Kaynımın Çocuğunu Taşımalı Mıyım ?

Çok zor bi durum allah yardım etsin..
Bence eşinle sen ikiniz gidin bi kaç doktora kimlere çocuğun olmaz diyolarda hamile kalıyo kendiliğinden
sen geçen konuda hap içiyorum demiştin yanlış hatırlamıyosam bırak bakalım deneyin
öyle saçma şey mi olur çocuk doğacak kaynının çocuğu kaynın sevecek babacım diye sen annesi olucan eşin ne olucak bu durumda
ilerde kaynın ben bu cocuğun babasıyım falan dicek oOOooOooooO uzun iş walla o iş kayınvalidenin bunu teklif etmesi daha ilginc :S

Hakkında hayırlısı olsun...

Şok oldum resmen kaynından olan bir bebek ve eşin ne olacak bu durumda? varsın olmasın çocuğun güzelim... eşinin ruh halini düşünemiyorum yazık ya( bir kadın olarak sende kısır olabilirdin o zaman eşin yengenle bir bebek sahibi olsa ne hissederdin hayat boyu merak ettim?

Kayınvaliden her şeyi ayarlamış baksana
İkinci şaşırdığımda bu yahu senden bu durumu saklamışlar
Eşin gurur mu yapmışta saklamış
Eee şimdi kaynından sperm alarak çocuk sahibi olacaksınız
Buna gururu incinmiyor mu?
Çok karışık bir olay

Yarenka söylediğine katılıyorum çünkü başımıza geldi, bu akrabamın eşi ve eşinin ailesi,kadına " EĞER SENDEN OLSAYDI ŞİMDİYE BOŞATMIŞTIK OĞLUMUZU " DEMİŞLERDİ. Ki bu da büyük bir gerçek, sorun KADINDA olunca, erkek bir dakka durmuyor BOŞANIYOR, AİLE DESTEĞİ DE ARKASINDA. Ve o akrabam aslında her ne kadar çocuk sahibi olamadığına üzülse de, iyi ki benden değilmiş sorun , yoksa bu evlilik son bulacaktı demişti.

Bende tamamen testisleri yerınden koptu ezildi bişi oldu sperm salgılamıyor sandım öyle bir anlattın ki.

Arkadasım o teklife gerek bile yok kocanın spermi sana nakledilcek ve hamile kalıcaksın milyonlarca içinden bir tek canlı sperm hücresini bile yaşatıyorlar rahimde bu teklif cok cırkın hemen bir tüp bebek merkezıne gıtmenızı öneriyorum kendi kafanıza göre iş yapmayın

Son düzenleme:
Eşinin rahatsızlığı neki ya Azosprem felan mı?
Hayır yani öyle bir rahatsızlığı olan bile çocuk sahibi oluyor
Sende sıcak bakıyormuşsun gibi geldi bana
Ama eşinin durumunu yeni öğrendiğin için şuan mantıklı düşünemiyorsun

senden izin alarak yazıyorum
13 temmuz saat 14 de ataşehir memorialde bilgilendirme toplantısı varmış
bizx ne konuşsak boş sana en doğrusunu o toplantı söyler..

Hanımlar,
düşüncelelerinizi dile getirmekte özgürsünüz lakin biraz hassasiyet göstererek yorum yapınız, konu içerik olarak gerçekten üzerinde ihtimamla düşünülüp cevap verilecek türden.

Konu sahibesi arkadaşım, henüz 24 yaşındaymışsınız, çocuk özleminizi anlıyorum, eminim evlat isteyen herkes anlıyordur fakat belki başka bir hal çaresi vardır, etik olup olmaması bir yana, yarın öbürgün eşinizin, sizin, kayınbiraderinizin ve en önemlisi doğacak çocuğun psikolojik açıdan ne kadar etkileneceği, kişilerin bu gerçekle yaşamaları sonucu nasıl bir davranış sergileyeceği herşeyden çok ama çok daha mühim.

Bence siz bir uzmanla görüşüp olayın ilerde psikolojik boyutları neler olur diye öğrenmelisiniz.

karnınızda kaynınızın çocuğunu taşımak nasıl içinize sinecek? Kaynınızla yüz yüze geldiğinizde bir sıkılma ya da utanma yaşamaz mısınız? Kocanıza inanamıyorum, aslında size de inanamıyorum, şu an nasıl mantıklı gelir size? Bir bebeği evlatlık edinseniz daha güzel olur bence. Böyle bir teklifte bulunan kayınvalidemle ben arama mesafe koyarım. Böyle saçma birşey duymadım, acaba aynı şey kayınvalidenizin kızına teklif edilse kayınvalideniz kızına ne derdi acaba?

öyle saçma şey mi olur ya allahtan umut kesilmez ne olursa olsun eşiniz için tedaviyi çabalayın o çocuk emin olun ki size hayatınız boyunca keske dedirtebilir.
aklınızı başınıza alın eşinizle de bu konuyu da bi zahmet ayrıntılı konusup çözüme ulaşmaya çalışın ama kaynınızın spermiyle değil. eşinizin sorununu çözmeye çalışın...onca çocuk sahibi olamayan insanlar var bir de onları düşünün herkes böyle bir çözüm ararsa kimin oğlu kimin babası, kim kimin çocugu belli olmazdı.. çok ciddi bir konu ve çok düşünün..
allah yardımcınız olsun..

