Kaynımın Çocuğunu Taşımalı Mıyım ?

kızlaaaaaaaar

yapmayın ama üzülürüm gerçekten

lütfen özür kocaman çuval çuval özür...

yeni sezonda hepimiz ekran başında olucaz belki bu affettirebilir.

sen gerçek pucca mısın yoksa
o da bi senaryo yazıyomuş öyle duydum

Kendisini ulaşamadığı insanların yerine koyan bi üye daha
Bu insanlarla aynı topraklarda yarışıyoruz
Her an karşımıza çıkabilirler
Gidip,yatp tedavi olmazlar ki

Hepimiz toplumun ahlak anlaşına ters düşen dizi ve yapımları kınıyoruz fakat fatmagülün suçu ne? başlamadan sansasyon yarattı. ilk sezon reytingleri tavan yaptı.

bu hayal dünyasıdır.
bu sanattır.

hepinizi seviyorum.

söylemeseydim daha mı iyi olacaktı ?

ayrıca herkes şaka olması için dua ediyordu şakaydı işte senaryoydu gerçek değildi:44:

şimdi affolaaaaaa

berbat bısey bu nasıl olur esın nasıl ızın verır
cocuk yapmayın evlatlıkta ıstemıyorsan cokmu onemlı ya ole bısı kabul etme bnce ewlılıgını rıske atarsın

aman bize ne? yattıysada canı sağolsun nede olsa eski kocası yabancı deel:)))

hehehe dimi ya bence de hayat memat meselesi ne de olsa..

ben kızmadım nedense:)))
ama kızdırdın kızları heee
hem sen gercek pucca mısın söylesene
yoksa ona mı özeniyorsun?

Ah zavallım hadi git uyu,ilaçlarını almayı unutma tabi uyumadan önce

inanmayın kızlar yalan konuşuyor böyle bir dizi falan da olmayacak bence sıkıntıdan ne yapacağını şaşırmış arkadaş gelmiş burda kafa kırıyor

kendi topicime yazdım ama kimse cevap vermedi. böle abuk sapuk konu olunca yazan çok oluyor. bende buraya yazıyorum kızarak. rahim filmi çektiren var mı. nerde kaça çektirdiniz. uygun fiyatlı bir yer lazım çok acil bana.

kendi topicime yazdım ama kimse cevap vermedi. böle abuk sapuk konu olunca yazan çok oluyor. bende buraya yazıyorum kızarak. rahim filmi çektiren var mı. nerde kaça çektirdiniz. uygun fiyatlı bir yer lazım çok acil bana.

hem ben kaynımdan da çocuk yapmaya çalışmıyorum. öz be öz kocamdan yapmaya çalışıyorum olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

simdi gelelim SAADET e diyen bir senarist konuyu gercek kisi gibi acmandan dahada garip geldi banaaaa
sadet + ozet

saadet dedigin seyde mutlulukkk

senaristt hanimm :)))))))))))

bunu bastanda soyleseydin yinede yorum yapilirdi ........gereksiz hareketler bunlarrrr

burda hayal dünyası değil gerçek hikayeler paylaşılır genelde.. takii sizin gibi boşbeleşler gelip can sıkıntısını giderene kadar..dikkat!!! burdan sonrası kötü söz ve ahlaka aykırı sözler içerir biiiiiiip :)

bnde gaza geldım bak goruyomusun tr de bole erkekler varmı dıye dusunuyodum

biz sabahtan beri gaza geliyoz, mide bulşlantısı çekiyoz, ıyykk kaynımızın şeyisinden hamile kalsak nolurdu diyoz,
böğğk diyoruz, kaynanaya lanet okuyoruz, boşan gel kocandan diyoruz ohooo sen iyiki son anda gördün konuyu:))

pucca34 yanıt vericekmisin?

bütn özelliklerin onunla aynı..
ona mı özeniyorsun yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…