Merhaba size biraz problemimden bahsetmek istiyorum daha dogrusu sorumsuz kendini bilmez kaynimdan ben turkiyeden yurtdisina gelin geldim 1.5 yillik evliyim evlendigim gunden beri kaynim benim evimde kaliyor dugune anne babasi da geldi esimin turkiyeden onlar tam gitti rahat edicem derken kaynim 3 4 valizle pat diye gelip eve yerlesti kiyafetleri benim dolabimdaydi ben evde olsam olmasam utanmadan odama girer ustunu degistirir cikardi ben bu duruma sinir oluyorum evin anahtarindan almis yanina pat diye iceri daliyor evde hicbir sekilde rahat degilim yemegi cayi corbasi utusu yatagi herseyini ben yaparim kendi yetmezmis gibi bide disari cikip teyzeoglu olsun kizkardesinin kocasi olsun amcalari olsun pesine takip getirir yatiya da birakirdi esimle surekli tartisiyoruz bu konuda ustune birde tartismalarimiza mudahale ediyor akli olan anlar der ki benim yuzumden tartisiyorlar ama yok Evin kirasini suyunu elektrigini mutfak masrafini hicbiseyine karismaz bide esimden harclik ister ben evlenmeden bikac yil once geldi yurtdisina evli ve 2 cocugu da var 1 milyon borc birakip gelmis yurtdisina kaynanam kayinpederim iki eltim ikiser cocuklariyla bide iki bekar kaynim ayni evde kaliyorlar ben esimle konustum artik onlarin borcuna harcina karismayacaksin diye o da farkinda zaten tmm dedi ama kaynim cok sorumsuz davraniyor esim surekli diyor esini cocuklarini getir senin turkiyeye donecegin yok ama anlamiyor borcum bitince gidicem isterse 10 yil sursun diyor kusuruma bakmasinda ben 10 yil onunla yasayamam anne babasina soyluyor siz soyleyin diye sagolsunlar onlarda hic takmiyor ben artik katlanamiyorum bu duruma burda surekli sagda solda gezer gece disari cikar gec saatlerde gelir 7 24 telefon elinden dusmez sorsan karisiyla mi konusuyor yok hep baskalariyla cok sinir bozucu bi insan ne yapacagimi sasirdim esim diyorum abimi evden kovacak halim yok diyor ama o da bikmis abisinin sorumsuzlugundan bi kez daha soyledim.esime gitmeyecekse kendine ev tutsun arkadaslarla ayri eve ciksin ben artik rahat edemiyorum dedim sen soyleyemiyorsan ben soylerim dedim simdi bana bi akil verin napim
Inanin hal ve hareketlerini gorseniz ergenlere sukredersiniz dusa girer muzigi son ses acar evi inletir resmen saatlerce dustan cikmaz elinde telefon surekli tiktok denen bisey var habire ordan biseyler aciyor onunla birlikte bizde dinliyoruz resmen esim defalarca uyardi ama yok anlamiyor cahile laf anlatmak deveye hendek atlatamaktan daha zormus bunu anladim ciddenergen ya da çocuk olsa anlamaz diyeceğim ama...