Bır kadının dunyaya evlat getırmek en buyuk arzusu kendı canından kanından olan bır yavru. ama evlenırken bıle eşlerimizi tanıyarak bıze uygun olup olmadıgını baba olup olamayacagını dusunerek hem kalbe hem mantıga uygun olarak evlenıyoruz. böyle bır kararı kabul ettn dıyelim dunyaya getırdıgınde evladının yuzune nasıl bakıcaksın kocanın yuzune nasıl bakıcaksın ozellıkle kaynının yuzune nasıl bakıcaksın. o ınsan bebegı sevdıgınde kocanda orda oldugunda o adam ne hıssedecek senın vıcdanın nasıl rahat edıcek . cok hassas bı konu bence bı yardım al en ıyısı.

Kesinlikle katılıyorum konuyu okuduğumda aklıma ilk bu geldi. Bu durum her daim ve ileride seni, eşini, öğrenirse çocuğu, kayınbiraderini hatta kayınının ileride evlenirse onun eşi ve çocuklarını da etkileyecek. İşin ahlaki boyutu da cabası zaten. Sırf soy mantığıyla bu kadar önemli konuları göz ardı edemezsiniz.Evlat edinmeyi neden düşünmüyorsunuz ya da eşin ve ailesi neden düşünmüyor bilmiyorum ama ( ki böyle bir işlemi düşündüklerine göre soyumuzdan olsun mantığı ağır basıyor o yüzden düşünmüyorlar belli ki) tüm bu sorunlar evlat edineceğiniz çocukla yaşayacağınızı düşündüğünüz sıkıntıların 10 da biri bile etmez bence. :26:

Tıbbi olarak yapılabilecek tüm işlemleri değerlendirdikten sonra, evlat edinme fikrini düşünün derim. Kaynının çocuğunu taşıyıp büyütmek ve bahsettiğim sıkıntıların herkes üzerindeki vicdanı ağırlığı yerine evlat edinip kafanızın bu noktada rahat olmasını ve üstüne kimsesiz bir çocuğa sahip çıkmanın mutluluk ve sevabını tercih etmez misiniz?

Son düzenleme:
Bu çoook saçma ve mantıksız kabul ettin diylim ki bebeği görünce kaynının babalık duyguları kabarır bebeği sahiplenmeye kalkarsa dünyaya gelecek o melege neler yaşatacaksınız düşünsene bence asla ama asla kabul etmemelisin eşinede hayret ettim doğrusu söylemeden geçemeyeceğimmmm kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz biz yaaa ama günahsız bir cocugun hayatını yalan rüzgarınıda döndürmeye gerek yok çünkü çocuk büyüdükçe sorunda büyüyecek benceeeee.

annemden kızının rahmi olmadıgı için kızının bebeğini tasıyan anne duydum..cocukta bu da karmasa yaratabilir ama ne biliyim sonucta o bebek yine anne babanın oluyo sadece doğuran farklı ama sizin ki bambaska bi arkadasın dedigi kaynınızın babalık duyguları kabarır..kaynınız evlenmez istediginde evlenice kişi bunu duyar ve evlenmek istemezse basınız fazlasıyla agrıyabilir...

çok zor bir durum.

henüz 24 yaşındasınız, bedeniniz de bir bebek yetiştirmek karnınızı büyütüp o cici bici hamile kıyafetleriyle 9 ayı geçirmek istemeniz, her ay kontrol çeşitli heyecanlar tatmanız en doğal hakkınız.

peki sizin doğurganlığınızın garantisi var mı? bence evlat edinin. yada eşinize sperm donasyonu yaptırın. bunları iyice bir gidip kıbrısta araştırın... kesinlikle evde karar verip kolayına kaçmayın.

peki bu abi bekar mı? kendi çocuğu var mı? ileri de sizin evladınıza daha yakın davranacaktır muhtemelen. ve bir süre sonra eşinizin bünyesi bunu kaldıramayabilir.
Türk dizilerine konu olacak cinsten bu. eşiniz sizinle ayrılırsa ne olacak belki bebeği benimseyemeyecek, ve abi benimseyecek dna testi istenecek yasal baba abi olucak çocuk burada karmakarışık bir psikolojiye bürünecek...(çok ütopik gibi görünse de ne olacağı belli olmaz)
şimdiyi değil yıllar sonrasını da bir düşünün derim.
ayrıca eğer yengeniz varsa acaba o ne düşünüyor bu konuda? ve sizin aileniz?

hep filmlerde görürdüm...

yok artık...

evlat edinmek daha mantıklı...sen eminim kendin doğurmak istiyorsun ama bu çok saçma...eşini düşün...zaten ezik, bir de abisinin çocuğuna...tövbeee...ileriyi düşün...kaynın o çocuğa nasıl bağlanacak ve belki bu sebeple sana da... hay Allahım yazdıysan boz..ya o çocuk kime baba diyecek?

daha çok gençsin canım. böyle bir konuda karar vermek zorda görünse bana göre herşey çok açık. birincisi kayınvalden senin hayatında bu kadar söz sahibi olmamalı. bu senin geleceğin. senin hayatın. ikincisi evlat sahibi olmayı herkes çok ister ama bu çocuk babasına amcamı diyecek? ilerisi için karmakarışık bir durum. bu karmaşaya girmeye değer mi? ben olsaydım hayatımı bu kadar bulandırmazdım. en kötü şartta evlatlık alırdım. çünkü ilerde bunun açıklaması çok daha kolay. baktım bunada izin verilmiyor. isteklerime bu denli müdahil olan kaynanam, buna karşı çıkmayan bir eşim var boşanırım. ama sonuçta bu senin hayatın, senin duyguların. herşey gönlünce olsun. hoşkal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…