Kaynımın Çocuğunu Taşımalı Mıyım ?

Bir yorum daha yapmak istiyorum.

Ortada bence daha önemli bir sorun var.

O da eşinizin sizi 2 yıl boyunca ayakta uyuttuğu.

Önceki konunuza baktım... Çocuk için ne kadar istekli olmanıza rağmen eşiniz resmen sizi 2 yıl maddi sorunları bahane ederek kandırmış.

İnsan bunu nasıl yapar ki... İnanın aklım almadı.

Bekara karı boşamak kolay derler ama bu benim için boşanma sebebi olurdu, kayın mayın çocuk vs değil.

Hayatınızı paylaştığınız insanla bu kadar önemli bir sorununuz varken, evliliğiniz hakkında neler yapabileceğinizi düşünün bence,

kaynınızın çocuğunu taşıyıp taşımayacağınızı değil.

Allah yardımcınız olsun...

Annelik-babalık illa ki dünyaya getirmekle olunmuyor.
Aynı duyguları evlat edinerek te yaşayabilirsiniz.
Emin olun o da sizin canınızdan kanınızdan olur.
Böyle bir teklifi kabul etmeyin. İleride doğacak çocuğunuza yazık..

Benimde aklımda soru işaretleri oluşmaya başladı.

Gerçekten belki de bu baştan planlı birşey olabilir.

Abi evlenmedi evlenmez kolay kolay yurtdışında genelde. ben kullanılıyor muyum acaba

Canım peki sen sıcak bakıyor musun?

Yani bu teklife açığım mı diyeceksin?
kesin ne cevap vereceksiniz eşinle birlikte?
burdaki arkadaşlar da en çok bunu merak ediyor ve inan ilerisini düşünüyoruz..

cocugu olmadan yasayan bir sürü mutlu cift taniyorum.yk illa cocuk diyorsaniz bosanmalisiniz.yani benim aklim bu fikre sicak bakmanizi bir türlü almadi kusura bakmayin.

canım peki sen sıcak bakıyor musun?

Yani bu teklife açığım mı diyeceksin?
Kesin ne cevap vereceksiniz eşinle birlikte?
Burdaki arkadaşlar da en çok bunu merak ediyor ve inan ilerisini düşünüyoruz..

[sıze=2][/sıze]ben düşünemiyorum.
Ne yapmalıyım doğruyu göremiyorum.
Sevdiğim ama beni kandırmış bir eş.
ömrümce düşünsem böyle bir teklifle geleceğini düşünmediğim bir kayınvalide
artık ne olursa olsun yüzüne bakamayacağım bir abi kayınbirader
bir yanda çocuk isteğim
bir yanda eşimin durumu
bir yanda evlilik
bir yanda oynanan kirli oyunlar
bir yanda ileriye adımıza yapılmış planlar

Konunu bastan sona okuddum esinin sana basindan soylememesi sana cok buyuk haksizlik ama kayninin spermiyle tüp bebek yaptirmak asla boyle birsey yapma yarin birgun neler olur kayninla esin kotu olursa kusluk olursa olan cok kötü olur canim hem senin icine sinecekmi kaynin sürekli gelip gidecek ggöreceksin kaynin evlense onun esi olacak insan duysa oooo tam bi rezalet olur sakin ama sakin bunu yaptirma kendine

kusura bakma dünkü konunda ( daha bu olaylardan haberin yokken )

kocamla bir daha konuşacağım

eğer ki çocuk fikrine sıcak bakmazsa daha vakit var derse boşanırım böyle evlilik yürütemem diyordun

o zaman vanlı bi gelin olarak kayınvalidene anne oğlunuz çocuk düşünmüyor ben boşanacağım dicektiniz ya

o kadar basit bi konuda resti çeken insan böyle önemli bi konuda mı sus pus oldu

işin içinde bi iş var ama anlayamadım :26:

Her kadın gibi çocuk isteğiniz var, annelik duygusunu tatmak bu isteğinizi tatmin etmek istiyorsunuz.

Ama bu da kayınvalidenizin teklifi gibi bencilce değil mi sizce de?

Çocuk sahibi olmayı üremek olarak değil, kendi duygularımızı tatmin etmek olarak değil,

geleceğe, her açıdan sağlıklı, yararlı bireyler yetiştirmek olarak düşünmelisiniz.

Ve bu hatayı yaparsanız eğer, o kişiliksiz aileye ölene dek bağımlı kalacaksınız.

Belki kurtulmak isteyecek ama kurtulamayacaksınız...

Ben sizi kandıran eşinizle de ailesiyle de ilişkinizi kesmeniz taraftarıyım.

Belki Allah size ileride sağlıklı bir ortamda yetiştirebileceğiniz bir evlat nasip eder.

Evlatlık almanızı asla önermiyorum...

Masum bir çocuğu bu aileye sokmak haksızlık olur, ona da yazık.