tobe tobe çekilecek dert değil
kazık kadar adam
olur mu canim öyle şey
eşiniz pasif kalmış yolu kapıyı göstermesi gerek
ay çok zor gerçektenInanin hal ve hareketlerini gorseniz ergenlere sukredersiniz dusa girer muzigi son ses acar evi inletir resmen saatlerce dustan cikmaz elinde telefon surekli tiktok denen bisey var habire ordan biseyler aciyor onunla birlikte bizde dinliyoruz resmen esim defalarca uyardi ama yok anlamiyor cahile laf anlatmak deveye hendek atlatamaktan daha zormus bunu anladim cidden
Ne yazik ki umrunda degil kendine bi bahane bulmus burda ekmek elden su golden yasayip gununu gun ediyor esime bugun soyledim anne babana bi kez daha soyle yoksa esini arayip burda yedigi haltlari soylerim dedim bakalim ne olacak yaaa gercekten bazen dusunuyorum ben mi abartiyorum diye icimdeki bu nefret niye olustu diye ama yaptiklarini gordukce de nefret etmemek elde degilay çok zor gerçekten
kazık kadar adam nasil rahat eder yengesinin yanında su rahatlığa bak insan mecburen 1 2 gun kalmaya çekinir
gerçekten çok net konuşun eşinizle yani olur mu böyle
hayır adamın karısı çocuğu da umrunda değil heralde
Hiçbir iş yemek vs. yapmayın mutfağı darmadağın bırakın, çamaşırlarını yıkamayın, nevresimlerini bile değiştirmeyin o alışmış rahat geliyor. Aperatif bişeyler yiyip odanıza çekilin. Odanızdayken de kapının arkasına dolap falan ağır bişey denk getirin açamasın. Özeliniz kalmamış kocana kuma almışsın sanki.Merhaba size biraz problemimden bahsetmek istiyorum daha dogrusu sorumsuz kendini bilmez kaynimdan ben turkiyeden yurtdisina gelin geldim 1.5 yillik evliyim evlendigim gunden beri kaynim benim evimde kaliyor dugune anne babasi da geldi esimin turkiyeden onlar tam gitti rahat edicem derken kaynim 3 4 valizle pat diye gelip eve yerlesti kiyafetleri benim dolabimdaydi ben evde olsam olmasam utanmadan odama girer ustunu degistirir cikardi ben bu duruma sinir oluyorum evin anahtarindan almis yanina pat diye iceri daliyor evde hicbir sekilde rahat degilim yemegi cayi corbasi utusu yatagi herseyini ben yaparim kendi yetmezmis gibi bide disari cikip teyzeoglu olsun kizkardesinin kocasi olsun amcalari olsun pesine takip getirir yatiya da birakirdi esimle surekli tartisiyoruz bu konuda ustune birde tartismalarimiza mudahale ediyor akli olan anlar der ki benim yuzumden tartisiyorlar ama yok Evin kirasini suyunu elektrigini mutfak masrafini hicbiseyine karismaz bide esimden harclik ister ben evlenmeden bikac yil once geldi yurtdisina evli ve 2 cocugu da var 1 milyon borc birakip gelmis yurtdisina kaynanam kayinpederim iki eltim ikiser cocuklariyla bide iki bekar kaynim ayni evde kaliyorlar ben esimle konustum artik onlarin borcuna harcina karismayacaksin diye o da farkinda zaten tmm dedi ama kaynim cok sorumsuz davraniyor esim surekli diyor esini cocuklarini getir senin turkiyeye donecegin yok ama anlamiyor borcum bitince gidicem isterse 10 yil sursun diyor kusuruma bakmasinda ben 10 yil onunla yasayamam anne babasina soyluyor siz soyleyin diye sagolsunlar onlarda hic takmiyor ben artik katlanamiyorum bu duruma burda surekli sagda solda gezer gece disari cikar gec saatlerde gelir 7 24 telefon elinden dusmez sorsan karisiyla mi konusuyor yok hep baskalariyla cok sinir bozucu bi insan ne yapacagimi sasirdim esim diyorum abimi evden kovacak halim yok diyor ama o da bikmis abisinin sorumsuzlugundan bi kez daha soyledim.esime gitmeyecekse kendine ev tutsun arkadaslarla ayri eve ciksin ben artik rahat edemiyorum dedim sen soyleyemiyorsan ben soylerim dedim simdi bana bi akil verin napim
bence abartmıyorsunuz sonuçta insan evinde özgür olmak ister kocasıyla baş başa zaman geçirmek isterNe yazik ki umrunda degil kendine bi bahane bulmus burda ekmek elden su golden yasayip gununu gun ediyor esime bugun soyledim anne babana bi kez daha soyle yoksa esini arayip burda yedigi haltlari soylerim dedim bakalim ne olacak yaaa gercekten bazen dusunuyorum ben mi abartiyorum diye icimdeki bu nefret niye olustu diye ama yaptiklarini gordukce de nefret etmemek elde degil
En son kiyaffetlerini dolabimdan cikardim bez dolap koydum uyudugu odaya oturma odasinda uyuyor cunku koycak yerim yoktu artik gelip bakiyor ne guzel olmus boyle diyor ya oturma odasinda kiyafet dolabimi olur hic dusunmuyor yemek yapmiyorum bazen odamdan da cikmiyorum gelir dolaba girer atistirir karnini doyurur gider yatarHiçbir iş yemek vs. yapmayın mutfağı darmadağın bırakın, çamaşırlarını yıkamayın, nevresimlerini bile değiştirmeyin o alışmış rahat geliyor. Aperatif bişeyler yiyip odanıza çekilin. Odanızdayken de kapının arkasına dolap falan ağır bişey denk getirin açamasın. Özeliniz kalmamış kocana kuma almışsın sanki.
