Bir yorum daha yapmak istiyorum.
Ortada bence daha önemli bir sorun var.
O da eşinizin sizi 2 yıl boyunca ayakta uyuttuğu.
Önceki konunuza baktım... Çocuk için ne kadar istekli olmanıza rağmen eşiniz resmen sizi 2 yıl maddi sorunları bahane ederek kandırmış.
İnsan bunu nasıl yapar ki... İnanın aklım almadı.
Bekara karı boşamak kolay derler ama bu benim için boşanma sebebi olurdu, kayın mayın çocuk vs değil.
Hayatınızı paylaştığınız insanla bu kadar önemli bir sorununuz varken, evliliğiniz hakkında neler yapabileceğinizi düşünün bence,
kaynınızın çocuğunu taşıyıp taşımayacağınızı değil.
Allah yardımcınız olsun...
Eşim Vanlı .
Ben gelin olarak eşimin ailesinin karşısına çıkıp öyle konuşamam.
İmkanlarımız var. Okumuş çalışan insanlarız ama burda ki durum farklı. böyle bir şeyi istememe hakkım var ama evlatlık deme hakkım yok
canım peki sen sıcak bakıyor musun?
Yani bu teklife açığım mı diyeceksin?
Kesin ne cevap vereceksiniz eşinle birlikte?
Burdaki arkadaşlar da en çok bunu merak ediyor ve inan ilerisini düşünüyoruz..
Benim içinde olduğum durumu anlamak için benim gibi hissetmeniz gerekiyor sanırım
Ben eşimi çok seviyorum ve anne olmak için resmen deliriyorum. Evet eşimden çocuk sahibi dünya da en çok istediğim şey ama olmuyor işte olmayacakta
onun neden böyle davrandığını anlayabiliyorum beni çok seviyor kaybetmekten korkutugu için söyleyemedi evlenmeden önce. diğer olayı evet hiçbir erkek kolay kabul edemez fakat benim ne denli büyük istediğimi bildiği için ve elinden birşey gelmediği için.
Eşimin beni çok sevdiğine eminim.
evlat edinmek evet buda mantıklı ama ben daha 24 yaşındayım ..
anlatılamaz ...
anlatılamıyor
Eşim Vanlı .
İmkanlarımız var. Okumuş çalışan insanlarız ama burda ki durum farklı. böyle bir şeyi istememe hakkım var ama evlatlık deme hakkım yok
Eşim Vanlı .
[sıze=2][/sıze]ben düşünemiyorum.
Ne yapmalıyım doğruyu göremiyorum.
Sevdiğim ama beni kandırmış bir eş.
ömrümce düşünsem böyle bir teklifle geleceğini düşünmediğim bir kayınvalide
artık ne olursa olsun yüzüne bakamayacağım bir abi kayınbirader
bir yanda çocuk isteğim
bir yanda eşimin durumu
bir yanda evlilik
bir yanda oynanan kirli oyunlar
bir yanda ileriye adımıza yapılmış planlar
kusura bakma dünkü konunda ( daha bu olaylardan haberin yokken )
kocamla bir daha konuşacağım
eğer ki çocuk fikrine sıcak bakmazsa daha vakit var derse boşanırım böyle evlilik yürütemem diyordun
o zaman vanlı bi gelin olarak kayınvalidene anne oğlunuz çocuk düşünmüyor ben boşanacağım dicektiniz ya
o kadar basit bi konuda resti çeken insan böyle önemli bi konuda mı sus pus oldu
işin içinde bi iş var ama anlayamadım :26:
Konunu bastan sona okuddum esinin sana basindan soylememesi sana cok buyuk haksizlik ama kayninin spermiyle tüp bebek yaptirmak asla boyle birsey yapma yarin birgun neler olur kayninla esin kotu olursa kusluk olursa olan cok kötü olur canim hem senin icine sinecekmi kaynin sürekli gelip gidecek ggöreceksin kaynin evlense onun esi olacak insan duysa oooo tam bi rezalet olur sakin ama sakin bunu yaptirma kendine
Eşim Vanlı .
evet. o konunun sonunda da eşimle konuştum ona hak verdim demişti. bu konuyu görünce bende çok şaşırdım
[sıze=2][/sıze]ben düşünemiyorum.
Ne yapmalıyım doğruyu göremiyorum.
Sevdiğim ama beni kandırmış bir eş.
ömrümce düşünsem böyle bir teklifle geleceğini düşünmediğim bir kayınvalide
artık ne olursa olsun yüzüne bakamayacağım bir abi kayınbirader
bir yanda çocuk isteğim
bir yanda eşimin durumu
bir yanda evlilik
bir yanda oynanan kirli oyunlar
bir yanda ileriye adımıza yapılmış planlar
Arkadaşlar öncelikle merhaba
Ne olur bana bir akıl verin
2 yıllık evliyim ve dün eşimin 14 yaşında geçirdiği bir kaza nedeniyle asla çocugunun olmayacağını öğrendim.
Bugüne kadar ben hep çocuk isteyen o ise çeşitli bahanelerle erteleyen taraftı.
Ama herşey su yüzüne çıktı
Dün eşimle ciddi anlamda çocuk sahibi olma isteğimi başbaşa konuşacağımızı zannederken kapı çaldı ve kayınvalidem geldi.
Şaşırdım ama bozuntuya da vermedim.:44:
Meğer konudan haberdarmış. Ve başladı anlatmaya
Eşim 3 kardeş ve eşim 3 kardeşin en küçüğü.
Ortanca abi evli ve 2 çocugu var.
Büyük abi bekar.
Benim ise derdim büyük.
Dün eşimin çocugunun olmayacağını öğrenmem yetmezmiş gibi birde kayınvalidemin teklifiyle altüst oldum. :44:
Bana Eylül ayı için Kıbrısta organizasyonun yapıldığını ve ben istersem büyük abi'den alınacak spermlerin bana nakledileceğini söyledi.
:44::44::44: ne düşüneceğimi bilemiyorum.
baştan çok kızdım ama bugün daha mantıklı düşünmeye çalışıyorum
ne olur bana fikir verin
aynen kaç kişi eşin çocuğa daha zaman var dediği için boşanılır mı saçlama filan demişti
dün bütün köprüleri yıkan kişi neredeyse bu konuya evet çok mantıklı aklıma yattı diyecek bu ne saçma bi iş
Eşim çok üzgün bu konuşma olduktan sonra ağzını bile açmadı öyle kala kaldı.
Kaynımın haberi varmış kayınvalidem onla da görüşmüş. ama henüz karşı karşıya gelmedik ve ne düşündüğünü bilemniyorum :43
böyle bir olay eşiniz içinde hiç kolay olmaz hayatı boyunca zaten çocuğu olmamasının ezikliğini yaşamıştır ve yaşayacaktır sizin içinde kolay olmasa gerek bence evlat edinin sizin içinde evlat edilecek masum içinde daha iyi olur hayatınızı karmaşık bir olayla geçirmek yerine aileye muhtaç bir çocuğu evlat edinin bence hayatınız daha mutlu olacaktır
aynen kaç kişi eşin çocuğa daha zaman var dediği için boşanılır mı saçlama filan demişti
dün bütün köprüleri yıkan kişi neredeyse bu konuya evet çok mantıklı aklıma yattı diyecek bu ne saçma bi iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?