pucca34 yanıt vericekmisin?
bütn özelliklerin onunla aynı..
ona mı özeniyorsun yoksa?
sanmam o bukadar saçma biri değil..yani saçma ama bu kadar değil:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pucca34 yanıt vericekmisin?
bütn özelliklerin onunla aynı..
ona mı özeniyorsun yoksa?
bilinmeyen birinin spermlerin den çocuk doğurmaksa eşinin kardeşinin spermleriyle çocuk sahibi olmak da iyidir ben böyle düşünüyorum kayınveliden dogruyu demiş
biz sabahtan beri gaza geliyoz, mide bulşlantısı çekiyoz, ıyykk kaynımızın şeyisinden hamile kalsak nolurdu diyoz,
böğğk diyoruz, kaynanaya lanet okuyoruz, boşan gel kocandan diyoruz ohooo sen iyiki son anda gördün konuyu:))
Arkadaşlar öncelikle merhaba
Ne olur bana bir akıl verin
2 yıllık evliyim ve dün eşimin 14 yaşında geçirdiği bir kaza nedeniyle asla çocugunun olmayacağını öğrendim.
Bugüne kadar ben hep çocuk isteyen o ise çeşitli bahanelerle erteleyen taraftı.
Ama herşey su yüzüne çıktı
Dün eşimle ciddi anlamda çocuk sahibi olma isteğimi başbaşa konuşacağımızı zannederken kapı çaldı ve kayınvalidem geldi.
Şaşırdım ama bozuntuya da vermedim.:44:
Meğer konudan haberdarmış. Ve başladı anlatmaya
Eşim 3 kardeş ve eşim 3 kardeşin en küçüğü.
Ortanca abi evli ve 2 çocugu var.
Büyük abi bekar.
Benim ise derdim büyük.
Dün eşimin çocugunun olmayacağını öğrenmem yetmezmiş gibi birde kayınvalidemin teklifiyle altüst oldum. :44:
Bana Eylül ayı için Kıbrısta organizasyonun yapıldığını ve ben istersem büyük abi'den alınacak spermlerin bana nakledileceğini söyledi.
:44::44::44: ne düşüneceğimi bilemiyorum.
baştan çok kızdım ama bugün daha mantıklı düşünmeye çalışıyorum
ne olur bana fikir verin
kayın valideni dinlemelisin hiç bir sakıncası yokki sana cisellik yaşa çocuk yap demiyor spermlerinin nakledilmesinden bahsediyor
bnmde ıcım kalktı esımın kardesının seyini dusununcekızlar ortada bir cinsellik söz konusu deil spermlerinin nakladilmesinden bahsediyor yanlış anlaşılıyor galiba
ŞİMDİİİİ.............
GELELİM SAADETE....
Öncelikle özür dileyerek başlıyorum:18:
Zira böyle birşey olmamakla beraber bu anlatılanlar, yeni sezonda reyting ölçümlerine giren büyük kanalların birinde, yayına girecek olan TV de izleyeceğimiz dizinin senaryosudur.
Ön tanıtım ya da ufak çaplı bir izleyici kitle ölçümü denilebilir
Tekrar özür dilerken bir yandan da senaryomun tutacağını test edip onayladığım için mutluluk duyuyorum
Kızacaksınız biliyorum ama kızarken biraz insaflı davranmanızı istiyorum.:44:
bnmde ıcım kalktı esımın kardesının seyini dusununcekızlar ortada bir cinsellik söz konusu deil spermlerinin nakladilmesinden bahsediyor yanlış anlaşılıyor galiba
olsun ya elalemın pıs seyını ıcıme ıstemem yanı
yaniii
bu bir düşüncedir
bu bir seçimdir...
herkes istediğini düşünmekte ve seçmekte özgürdür
ama bu bir senaryoydu...
ayrıca gerçek pucca mısın diyen arkadaş puccayım işte
bu dizi nerde yayınlanırsa diziyi de kanalı da şikayet edeceğime emin olabilirsin cicim.
alın cezaları da oturun aşağı.
bu bizden sana hedaaaye olsun.
ŞİMDİİİİ.............
GELELİM SAADETE....
Zira böyle birşey olmamakla beraber bu anlatılanlar, yeni sezonda reyting ölçümlerine giren büyük kanalların birinde, yayına girecek olan TV de izleyeceğimiz dizinin senaryosudur.
Tekrar özür dilerken bir yandan da senaryomun tutacağını test edip onayladığım için mutluluk duyuyorum
ŞİMDİİİİ.............
GELELİM SAADETE....
ŞİMDİİİİ.............
GELELİM SAADETE....