Kaynımın Çocuğunu Taşımalı Mıyım ?

Bir zamanlar ''Yanık Koza'' diye bir dizi vardı,bilmem hatırlar mısınız

Böyle bir şeyi asla kabul etmezdim.

daha yeni öğrenmişsiniz bi dr gidin tedavi görsün uğraşın edin bu ne böyle pat diye.

Olmadı git evlatlık al daha iyi hemde kimsesiz çocupa yardım etmiş olursun

nolmuş da çocuğu olmayacakmış, onu söyler misin?

söyledim ya kaza geçirmiş

yazın köye gitmişler tatile . eşim küçükmüş daha o zaman çok .

verandalar vardır böyle köyde . balkon gibi ama balkondan daha alçak. verandanın mermerinden düşmüş ve ağaçları dik tutması için çakılmış kazıklar testislerine girmiş

Ya yapmayın Allah aşkına, siz bu adamla sevişmiyor musunuz? Bu adam sperm salgılamıyor, testislerine giren kazıklar sadece sperm kalitesini mi düşürmüş?

Konunun gerçek olmamasını ümit ediyorum

bu çok kötü bir şey nasıl kayınvalde bunu taklif eder nasıl eş sezsiz kalır anlamadım gitti
ve size bugün biraz mantıklı geldi diyebiliyosunuz hiç anlamadım
ben olsam asla kabul etmem bırakın beni eşim hiç bir şekilde kabul etmez
kaynananızdaki ceseret pess doğrusu valla
anladığım kadarıyla herkes olumlu bakıyor ailede bu işe allah yardımcınız olsun inş yanlış bir
karar almazsınız ayrıca hemen nesıl kesin tanı kondu eşinize çocuğu olmuyor diye
tüp bebek denedinizmi? sanırım hayır olmadı evlatlık alın bunun mantıklı olanı bu ama
işiniz zor gibi sizde o kayınvalde o eş ve kayınbirader varken evlatlık falan aldırmazlar size

çok kötü gerçekten muhakkak yaşadı psikolojiyle sana söylememiştir..
fakat saklanması çok BÜYÜK bir hata....bu sevgiye aşka mani değil ama konunun ehemmiyeti açısından
saklanması çok büyük bir yanlış...

sen söylerken içim üerperdi..aslında babası amcası..aklı selim düşün lütfen..

iyi de iki testisini birden mi almışlar çok saçma

Hangi devirde yasiyoruz.Bir yasima daha girdim.
Bu islerden pek anlamam ama esinin spermi yok mu yahu tup bebek vs. ilede mi olmazmis?

Ya yapmayın Allah aşkına, siz bu adamla sevişmiyor musunuz? Bu adam sperm salgılamıyor, testislerine giren kazıklar sadece sperm kalitesini mi düşürmüş?

sperm salgılıyor fakat, geçirdiği bir dizi ameliyat dolayısıyla sperm canlılığını sağlayan damar tıkanıyor ve ölü hücreler şeklinde dışarı atılıyor. bilmem anlatabildim mi :105:

Pucca eşinin çocuk istemediğine dair konu açmıştın, ben orada şu cümleyi yazmıştım:

"Bu arada eşinizin sağlık problemi yoktur dilerim , çocuk sahibi olamama gibi bir sağlık sorunu var da saklıyor olabilir mi, bu ihtimali de düşünün
"

Şimdi bu konunu okuyunca, aklıma gelen başıma geldi misali şaşkınlık geçirdim!

Fakat daha sonra sana önerilen tavsiye ile daha büyük bir şok yaşadım. Bence çok ilkel bir düşünce tarzı, yabancıdan olmasın bari kayından olsun diye mi düşünüyorlar? Hayır sence bu bu kadar kolay mı, bu bekar abi ileride evlense eşine nasıl açıklayacak? Kadın bunu kabul edecek mi? Sonra bu KAYNIN çocuk büyüdükçe ve o çocuğu gördükçe ya dayanamazsa? Üstelik de bekarmış, belki o da çocuk sahibi olmak isterdi, ya da hiç aklında yokken, çocuğu gördükçe ya içi içinden giderse??????

