Kaynımın oğlu bisikletten düştü ve yürüyemiyor

benim artık aklım almıyor 4 yaşında bi çok bu haldeyken bi öncelik verilip mr sokulmuyor. Ortada acil bişey varsa öncelik verilmezmi ya benmi yanlış biliyorum sırada bekletiyorlar. Sıra gelmezse yarın erzuruma götürecekler
Gerçekten hayretler içindeyim.
Çocuk travma tehlikesi var öncelikli alınması nasıl gerekmez bilmiyorum. Orda bir problem var biz bu tarz birşey yaşadık 30 dk sonra mr a sokuldu risk diye
Allah korusun inşallah hicbirseyi yoktur.

Arkadaşlar kaynımın 4 yaşında oğlu 2 gün önce bisikletten düştü. Bisikleti süren başkası oda arkasına oturmuş. Düşmüşler kafasını parke taşına çarptı büyük ihtimal. Kulağının arkasında şişlik varmış ve ilk anda kulağı kanamış. Çocuk kusmuş filan. Hastanede film röntgen temiz demişler. Kaza öğleden sonra 2 gibi olmuş gece 12 de taburcu etmişler. ertesi gün sabah tekrar kusmuş kulağı tekrar kanamış tekrar hastaneye götürmüşler. Doktor boğazına kan gitmiş olabilir midesi bulanmıştır ondan kusmuştur demiş. Serum filan takıp tekrar taburcu etmişler. Bu gün k.b.b doktoru bakmış kulağında sıkıntı yok demiş. Ama çocuk kendi kendine yürüyemiyor. Eltim ben elinden tutup yürütüyorum yoksa düşüyor yüreyemiyor dengesini sağlayamıyor diyor. Lütfen bi bilgisi olan bişey söylesin. Çok kötüyüz.
Kuzum ya.İnsallah hemen iyileşir.

Arkadaşlar merak edenler için son durum dün mr çekmek için götürdüler. Doktorun istediği mr hiç kıbırdamadan çekilmesi gerekiyormuş. Uyutulup çekilmeli yani. Mr doktoru çocuğa narkoz verirsek ya geri uyanmazsa filan demiş ve mr çekmemiş.
Dün akşama doğru en son konuştuğumda eltim daha iyi olduğunu yürümesinin biraz düzeldiğini söyledi. Sabah konuştum en son. bu gün daha iyi yürüyebiliyor bişeyler yiyor dedi. Hepinizden Allah razı olsun

Arkadaşlar merak edenler için son durum dün mr çekmek için götürdüler. Doktorun istediği mr hiç kıbırdamadan çekilmesi gerekiyormuş. Uyutulup çekilmeli yani. Mr doktoru çocuğa narkoz verirsek ya geri uyanmazsa filan demiş ve mr çekmemiş.
Dün akşama doğru en son konuştuğumda eltim daha iyi olduğunu yürümesinin biraz düzeldiğini söyledi. Sabah konuştum en son. bu gün daha iyi yürüyebiliyor bişeyler yiyor dedi. Hepinizden Allah razı olsun
Allah şifa versin. Geçmiş olsun inşallah.

Senden de razı olsun çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Geçmiş olsun umarım beyinde hasar olmamıştır.
Travmadır sadece.
Mutlaka baktırsınlar gerekiyorsa hafif bi narkozla uyuma dozu diyorlar çekerler emarı.

Bende 10-11 yaşlarında bacağımı demir direge çarpmıştım.
Bacakta bir ağrı bir şişlik, bükeme, yürümeme bi kaç gün geçer diye evde koca karı ilaçları ki annem cok bilincli bi kadindir nasil düştü bu hataya bilmiyorum.
Doktora gittik bi gun daha gecikseydiniz bacagı kesilecek duruma getirirdiniz iltihap kemige gecmeye başlamış…
Tedaviler, igneler, kontroller haftalar sonra bacak düzeldi.

Mr var ama çok sıra varmış galiba.
Acil hastalarınki hemen çekiliyor. Mr değil beyin tomografisi çekilir ye biliyorum. Kars'ta üniversite hastanesi olmalı. Tıp fakültesi var diye biliyorum. Beyin cerrahisine gitsinler. İnşallah hasarsız iyileşir.

Geç de görmüş oldum mesajı. Acaba naptılar?

Kızlar tomografi çekildi sonradan. Bişey çıkmadı.
kazadan sonra yaklaşık 10 gün hafif başı dönüyor gibi sendeliyordu ama şuan tamamen geçti
Çok şükür hiçbir sıkıntı yok sapasağlam. :)

Arkadaşlar kaynımın 4 yaşında oğlu 2 gün önce bisikletten düştü. Bisikleti süren başkası oda arkasına oturmuş. Düşmüşler kafasını parke taşına çarptı büyük ihtimal. Kulağının arkasında şişlik varmış ve ilk anda kulağı kanamış. Çocuk kusmuş filan. Hastanede film röntgen temiz demişler. Kaza öğleden sonra 2 gibi olmuş gece 12 de taburcu etmişler. ertesi gün sabah tekrar kusmuş kulağı tekrar kanamış tekrar hastaneye götürmüşler. Doktor boğazına kan gitmiş olabilir midesi bulanmıştır ondan kusmuştur demiş. Serum filan takıp tekrar taburcu etmişler. Bu gün k.b.b doktoru bakmış kulağında sıkıntı yok demiş. Ama çocuk kendi kendine yürüyemiyor. Eltim ben elinden tutup yürütüyorum yoksa düşüyor yüreyemiyor dengesini sağlayamıyor diyor. Lütfen bi bilgisi olan bişey söylesin. Çok kötüyüz.
Merhaba merak ettim nasıl oldu çocuk ?

X