Son düzenleme:

evet. o konunun sonunda da eşimle konuştum ona hak verdim demişti. bu konuyu görünce bende çok şaşırdım

aynen amca aslında babası , babası da amcası

kaynının eşini hiç düşünemiyorum

allah akıl fikir versin aileye başka bişey demiyorum

Son düzenleme:

cnm bnm eşinin nereli olduğunun önemi yok yazımda şunu belirtmeye çalıştım burda karşı olduğumuz şey, böyle sığca bir düşünce... sen eşinin karşısına neden çıkamazmışsın? okumuş insanlarız demişsin ama karşılarına çıkıp konuşamam eşim Vanlı diyorsun
işte sorun okumakla alakalı değil, bir zihniyetle alakalı... konuyu tartışmaya döndürmek istemiyorum
sadece şunu diyorum, sen eşinle evlisin, hayatınızla ilgili kararları da siz İKİNİZ verebilmelisiniz
eşini al karşına konuş, o ne hissediyor onu öğren, onu dinle, yanında olduğunu bilsin, bir de hakkım yok ne demek? evlilikteki tüm haklar eşinle sana ait ama bu dediğim gibi eşinle ikinizin halledebileceği bir durum biz ne desek boş
bir de sana tavsiyem, bazı şeyleri zamana bırakman, bugun belki evlat edinme antipatik gelebilir ama zamanla belki eşin kendisi isteyecek
ama mutlaka bir uzman yardımı almalısınız eşin de sen de...

evet. o konunun sonunda da eşimle konuştum ona hak verdim demişti. bu konuyu görünce bende çok şaşırdım

aynen kaç kişi eşin çocuğa daha zaman var dediği için boşanılır mı saçlama filan demişti

dün bütün köprüleri yıkan kişi neredeyse bu konuya evet çok mantıklı aklıma yattı diyecek bu ne saçma bi iş

Canım Allah yardımcın olsun gerçekten çok ama çok zor bi karar
Umarım bi mucize olur da,böyle bir teklifi kabul etmek zorunda kalmazsın..

Sende yoğun bi şekilde çocuk isteği var kararsız kalıp karşı da çıkamıyorsun..
Çocuk istemeseydin bi şekilde atlatılırdı,ama senin annelik içgüdülerin yoğun şu an..

Ne desek boş.
Umarım güzel bi haberle dönersin buraya..

Şaka dimi? Şaka de yaa

Böyle bir şeyi nasıl düşünebilirsiniz, kayınvaliden sana böyle bir teklifle nasıl gelebilir, senin eşin buna nasıl izin verebilir..
Sen resmen eşinin abisinden hamile kalıcaksın, onun çocuğunu taşıyacaksın.. Çocuk büyüyünce kime baba diyecek kendi babasına mı? Yoksa annesinin kocasına mı? Böyle bir mantıksızlık olabilir mi? Yarın öbür gün bu amca evlenirse evlendiği kadına nasıl açıklanacak bu olay.. Yoksa saklanacak mı? Böyle bir rezillik olabilir mi?
İnsan gerekirse hiç çocuk sahibi olmaz ama sevdiği insanı da bırakmaz.. Nasıl böyle bir yola girmeyi aklınızın ucundan geçirirsiniz.. Çok sinirlendim gerçekten...

Size bu teklifle gelen kayınvalideye PES, size sperm vermeyi kabul eden kaynınıza PES, bütün bunları kabul edebilen eşinize PES ve en önemlisi sizin böyle bir şey düşünüyor olmanıza PES PES PES.......

Öyle mi demiş?

Hey Allahım!

Sanırım konu sahibi çocuk olsun da nasıl olursa olsun düşüncesinde.

Allah bir an önce akıl fikir versin bu ailenin tüm fertlerine...

bu çokkk feci bir şey yaaaaa....

resmen kaynının çocuğu olmuş oluyor,, böyle bir şeyi eşin nasıl kabul eder?? aılesıne ağzını açıp, gözünü yumması gerekırken..

yabancıya gitmesin meselesi....
napmayı düşünüyorsun?? kabul etmek aklının ucundan geçti mi merak ettım??

dünyanın çivisi çıkmış yaaaaa...

eski konularına baktım konusahibinin. anlattıkları tutarlıda olay saçma. hatta bir konuda yazmış acaba hamile olabilir miyim diye. korunuyorlarmış ama yanlışlık olmuş, tam boşalmış falan gibi. eşiyle çocuk sahibi olmayı denemeden nasıl böyle düşüncelere kpılıyorlar anlamıyorum.

3-4 yıl her yolu denersin sonra illa olmuyorsa hadi böle deseler bi nebze anlarsın (ki bana göre o hali bile akılalmaz bişi).

ne bilim anlamadım yani. hele konu sahibinin eşine ve kayınvalideesine bunu nasıl bana teklif edersiniz deyip yeri göğü oynatacağına olumlu bakması tuhaf. kaynı çok zengin falan mı. o geldi aklıma.

bende çocuk istiorum ve olmuyor. sorun bende. eğer eşimden olmasaydı ya boşanırdım ya çocuksuz yaşamaya razı olurdum ya da evlat edinirdim. kınamak da istemiorum ama ne demek kayın spermi ya.

allah allah
ne enteresan konular açılıyor ya
hemde benim çıkacağım saatte
bu adaletmi yaa

konuya gelince.....
benim abim 10 yıllık evli, 1. buçuk yaşında çocuğu var.

7 sene boyunca tedavi yaptılar çocukları olmadı, son anda, tedavileri kestikten sonra çocuk sahibi oldular, allahın işi işte... ama hiç öyle birşey düşünmedi. evlatlık almayı düşündü ama bunu düşünmedi.

ben şahsen öyle birşeyi istemem, allah korusun öyle birşey olursa kendimi yiğenime falan adarım ama kayınımdan çocuk istemem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…