Kaynımın Çocuğunu Taşımalı Mıyım ?

kayınbirader ne diyor bu işe ? eğer evet diyorsa sen o sapıkla aynı ortamda bulunma ya bu ne bu nasıl bir ailedir sen bu aile içinde eşinden bile olsa nasıl çocuk yetiştireceksin. bunlar sana her türlü kötülüğü yapar ya. nasıl evli kalabilirsin bu durumda hayatın biter ya

Son düzenleme:

töbe yarabbım bu olay gerçekse 2 kocalı hürmüz olacak arkadas...

Bazen insanlarin akillarindan süphe ediyorum ,bu isin zina boyutunu düsündünüzmü
yani milette ne mide var esini seviyorsan cocuksuzluga katlanirsin ,sevmiyorsan bosa sevdigin
biriyle ortak cocuk yap ,yahu hasta falanmi bu insanlar düsüncesi bile sapikca ve tiksinc
ha illada birinin cocugunu tasiyip zina cocugu olacak benim cocugum diyorsan
amerikaya git sperm bankasindan sec beyen al hic olmasa babalik idaasinda bulunmaz tanimazsin
etmesin zannediyormusn sen kayninin babalik damarlari kabarmayacak ,sana farkli gözle bakmayacak
bu olanlara esin nasil müsade ediyor veya edecek ,karisini baskasiyla yatakta yakalasa
namus bekcisi olur abisinin sipermiyle hamile kalmasina sesiz kaliyorsa bence buu aileden
kimsenin cocugunu tasima erkeklik Allah tarafindan verilen bir cinsiyet olsada adamlik herkese nasip olmaz olmuyorda ,bu gibi bir düsüncenin sorulmasi bile abes ...

kayınbiraderin haberi varrr ve razı öyle mi hay Allah belasını versin ya tüh rezil utanmaz arlanmaz aşağılık mahluklar ya. bunların soyunun kuruması lazım ya tükensinler azalarak bitsinler bir de bu halleriyle o soylarını mı yürütmeye çalışıyolar

gittikçe genişliyoruz

zayıflamak için mideye takılan kelepçeler gibi ahlak anlayışımıza da bir kelepçe lazım

kimse kusura bakmasın bana göre ahlaksız bir teklif bu , olmaz olmamalı!

ya bu nasıl bir rezalettir dert oldu içime ya.:S ya arkadaşım kocan bu durumda susuyorsa o da razı demektir sen de bu sapıkların arasında kala kala kanıksadın mı durumu nedir ? napıyosunuz siz ya tövbe tövbe Cem Yılmaz2 ın dediği gibi ' hani marjinal bizdik ? ' bu ne ya ? keşke adını sanını versen siz kıbrısa giderken birimiz şikayet etsek de yapamasanız ülkeden bile çıkamasanız kıbrısa gitmek için. inanamıyorum hala şoktayım ya.

hayatımda böyle saçma ve çirkin bi şey duymadım
sizin yerinizde olsam eski konunuzda dediğiniz gibi eşimden boşanırdım
ama çocuğu olmadığı için değil bana yalan söyleyip kandırdığı
ve ailesinin sapıkça isteklerine maruz bırakıp normal karşıladığı için.

Aynen.

İnsan bu konuda ilk olarak şaşırıyor

sonra düşündükçe daha da şaşırıyor.

kaynım bana kaydı espirisinin kökeni aslı astarı varmış demek!!!

kayınvalidenin de kocanın da kaynının da akıl sağlığından şüpheliyim.
üstelik bunu kabullenir gibi bir tarzla bize anlatmandan senden de şüphe duyuyorum.
miden alıcak mı cidden?
kardeş ya ne farkeder mi diyosun?
e kocanı boşa kaynınla evlen madem?

eger dinin islamsa dinimizce haramdır.maqntıklı felanda DEGİL AYRICA AKIL ALMAZ BİR DURUM TÖVBE TÖVBE

Aynen.

İnsan bu konuda ilk olarak şaşırıyor

sonra düşündükçe daha da şaşırıyor.

bu insanların toplumdan izole edilmesi gerekiyor, ya hapse tıkacaksın ya da linç edeceksin. hayır soyunuzu yürütmeyin kardeşim zaten ne soyunuz ne genetik mirasınız topluma anca zarar olacak bari susun da kendi sapıklıklarınızla geberin köşede bir yerde değil mi ama tüh Allah kahretsin

sevgili konu sahibi, eşim Vanlı, evlatlık isteme lüksüm yok demişssiniz. yapmayın lütfen ! 1 yıldır Van'a çok yakın biryerde öğretmenlik yapıyorum ben , ve oranın halkının düşünce yapısını ahlak yapısını az çok biliyorum, sürekli içlerindeyim çünkü. ve kesinlikle böyle birşey olamaz, nasıl batıda tıbbi çözümlere gidilip bütün yollar deneniyorsa orda da aynı herşey heleki konu "çocuksa" ... diğer taraftan , bu konular yüzünden töre cinayetleri işleyen kişilerin kalkıpta böyle bir çözüm sunmaları bana çok saçma geldi.

ister aşılasınlar ister kaşılasınlar ister maşalasınlar , kaynınızın çocuğuna sahip olma fikri çok iğrenç!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…