- 9 Nisan 2012
- 627
- 197
- 123
- 35
çift bişey demiyoki kaynana ayarlamış herşeyi töbe töbe
arkadaşa kesinlikle katılıyorum. sana bu teklifi sunan kayınvaliden eğer sorun sende olsaydı anında ayırırdı oğlundan. üstelik kayınvaliden ve eşin güzelce plan yapmış hatta ne zaman ve kimden hamile kalacağınıza bile karar vermiş size de bu plana uymak düşmüş sadece.
ayrıca merak ettim acaba kaynınızın herhangi bir özrü var mı? evlenemeyecek mi hiç?
Hanımlar,
düşüncelelerinizi dile getirmekte özgürsünüz lakin biraz hassasiyet göstererek yorum yapınız, konu içerik olarak gerçekten üzerinde ihtimamla düşünülüp cevap verilecek türden.
Konu sahibesi arkadaşım, henüz 24 yaşındaymışsınız, çocuk özleminizi anlıyorum, eminim evlat isteyen herkes anlıyordur fakat belki başka bir hal çaresi vardır, etik olup olmaması bir yana, yarın öbürgün eşinizin, sizin, kayınbiraderinizin ve en önemlisi doğacak çocuğun psikolojik açıdan ne kadar etkileneceği, kişilerin bu gerçekle yaşamaları sonucu nasıl bir davranış sergileyeceği herşeyden çok ama çok daha mühim.
Bence siz bir uzmanla görüşüp olayın ilerde psikolojik boyutları neler olur diye öğrenmelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?