bakmış kulağında sıkıntı yok demiş. Ama çocuk kendi kendine yürüyemiyor. Eltim ben elinden tutup yürütüyorum yoksa düşüyor yüreyemiyor dengesini sağlayamıyor diyor. Lütfen bi bilgisi olan bişey söylesin. Çok kötüyüz.
Merhaba. Çok şükür bir sıkın yok durumu iyi.Merhaba merak ettim nasıl oldu çocuk ?