Kaynimi evden nasil gonderebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

145347

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
91
86
3
Merhaba size biraz problemimden bahsetmek istiyorum daha dogrusu sorumsuz kendini bilmez kaynimdan ben turkiyeden yurtdisina gelin geldim 1.5 yillik evliyim evlendigim gunden beri kaynim benim evimde kaliyor dugune anne babasi da geldi esimin turkiyeden onlar tam gitti rahat edicem derken kaynim 3 4 valizle pat diye gelip eve yerlesti kiyafetleri benim dolabimdaydi ben evde olsam olmasam utanmadan odama girer ustunu degistirir cikardi ben bu duruma sinir oluyorum evin anahtarindan almis yanina pat diye iceri daliyor evde hicbir sekilde rahat degilim yemegi cayi corbasi utusu yatagi herseyini ben yaparim kendi yetmezmis gibi bide disari cikip teyzeoglu olsun kizkardesinin kocasi olsun amcalari olsun pesine takip getirir yatiya da birakirdi esimle surekli tartisiyoruz bu konuda ustune birde tartismalarimiza mudahale ediyor akli olan anlar der ki benim yuzumden tartisiyorlar ama yok Evin kirasini suyunu elektrigini mutfak masrafini hicbiseyine karismaz bide esimden harclik ister ben evlenmeden bikac yil once geldi yurtdisina evli ve 2 cocugu da var 1 milyon borc birakip gelmis yurtdisina kaynanam kayinpederim iki eltim ikiser cocuklariyla bide iki bekar kaynim ayni evde kaliyorlar ben esimle konustum artik onlarin borcuna harcina karismayacaksin diye o da farkinda zaten tmm dedi ama kaynim cok sorumsuz davraniyor esim surekli diyor esini cocuklarini getir senin turkiyeye donecegin yok ama anlamiyor borcum bitince gidicem isterse 10 yil sursun diyor kusuruma bakmasinda ben 10 yil onunla yasayamam anne babasina soyluyor siz soyleyin diye sagolsunlar onlarda hic takmiyor ben artik katlanamiyorum bu duruma burda surekli sagda solda gezer gece disari cikar gec saatlerde gelir 7 24 telefon elinden dusmez sorsan karisiyla mi konusuyor yok hep baskalariyla cok sinir bozucu bi insan ne yapacagimi sasirdim esim diyorum abimi evden kovacak halim yok diyor ama o da bikmis abisinin sorumsuzlugundan bi kez daha soyledim.esime gitmeyecekse kendine ev tutsun arkadaslarla ayri eve ciksin ben artik rahat edemiyorum dedim sen soyleyemiyorsan ben soylerim dedim simdi bana bi akil verin napim

Bence direk söyleyin misafirlik te bir yere kadar kendisine evmi tutuyor ne yapıyorsa yapsın inceldiği yerden kopsun.. Çekilecek çile değil okurken strese girdim Allah sabır versin..

Bence direk söyleyin misafirlik te bir yere kadar kendisine evmi tutuyor ne yapıyorsa yapsın inceldiği yerden kopsun.. Çekilecek çile değil okurken strese girdim Allah sabır versin..
Allah razi olsun inanin 1.5 yildir ne cektigimi bi ben bilirim bi allah artik yeter deyip rest cekmeyi dusunuyorum

Sen de bu konuyu kaynına açsan eşinde her türlü bir olay çıkacak.ama eşinin söylemesi daha doğru olur gibi sen kötü olma sonuçta bu insanlarla yüz yüze bakacaksın.eşin kötü olsa bile unutulur gider.

O halde evde grev başlatin...
Onu da denedim yine esimle bi tartismadan sonra tabi oda karisti tartismamiza 3 gun odamdan cikmadim ne temizlik ne yemek yaptim baktim yok olacak gibi degil mecbur geri devam ettim

Simdi isin kotu tarafi esimin butun akrabalari aile tarafi beni cok severler sayarlar cunku onlara sert davranmiyorum elimden geldigince kimseyi kirmamaya calisiyorum o yuzden ben bu konuyu acarsam bugune kadar yaptiklarimi silerler yine kotu ben olurum

Bende öyle düşünüyorum.ama zaten mantıklı olan birinin senin haksız olmadığını anlaması gerekiyor yeni evlisin ve ülke değiştirmişsin evine mi ısınacaksın eşine mi yoksa yaşadığın yeremi.bende evlenip yurtdışına geldim seni çok iyi anlıyorum.

