Arkadaşlar öncelikle merhaba
Ne olur bana bir akıl verin
2 yıllık evliyim ve dün eşimin 14 yaşında geçirdiği bir kaza nedeniyle asla çocugunun olmayacağını öğrendim.
Bugüne kadar ben hep çocuk isteyen o ise çeşitli bahanelerle erteleyen taraftı.
Ama herşey su yüzüne çıktı
Dün eşimle ciddi anlamda çocuk sahibi olma isteğimi başbaşa konuşacağımızı zannederken kapı çaldı ve kayınvalidem geldi.
Şaşırdım ama bozuntuya da vermedim.:44:
Meğer konudan haberdarmış. Ve başladı anlatmaya
Eşim 3 kardeş ve eşim 3 kardeşin en küçüğü.
Ortanca abi evli ve 2 çocugu var.
Büyük abi bekar.
Benim ise derdim büyük.
Dün eşimin çocugunun olmayacağını öğrenmem yetmezmiş gibi birde kayınvalidemin teklifiyle altüst oldum. :44:
Bana Eylül ayı için Kıbrısta organizasyonun yapıldığını ve ben istersem büyük abi'den alınacak spermlerin bana nakledileceğini söyledi.
:44::44::44: ne düşüneceğimi bilemiyorum.
baştan çok kızdım ama bugün daha mantıklı düşünmeye çalışıyorum
ne olur bana fikir verin
Benim içinde olduğum durumu anlamak için benim gibi hissetmeniz gerekiyor sanırım
Ben eşimi çok seviyorum ve anne olmak için resmen deliriyorum. Evet eşimden çocuk sahibi dünya da en çok istediğim şey ama olmuyor işte olmayacakta
onun neden böyle davrandığını anlayabiliyorum beni çok seviyor kaybetmekten korkutugu için söyleyemedi evlenmeden önce. diğer olayı evet hiçbir erkek kolay kabul edemez fakat benim ne denli büyük istediğimi bildiği için ve elinden birşey gelmediği için.
Eşimin beni çok sevdiğine eminim.
evlat edinmek evet buda mantıklı ama ben daha 24 yaşındayım ..
anlatılamaz ...
anlatılamıyor
Benimde aklımda soru işaretleri oluşmaya başladı.
Gerçekten belki de bu baştan planlı birşey olabilir.
Abi evlenmedi evlenmez kolay kolay yurtdışında genelde. ben kullanılıyor muyum acaba
arkadaşlar yorumların tümünü okuyup yanıtlamaya çalışıyorum ama lütfen biraz sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?