Bu tarz örnekler çok var, sonu hiç iyi değil ve ilerde bu ÇOCUK babasının AMCASI olduğunu öğrenince ne olacak?

Bence ya sperm bankası ile görüşün! Yabancı birinin spermi olsun........
Ya da en iyisi KİMSESİZ BİR BEBEĞİ EVLATLIK EDİNİN, onu da çok iyi araştırırsanız, hatta belki annesi babası vefat etmiş bir çocuğu sahiplenirseniz de, ileride ya anne babası ortaya çıkarsa TEDİRGİNLİĞİ de yaşamazsınız....

Son hamle ise, eğer çocuk sahibi olmak eşinizden önce gelebilecek kadar baskınsa o zaman boşanırsınız, sonuçta bir nevi sizden saklamış bu durumu. Hakkınız var. Benim bir akrabamın eşinde de problem vardı, 10 deneme sonrası TÜP BEBEK yaptılar........

İyice araştırın farklı çözümler çok...

canım durumunu az çok tahmin ediyorum bende tüp bebek tedavisindeyim..çok zor anne olabilecekken olamamak..başkalarının çocuklarını sevmek hepsini iyi biliyorum..ama Allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz..sana tek söyleyeceğim lütfen içindeki bu hasreti dindirmek için yanlış şeyler yapma..başkalarının spermi kim olursa olsun zina demektir..bu dünya için ahiretini yok etme...biraz daha birlikte geçirin zamanınızı gezin tozun ne yapmak istiyosanız onu yapın..sonra evlat edinme fikrini düşünün..evet oda bizim toplumumuzda çok zor insanlar düşüncesizce konuşmaya bayılırlar ama yapılacak en mantıklı şey o..yada dediğim gibi bu hayatı yalnızca eşinle paylaş ve olduğun durumdan mutlu olmaya çalış..Allahım dönülmesi imkansız hatalar yapmaktan korusun hepimizi..

bence bu saçmalık düşünsene çocuğunun babası sevdiğin adam değil bi başkası şimdi olmasa bile eşinle bu aranda ciddi sorunlara yol açar ben yapma derim

Her cümlene katılıyorum tatlım.Artık ne kadar işin kolayına kaçıyoruz değilmi.Bende biliyorum yakın çevremden çocukları olmadan yaşlanan mutlu insanları,ama hiçbirindende böyle çözüm yolları duymadım.

Yani bu iş için önce biraz çabalayın doktor doktor gezin bakalım ne oluyor
aile hemen çözümü bulmuş kendi aralarında hiç düşünmüyorlarmı
bu çocuk ilerde öğrendiğinde ne olucak haa nekadar saklanır bu durum
abi evlendiğinde eşinin tepkisi ne olur en önemlisi kocanızın pskolojisi
onu hiç düşünemiyorum bence önünüzde 2 seçenek var evlatlık alamicaksınız aile buna
asla izin vermez gibi geliyor bana ye çocuktan vazgeçiceksiniz eşinşizle evliliğe devam
yada boşanıp hayatınıza devam ediceksiniz bu kadar

en iyi doktorları bulun araştırın sorun soruşturun
Allahın rahmeti boldur ümidinizi kesmeyin
bu çok büyük bir yanlıştır arkadaşım
kaynınla yatmakla eşdeğer
bunu bu yeryüzündeki hiçbir canlı kabullenemez
hiç çoçuğu olmaz denilenlerin çocuğu oldu buna mucize denir işte
gidebildiğiniz her yere gidin olabilecek en küçük en zayıf ümidi bile araştırın
ama sakın bu yanlışa düşmeyin
duygularının esiri olma ilerde çok vicdan azabı çekersin

konu sahibi olumlu bakıyor konuya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…