Kaynımın oğlu bisikletten düştü ve yürüyemiyor

Papatyali_anne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
426
1.287
Arkadaşlar kaynımın 4 yaşında oğlu 2 gün önce bisikletten düştü. Bisikleti süren başkası oda arkasına oturmuş. Düşmüşler kafasını parke taşına çarptı büyük ihtimal. Kulağının arkasında şişlik varmış ve ilk anda kulağı kanamış. Çocuk kusmuş filan. Hastanede film röntgen temiz demişler. Kaza öğleden sonra 2 gibi olmuş gece 12 de taburcu etmişler. ertesi gün sabah tekrar kusmuş kulağı tekrar kanamış tekrar hastaneye götürmüşler. Doktor boğazına kan gitmiş olabilir midesi bulanmıştır ondan kusmuştur demiş. Serum filan takıp tekrar taburcu etmişler. Bu gün k.b.b doktoru bakmış kulağında sıkıntı yok demiş. Ama çocuk kendi kendine yürüyemiyor. Eltim ben elinden tutup yürütüyorum yoksa düşüyor yüreyemiyor dengesini sağlayamıyor diyor. Lütfen bi bilgisi olan bişey söylesin. Çok kötüyüz.

Acil baska hastahaneye götürün denge problemi ve kusma normal degil :KK43:
Aynen bizde anlamdık şimdi doktor ünüversite hastanesine yönlemdirmiş. Orda başka bi filimimi bişey çekilecekmiş. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. Dualaranızı eksik etmeyin

Allah yardımcınız olsun inşallah kulaktan kan gelip bir şey yok denmesi benim içimi rahatlatmadı pek, muhakkak başka hastanelere de götürsünler çok geçmiş olsun

Sağolun allah razı olsun.
İnan o halde o çocuğu nasıl taburcu edmişler onu bile anlamıyorum.
Köyde oturuyolar hemen ilçeye götürmüşler. Ordaki ilk filmde doktor kırık var kafasında demiş hemen karsa sevk edilmiş ama karsta ki doktor kırık filan yok demiş.

Sağolun allah razı olsun.
İnan o halde o çocuğu nasıl taburcu edmişler onu bile anlamıyorum.
Köyde oturuyolar hemen ilçeye götürmüşler. Ordaki ilk filmde doktor kırık var kafasında demiş hemen karsa sevk edilmiş ama karsta ki doktor kırık filan yok demiş.

Benim bildiğim (tabii ki doktorlar daha iyi bilir) çocuk düştükten sonra kusma olması tehlikeli derler, ki doktorlar gözlem önerir. Yani değişik bir durum olmuş, inşallah önemli olmayan geçici bir durumdur. Bizi de haberdar edin…

Benim bildiğim (tabii ki doktorlar daha iyi bilir) çocuk düştükten sonra kusma olması tehlikeli derler, ki doktorlar gözlem önerir. Yani değişik bir durum olmuş, inşallah önemli olmayan geçici bir durumdur. Bizi de haberdar edin…
İnşAllah öyledir.
iyi bir haber veririm inşAllah

Çocuğu mr a soktular mı
Kulak kanıyor, yürüyemiyor sonra Allah korusun ya beyin kanaması geçiriyorsa. Belirtileri arasında kusma da var . Çok geçmiş olsun farklı hastaneye götürün gerekirse

Arkadaşlar kaynımın 4 yaşında oğlu 2 gün önce bisikletten düştü. Bisikleti süren başkası oda arkasına oturmuş. Düşmüşler kafasını parke taşına çarptı büyük ihtimal. Kulağının arkasında şişlik varmış ve ilk anda kulağı kanamış. Çocuk kusmuş filan. Hastanede film röntgen temiz demişler. Kaza öğleden sonra 2 gibi olmuş gece 12 de taburcu etmişler. ertesi gün sabah tekrar kusmuş kulağı tekrar kanamış tekrar hastaneye götürmüşler. Doktor boğazına kan gitmiş olabilir midesi bulanmıştır ondan kusmuştur demiş. Serum filan takıp tekrar taburcu etmişler. Bu gün k.b.b doktoru bakmış kulağında sıkıntı yok demiş. Ama çocuk kendi kendine yürüyemiyor. Eltim ben elinden tutup yürütüyorum yoksa düşüyor yüreyemiyor dengesini sağlayamıyor diyor. Lütfen bi bilgisi olan bişey söylesin. Çok kötüyüz.
Farklı hastaneye götürün kimse kusura bakmasın da sağlık çalışanlarına karşı bu çocuğun biseyi yok deyip gönderseler ben sakın kalamazdim

Çocuğu mr a soktular mı
Kulak kanıyor, yürüyemiyor sonra Allah korusun ya beyin kanaması geçiriyorsa. Belirtileri arasında kusma da var . Çok geçmiş olsun farklı hastaneye götürün gerekirse
benim artık aklım almıyor 4 yaşında bi çok bu haldeyken bi öncelik verilip mr sokulmuyor. Ortada acil bişey varsa öncelik verilmezmi ya benmi yanlış biliyorum sırada bekletiyorlar. Sıra gelmezse yarın erzuruma götürecekler

Farklı hastaneye götürün kimse kusura bakmasın da sağlık çalışanlarına karşı bu çocuğun biseyi yok deyip gönderseler ben sakın kalamazdim
Malesef kars küçük bi yer ve zaten 2 hastane var
:KK43: yarın erzurama götürmeyi düşünüyorlar

Kusmuşsa muhtemelen ciddi bir şekilde çarpmiş çocuk travma falan aldiklarinda çogu zaman kusar çocuklar diye duymuştum nörolojiye gotursunler mutlaka çoçugun kafatasi degmiş ola bilir travmada almiş ola bilir Allah korusun bana normal gelmedi durumu mutlak detayli kontrol şart çocuk bir anda yurumesini kayb edemez ciddi bir durum ola bilir Allah yardimci olsun acil şifa versin inşallah.

Son düzenleme:
X