Yani ne yapsanız gitmeyecek gibi asalak gibi yaşıyor. Dua edin ki gitsin insan gücüyle olacak bişey gibi değil çünkü artık yüzsüzleşmiş.En son kiyaffetlerini dolabimdan cikardim bez dolap koydum uyudugu odaya oturma odasinda uyuyor cunku koycak yerim yoktu artik gelip bakiyor ne guzel olmus boyle diyor ya oturma odasinda kiyafet dolabimi olur hic dusunmuyor yemek yapmiyorum bazen odamdan da cikmiyorum gelir dolaba girer atistirir karnini doyurur gider yatar
Yaaa yuzune bile bakmiyorum ki adamin yaninda oturnak bile istemiyorum eve girdigi an ya mutfakta oyalanirim yada odama cekilirim o odaya yatmaya gidincr cikarim odamdan ne konusurum ne muhattap olurum disardayken telefonla arar ya yemek hazir mi ya ekmek var mi diye soracak bildigim icin cevap bile vermiyorum bu nasil bi vurdumduymazlik anlamiyorumbence abartmıyorsunuz sonuçta insan evinde özgür olmak ister kocasıyla baş başa zaman geçirmek ister
ayrıca yatağını temizle çamaşır ütü banyoyu kullanması ben yapmazdım hasta falan değil sonuçta
siz kayniniza da biraz tavırlı durun çok belli etmeyin ama konuşurken falan bakmayın bile kaale almadığınızı istemediğinizi belirtin bence
zor gerçekten çok yüzsüzmüsYaaa yuzune bile bakmiyorum ki adamin yaninda oturnak bile istemiyorum eve girdigi an ya mutfakta oyalanirim yada odama cekilirim o odaya yatmaya gidincr cikarim odamdan ne konusurum ne muhattap olurum disardayken telefonla arar ya yemek hazir mi ya ekmek var mi diye soracak bildigim icin cevap bile vermiyorum bu nasil bi vurdumduymazlik anlamiyorum
Yani ne yapsanız gitmeyecek gibi asalak gibi yaşıyor. Dua edin ki gitsin insan gücüyle olacak bişey gibi değil çünkü artık yüzsüzleşmiş.
