- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nolmuş da çocuğu olmayacakmış, onu söyler misin?
söyledim ya kaza geçirmiş
yazın köye gitmişler tatile . eşim küçükmüş daha o zaman çok .
verandalar vardır böyle köyde . balkon gibi ama balkondan daha alçak. verandanın mermerinden düşmüş ve ağaçları dik tutması için çakılmış kazıklar testislerine girmiş
verandalar vardır böyle köyde . balkon gibi ama balkondan daha alçak. verandanın mermerinden düşmüş ve ağaçları dik tutması için çakılmış kazıklar testislerine girmiş
Ya yapmayın Allah aşkına, siz bu adamla sevişmiyor musunuz? Bu adam sperm salgılamıyor, testislerine giren kazıklar sadece sperm kalitesini mi düşürmüş?
Ya yapmayın Allah aşkına, siz bu adamla sevişmiyor musunuz? Bu adam sperm salgılamıyor, testislerine giren kazıklar sadece sperm kalitesini mi düşürmüş?
Pucca eşinin çocuk istemediğine dair konu açmıştın, ben orada şu cümleyi yazmıştım:
"Bu arada eşinizin sağlık problemi yoktur dilerim , çocuk sahibi olamama gibi bir sağlık sorunu var da saklıyor olabilir mi, bu ihtimali de düşünün"
Şimdi bu konunu okuyunca, aklıma gelen başıma geldi misali şaşkınlık geçirdim!
Fakat daha sonra sana önerilen tavsiye ile daha büyük bir şok yaşadım. Bence çok ilkel bir düşünce tarzı, yabancıdan olmasın bari kayından olsun diye mi düşünüyorlar? Hayır sence bu bu kadar kolay mı, bu bekar abi ileride evlense eşine nasıl açıklayacak? Kadın bunu kabul edecek mi? Sonra bu KAYNIN çocuk büyüdükçe ve o çocuğu gördükçe ya dayanamazsa? Üstelik de bekarmış, belki o da çocuk sahibi olmak isterdi, ya da hiç aklında yokken, çocuğu gördükçe ya içi içinden giderse??????
Bu tarz örnekler çok var, sonu hiç iyi değil ve ilerde bu ÇOCUK babasının AMCASI olduğunu öğrenince ne olacak?
Bence ya sperm bankası ile görüşün! Yabancı birinin spermi olsun........
Ya da en iyisi KİMSESİZ BİR BEBEĞİ EVLATLIK EDİNİN, onu da çok iyi araştırırsanız, hatta belki annesi babası vefat etmiş bir çocuğu sahiplenirseniz de, ileride ya anne babası ortaya çıkarsa TEDİRGİNLİĞİ de yaşamazsınız....
Son hamle ise, eğer çocuk sahibi olmak eşinizden önce gelebilecek kadar baskınsa o zaman boşanırsınız, sonuçta bir nevi sizden saklamış bu durumu. Hakkınız var. Benim bir akrabamın eşinde de problem vardı, 10 deneme sonrası TÜP BEBEK yaptılar........
İyice araştırın farklı çözümler çok...
doğru bu da işin başka bir kısmı..:44:
Ayni sey gecti aklimdan.