Gercekten cok zor bi durum burda kendi akrabam.ailem hickimsem yok hep esimin akrabasi olsa evimden ayrilirim sart kosarim evden gidene kadar donmem diye ama yok iste

Kaynınız da pek yüzsüzmüş kusura bakmayın da, 1 ay değil 2 ay değil 1.5 yıldır kalmak ne demek? Yetmez gibi peşine promosyonları da takıp getiriyormuş pes. Hiç mi düşünmez bunların özel hayatını işgal ediyorum diye. Bana kalırsa eşiniz de siz de yumuşak yüzlüsünüz, tamam böyle olmak güzel birşey. Ama suistimal edildiği noktada sert yüzünüz devreye girmeli. Burada eşinizde bitiyor durum, kendisiyle net bir şekilde konuşun. Evin içinde rahat hareket edemiyorum vs. Bir de siz hep yaptığınız işi aksatın biraz, çamaşırını yıkamayın, yemeği az yapın. Ama işte insan yüzsüzse bunu da anlamaz ki! Eşiniz konuşmazsa siz konuşun, kötü olunacak bir tarafı yok eviniz otel değil

Kaynim kendi karisini evliligini hice saydigi icin bizim evliligimizin icinde olmak ona batmiyor acikcasi aksine isine grliyor cogu kez evde yemek yapmadim tavir yaptim yine anlamiyor mesela esimle disarda yemek yesek geeliyorum bakiyorum evde ben acim diyor bi yere misafirlige gitsek esimle oda pesimize takilip geliyor ve bu cocukca tavirlari ban cok rahatsizlik veriyor ben aksamlari hic salonumda oturmam odama cekilirim taki o yatmaya gidene kadar eee insan kor olsa cahil olsa yine anlar ama bu nasil bi insan bende hayret ediyorum

Sizin kayından bendede var sen otur açık açık senden rahatsızım de o anlamazliktan gelir..
Bence eşini bekleme o söylese bile senin soylettigini dusunecekler ve yine kötü sen olacaksın..
Çevrendekiler de bir şey dese evde mahremiyetim kalmamış ben çekmek zorunda değilim diyin..
Sen 40 yıl sırtında taşı indirdiğin anda kötü olacaksın onun için hiç bekleyip kendini sıkma inceldiği yerden kopsun..

Herşeyi geçtim evin içinde sürekli kocanız dışında bir erkeğin olması inanılmaz zor bir durum olmalı. Ne rahat haraket edebilir insan ne otup kalkabilir. Bir de hizmet ediyorsunuz. Bu sizin değil eşinizin çözmesi gereken bir durum gibi geliyor bana.

Yaaa simdi 40 yasindaki adama ben kalkipta karsima alip konusamam acikcasi utanirim boyle biseyi yuzune soylemeya ki zaten pek fazla muhattap olmam hic konusmam o bisey sormadigi surece esim uygun bi dille uyariyor soyluyor ama soz geciremiyor ha illa rezillik ciksin istiyorlar ee bende o yapida bi insan degilim

Esim onun yuzunden kac kere anne babasiyla tartisti yani acik acik evimden gitsin diyemiyor ama o anlamda soyledigi bariz belli zaten

Ozaman tek çare var ya eşiniz söyleyecek yada böyle mutlu mesut yaşayacaksınız başka bir çözüm yolu bulamadım..
Hani biyere gidebilseydiniz belki anlayıp gider diyecem gidecek kimsem yok dediniz Allah kolaylık versin..

Sagolun esimin buyuk amcasi geldi bugun bize o da soyledi israr etti yine hayir dedi esim gizlice amcasina soylemis babamla konus ben bas edemiyorum artik diye hatta yarin ikimiz birlikte aramayi dusunuyoruz burda ne haltlar yedigini borclarini bahane ettigini tek tek anlaticaz artik yetti gercekten eltime de hakaret etmek istemiyorum.gercekten am cahil mi desem gerizekali mi bilemedim 5 yildir kocasi burda hic demiyor gel yada bizi gotur diye nasil bi kari koca iliskileri varsa

Valla helal olsun 1.5 sene iyi dayanmıșsınız. Türkiye ye gidiyorum o gidene kadar da gelmiyorum deyin eşinize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…