Allah razi olsun insallah gider de kurtulurumzor gerçekten çok yüzsüzmüs
güzelce eşinizle halledin
allah kolaylık versin
Tüm valizlerini topla kapının oraya koy.Merhaba size biraz problemimden bahsetmek istiyorum daha dogrusu sorumsuz kendini bilmez kaynimdan ben turkiyeden yurtdisina gelin geldim 1.5 yillik evliyim evlendigim gunden beri kaynim benim evimde kaliyor dugune anne babasi da geldi esimin turkiyeden onlar tam gitti rahat edicem derken kaynim 3 4 valizle pat diye gelip eve yerlesti kiyafetleri benim dolabimdaydi ben evde olsam olmasam utanmadan odama girer ustunu degistirir cikardi ben bu duruma sinir oluyorum evin anahtarindan almis yanina pat diye iceri daliyor evde hicbir sekilde rahat degilim yemegi cayi corbasi utusu yatagi herseyini ben yaparim kendi yetmezmis gibi bide disari cikip teyzeoglu olsun kizkardesinin kocasi olsun amcalari olsun pesine takip getirir yatiya da birakirdi esimle surekli tartisiyoruz bu konuda ustune birde tartismalarimiza mudahale ediyor akli olan anlar der ki benim yuzumden tartisiyorlar ama yok Evin kirasini suyunu elektrigini mutfak masrafini hicbiseyine karismaz bide esimden harclik ister ben evlenmeden bikac yil once geldi yurtdisina evli ve 2 cocugu da var 1 milyon borc birakip gelmis yurtdisina kaynanam kayinpederim iki eltim ikiser cocuklariyla bide iki bekar kaynim ayni evde kaliyorlar ben esimle konustum artik onlarin borcuna harcina karismayacaksin diye o da farkinda zaten tmm dedi ama kaynim cok sorumsuz davraniyor esim surekli diyor esini cocuklarini getir senin turkiyeye donecegin yok ama anlamiyor borcum bitince gidicem isterse 10 yil sursun diyor kusuruma bakmasinda ben 10 yil onunla yasayamam anne babasina soyluyor siz soyleyin diye sagolsunlar onlarda hic takmiyor ben artik katlanamiyorum bu duruma burda surekli sagda solda gezer gece disari cikar gec saatlerde gelir 7 24 telefon elinden dusmez sorsan karisiyla mi konusuyor yok hep baskalariyla cok sinir bozucu bi insan ne yapacagimi sasirdim esim diyorum abimi evden kovacak halim yok diyor ama o da bikmis abisinin sorumsuzlugundan bi kez daha soyledim.esime gitmeyecekse kendine ev tutsun arkadaslarla ayri eve ciksin ben artik rahat edemiyorum dedim sen soyleyemiyorsan ben soylerim dedim simdi bana bi akil verin napim
O kadar kolay mi kiTüm valizlerini topla kapının oraya koy.
o kadar cesaret yok bende onun yuzunden evlilgimi daha fazla yipratmak istemiyorum esimi de uzuyorum farkindayim bugune kadar ki tek kavga tartisma nedenimiz o allaha havale ettim allah bildigi gibi yapsin insallah en kisa surede defolup giderTüm valizlerini topla kapının oraya koy.
Gitmez canımO kadar kolay mi ki
o kadar cesaret yok bende onun yuzunden evlilgimi daha fazla yipratmak istemiyorum esimi de uzuyorum farkindayim bugune kadar ki tek kavga tartisma nedenimiz o allaha havale ettim allah bildigi gibi yapsin insallah en kisa surede defolup gider
U nasıl birşey Allah yardımcın olsunMerhaba size biraz problemimden bahsetmek istiyorum daha dogrusu sorumsuz kendini bilmez kaynimdan ben turkiyeden yurtdisina gelin geldim 1.5 yillik evliyim evlendigim gunden beri kaynim benim evimde kaliyor dugune anne babasi da geldi esimin turkiyeden onlar tam gitti rahat edicem derken kaynim 3 4 valizle pat diye gelip eve yerlesti kiyafetleri benim dolabimdaydi ben evde olsam olmasam utanmadan odama girer ustunu degistirir cikardi ben bu duruma sinir oluyorum evin anahtarindan almis yanina pat diye iceri daliyor evde hicbir sekilde rahat degilim yemegi cayi corbasi utusu yatagi herseyini ben yaparim kendi yetmezmis gibi bide disari cikip teyzeoglu olsun kizkardesinin kocasi olsun amcalari olsun pesine takip getirir yatiya da birakirdi esimle surekli tartisiyoruz bu konuda ustune birde tartismalarimiza