Kaynimi evden nasil gonderebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ergen ya da çocuk olsa anlamaz diyeceğim ama...
tobe tobe çekilecek dert değil
kazık kadar adam
olur mu canim öyle şey
eşiniz pasif kalmış yolu kapıyı göstermesi gerek

Yuzsuz insanlarla ugrasmak cok zor gercekten esime hergun soyluyorum kendi gitmedigi surece evden kovamam diyor o da hakli kalkip evden kovamaz ne yapacagiz bilmiyorum

ergen ya da çocuk olsa anlamaz diyeceğim ama...
tobe tobe çekilecek dert değil
kazık kadar adam
olur mu canim öyle şey
eşiniz pasif kalmış yolu kapıyı göstermesi gerek
Inanin hal ve hareketlerini gorseniz ergenlere sukredersiniz dusa girer muzigi son ses acar evi inletir resmen saatlerce dustan cikmaz elinde telefon surekli tiktok denen bisey var habire ordan biseyler aciyor onunla birlikte bizde dinliyoruz resmen esim defalarca uyardi ama yok anlamiyor cahile laf anlatmak deveye hendek atlatamaktan daha zormus bunu anladim cidden

ay çok zor gerçekten
kazık kadar adam nasil rahat eder yengesinin yanında su rahatlığa bak insan mecburen 1 2 gun kalmaya çekinir
gerçekten çok net konuşun eşinizle yani olur mu böyle
hayır adamın karısı çocuğu da umrunda değil heralde

Ne yazik ki umrunda degil kendine bi bahane bulmus burda ekmek elden su golden yasayip gununu gun ediyor esime bugun soyledim anne babana bi kez daha soyle yoksa esini arayip burda yedigi haltlari soylerim dedim bakalim ne olacak yaaa gercekten bazen dusunuyorum ben mi abartiyorum diye icimdeki bu nefret niye olustu diye ama yaptiklarini gordukce de nefret etmemek elde degil

Hiçbir iş yemek vs. yapmayın mutfağı darmadağın bırakın, çamaşırlarını yıkamayın, nevresimlerini bile değiştirmeyin o alışmış rahat geliyor. Aperatif bişeyler yiyip odanıza çekilin. Odanızdayken de kapının arkasına dolap falan ağır bişey denk getirin açamasın. Özeliniz kalmamış kocana kuma almışsın sanki.

bence abartmıyorsunuz sonuçta insan evinde özgür olmak ister kocasıyla baş başa zaman geçirmek ister
ayrıca yatağını temizle çamaşır ütü banyoyu kullanması ben yapmazdım hasta falan değil sonuçta
siz kayniniza da biraz tavırlı durun çok belli etmeyin ama konuşurken falan bakmayın bile kaale almadığınızı istemediğinizi belirtin bence

En son kiyaffetlerini dolabimdan cikardim bez dolap koydum uyudugu odaya oturma odasinda uyuyor cunku koycak yerim yoktu artik gelip bakiyor ne guzel olmus boyle diyor ya oturma odasinda kiyafet dolabimi olur hic dusunmuyor yemek yapmiyorum bazen odamdan da cikmiyorum gelir dolaba girer atistirir karnini doyurur gider yatar

Yani ne yapsanız gitmeyecek gibi asalak gibi yaşıyor. Dua edin ki gitsin insan gücüyle olacak bişey gibi değil çünkü artık yüzsüzleşmiş.

Yaaa yuzune bile bakmiyorum ki adamin yaninda oturnak bile istemiyorum eve girdigi an ya mutfakta oyalanirim yada odama cekilirim o odaya yatmaya gidincr cikarim odamdan ne konusurum ne muhattap olurum disardayken telefonla arar ya yemek hazir mi ya ekmek var mi diye soracak bildigim icin cevap bile vermiyorum bu nasil bi vurdumduymazlik anlamiyorum

zor gerçekten çok yüzsüzmüs
güzelce eşinizle halledin
allah kolaylık versin

Tüm valizlerini topla kapının oraya koy.

B
U nasıl birşey Allah yardımcın olsun

Kabahat senin eşinde ,alsın abisini kucağına pışpışlasın bari...

Son düzenleme:
Benim kaynım misafirliğe geldi kayınvalidem ve eşim evde olmadan eve gelmezdi gelsede eşim her zaman soylerdi abim eve gelirse annem evde değilse sen komşuya çık kaynimda annesini arayıp evde olduğunu ogrenmeden gelmezdi doğru olanda budur iyi sabretmissin bu durumda eşin çok pasif kusura bakma canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…