Allah razi olsun inanin 1.5 yildir ne cektigimi bi ben bilirim bi allah artik yeter deyip rest cekmeyi dusunuyorumBence direk söyleyin misafirlik te bir yere kadar kendisine evmi tutuyor ne yapıyorsa yapsın inceldiği yerden kopsun.. Çekilecek çile değil okurken strese girdim Allah sabır versin..
Onu da denedim yine esimle bi tartismadan sonra tabi oda karisti tartismamiza 3 gun odamdan cikmadim ne temizlik ne yemek yaptim baktim yok olacak gibi degil mecbur geri devam ettimO halde evde grev başlatin...
Simdi isin kotu tarafi esimin butun akrabalari aile tarafi beni cok severler sayarlar cunku onlara sert davranmiyorum elimden geldigince kimseyi kirmamaya calisiyorum o yuzden ben bu konuyu acarsam bugune kadar yaptiklarimi silerler yine kotu ben olurumSen de bu konuyu kaynına açsan eşinde her türlü bir olay çıkacak.ama eşinin söylemesi daha doğru olur gibi sen kötü olma sonuçta bu insanlarla yüz yüze bakacaksın.eşin kötü olsa bile unutulur gider.
Bende öyle düşünüyorum.ama zaten mantıklı olan birinin senin haksız olmadığını anlaması gerekiyor yeni evlisin ve ülke değiştirmişsin evine mi ısınacaksın eşine mi yoksa yaşadığın yeremi.bende evlenip yurtdışına geldim seni çok iyi anlıyorum.Simdi isin kotu tarafi esimin butun akrabalari aile tarafi beni cok severler sayarlar cunku onlara sert davranmiyorum elimden geldigince kimseyi kirmamaya calisiyorum o yuzden ben bu konuyu acarsam bugune kadar yaptiklarimi silerler yine kotu ben olurum
Kaynim kendi karisini evliligini hice saydigi icin bizim evliligimizin icinde olmak ona batmiyor acikcasi aksine isine grliyor cogu kez evde yemek yapmadim tavir yaptim yine anlamiyor mesela esimle disarda yemek yesek geeliyorum bakiyorum evde ben acim diyor bi yere misafirlige gitsek esimle oda pesimize takilip geliyor ve bu cocukca tavirlari ban cok rahatsizlik veriyor ben aksamlari hic salonumda oturmam odama cekilirim taki o yatmaya gidene kadar eee insan kor olsa cahil olsa yine anlar ama bu nasil bi insan bende hayret ediyorumKaynınız da pek yüzsüzmüş kusura bakmayın da, 1 ay değil 2 ay değil 1.5 yıldır kalmak ne demek? Yetmez gibi peşine promosyonları da takıp getiriyormuş pes. Hiç mi düşünmez bunların özel hayatını işgal ediyorum diye. Bana kalırsa eşiniz de siz de yumuşak yüzlüsünüz, tamam böyle olmak güzel birşey. Ama suistimal edildiği noktada sert yüzünüz devreye girmeli. Burada eşinizde bitiyor durum, kendisiyle net bir şekilde konuşun. Evin içinde rahat hareket edemiyorum vs. Bir de siz hep yaptığınız işi aksatın biraz, çamaşırını yıkamayın, yemeği az yapın. Ama işte insan yüzsüzse bunu da anlamaz ki! Eşiniz konuşmazsa siz konuşun, kötü olunacak bir tarafı yok eviniz otel değil
Sizin kayından bendede var sen otur açık açık senden rahatsızım de o anlamazliktan gelir..Kaynim kendi karisini evliligini hice saydigi icin bizim evliligimizin icinde olmak ona batmiyor acikcasi aksine isine grliyor cogu kez evde yemek yapmadim tavir yaptim yine anlamiyor mesela esimle disarda yemek yesek geeliyorum bakiyorum evde ben acim diyor bi yere misafirlige gitsek esimle oda pesimize takilip geliyor ve bu cocukca tavirlari ban cok rahatsizlik veriyor ben aksamlari hic salonumda oturmam odama cekilirim taki o yatmaya gidene kadar eee insan kor olsa cahil olsa yine anlar ama bu nasil bi insan bende hayret ediyorum
Yaaa simdi 40 yasindaki adama ben kalkipta karsima alip konusamam acikcasi utanirim boyle biseyi yuzune soylemeya ki zaten pek fazla muhattap olmam hic konusmam o bisey sormadigi surece esim uygun bi dille uyariyor soyluyor ama soz geciremiyor ha illa rezillik ciksin istiyorlar ee bende o yapida bi insan degilimSizin kayından bendede var sen otur açık açık senden rahatsızım de o anlamazliktan gelir..
Bence eşini bekleme o söylese bile senin soylettigini dusunecekler ve yine kötü sen olacaksın..
Çevrendekiler de bir şey dese evde mahremiyetim kalmamış ben çekmek zorunda değilim diyin..
Sen 40 yıl sırtında taşı indirdiğin anda kötü olacaksın onun için hiç bekleyip kendini sıkma inceldiği yerden kopsun..
Esim onun yuzunden kac kere anne babasiyla tartisti yani acik acik evimden gitsin diyemiyor ama o anlamda soyledigi bariz belli zatenHerşeyi geçtim evin içinde sürekli kocanız dışında bir erkeğin olması inanılmaz zor bir durum olmalı. Ne rahat haraket edebilir insan ne otup kalkabilir. Bir de hizmet ediyorsunuz. Bu sizin değil eşinizin çözmesi gereken bir durum gibi geliyor bana.
Ozaman tek çare var ya eşiniz söyleyecek yada böyle mutlu mesut yaşayacaksınızYaaa simdi 40 yasindaki adama ben kalkipta karsima alip konusamam acikcasi utanirim boyle biseyi yuzune soylemeya ki zaten pek fazla muhattap olmam hic konusmam o bisey sormadigi surece esim uygun bi dille uyariyor soyluyor ama soz geciremiyor ha illa rezillik ciksin istiyorlar ee bende o yapida bi insan degilim
Maalesef su an istesemde gidemem eylul ayina kadar burada butun ucuslar durdurulduValla helal olsun 1.5 sene iyi dayanmıșsınız. Türkiye ye gidiyorum o gidene kadar da gelmiyorum deyin eşinize.
Doğru. Ay ne yapsanız bilemedim. Eşinizle ciddi ciddi konuşun. Kötüye gideceğini söyleyin bu durumun.Maalesef su an istesemde gidemem eylul ayina kadar burada butun ucuslar durduruldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?