mudahale ediyor akli olan anlar der ki benim yuzumden tartisiyorlar ama yok Evin kirasini suyunu elektrigini mutfak masrafini hicbiseyine karismaz bide esimden harclik ister ben evlenmeden bikac yil once geldi yurtdisina evli ve 2 cocugu da var 1 milyon borc birakip gelmis yurtdisina kaynanam kayinpederim iki eltim ikiser cocuklariyla bide iki bekar kaynim ayni evde kaliyorlar ben esimle konustum artik onlarin borcuna harcina karismayacaksin diye o da farkinda zaten tmm dedi ama kaynim cok sorumsuz davraniyor esim surekli diyor esini cocuklarini getir senin turkiyeye donecegin yok ama anlamiyor borcum bitince gidicem isterse 10 yil sursun diyor kusuruma bakmasinda ben 10 yil onunla yasayamam anne babasina soyluyor siz soyleyin diye sagolsunlar onlarda hic takmiyor ben artik katlanamiyorum bu duruma burda surekli sagda solda gezer gece disari cikar gec saatlerde gelir 7 24 telefon elinden dusmez sorsan karisiyla mi konusuyor yok hep baskalariyla cok sinir bozucu bi insan ne yapacagimi sasirdim esim diyorum abimi evden kovacak halim yok diyor ama o da bikmis abisinin sorumsuzlugundan bi kez daha soyledim.esime gitmeyecekse kendine ev tutsun arkadaslarla ayri eve ciksin ben artik rahat edemiyorum dedim sen soyleyemiyorsan ben soylerim dedim simdi bana bi akil verin napim
Benim kaynım misafirliğe geldi kayınvalidem ve eşim evde olmadan eve gelmezdi gelsede eşim her zaman soylerdi abim eve gelirse annem evde değilse sen komşuya çık kaynimda annesini arayıp evde olduğunu ogrenmeden gelmezdi doğru olanda budur iyi sabretmissin bu durumda eşin çok pasif kusura bakma canimMerhaba size biraz problemimden bahsetmek istiyorum daha dogrusu sorumsuz kendini bilmez kaynimdan ben turkiyeden yurtdisina gelin geldim 1.5 yillik evliyim evlendigim gunden beri kaynim benim evimde kaliyor dugune anne babasi da geldi esimin turkiyeden onlar tam gitti rahat edicem derken kaynim 3 4 valizle pat diye gelip eve yerlesti kiyafetleri benim dolabimdaydi ben evde olsam olmasam utanmadan odama girer ustunu degistirir cikardi ben bu duruma sinir oluyorum evin anahtarindan almis yanina pat diye iceri daliyor evde hicbir sekilde rahat degilim yemegi cayi corbasi utusu yatagi herseyini ben yaparim kendi yetmezmis gibi bide disari cikip teyzeoglu olsun kizkardesinin kocasi olsun amcalari olsun pesine takip getirir yatiya da birakirdi esimle surekli tartisiyoruz bu konuda ustune birde tartismalarimiza mudahale ediyor akli olan anlar der ki benim yuzumden tartisiyorlar ama yok Evin kirasini suyunu elektrigini mutfak masrafini hicbiseyine karismaz bide esimden harclik ister ben evlenmeden bikac yil once geldi yurtdisina evli ve 2 cocugu da var 1 milyon borc birakip gelmis yurtdisina kaynanam kayinpederim iki eltim ikiser cocuklariyla bide iki bekar kaynim ayni evde kaliyorlar ben esimle konustum artik onlarin borcuna harcina karismayacaksin diye o da farkinda zaten tmm dedi ama kaynim cok sorumsuz davraniyor esim surekli diyor esini cocuklarini getir senin turkiyeye donecegin yok ama anlamiyor borcum bitince gidicem isterse 10 yil sursun diyor kusuruma bakmasinda ben 10 yil onunla yasayamam anne babasina soyluyor siz soyleyin diye sagolsunlar onlarda hic takmiyor ben artik katlanamiyorum bu duruma burda surekli sagda solda gezer gece disari cikar gec saatlerde gelir 7 24 telefon elinden dusmez sorsan karisiyla mi konusuyor yok hep baskalariyla cok sinir bozucu bi insan ne yapacagimi sasirdim esim diyorum abimi evden kovacak halim yok diyor ama o da bikmis abisinin sorumsuzlugundan bi kez daha soyledim.esime gitmeyecekse kendine ev tutsun arkadaslarla ayri eve ciksin ben artik rahat edemiyorum dedim sen soyleyemiyorsan ben soylerim dedim simdi bana bi akil verin napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?