- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.612
- 158
Bence pedegogdan ziyade HERBOKOLOG olabilir. Allah konu sahibine sabır versin. Ben olsam çokdaaan ayarı çekmiştim her şeye de hemen küsüyomuş zaten. Ballı kaymak olurdu küsünce.Kaynınız pedagog mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence pedegogdan ziyade HERBOKOLOG olabilir. Allah konu sahibine sabır versin. Ben olsam çokdaaan ayarı çekmiştim her şeye de hemen küsüyomuş zaten. Ballı kaymak olurdu küsünce.Kaynınız pedagog mu ?
"Sen yürüyüp konuşup kendi kendine yetecek duruma geldiysen, bu çocuk da hayli hayli gelişir. Sen merak etme." demek lazım böylesine.
Aynen öyle. Hayatında balık tutmamıştır ama balık nasıl tutulur ders verir. Hayatında Antalya ya gitmemiştir ama Antalya da çalışmış turist rehberleri gibi anlatır. Laf dalaşına girdiğim çok oldu ama cahille yapılan sohbet karşıdakini yoruyorBence pedegogdan ziyade HERBOKOLOG olabilir. Allah konu sahibine sabır versin. Ben olsam çokdaaan ayarı çekmiştim her şeye de hemen küsüyomuş zaten. Ballı kaymak olurdu küsünce.
Öyle olmuyor işte. Pazartsi niye yürümüyor dedin. Salı dedin. Çarşamba dedin perşembe niye diyorsun. Hergün her aradığında yürüyor mu, bir sorun mu var denmez. Hergün onun kızı oğlu yürüyor sizinki niye yürümüyor denmez. Eşim kızdığı halde hala söylüyor. Açıklıyoruz hala söylüyor. Haftada en az 7-8 kere duyuyoruz bunu. Sizce de fazla değil mi? Saçını kesin diye her gün söylendi. Kesince de bir daha kesmeyin diye iki üç günde bir birde onu söylüyor. Eşim geçen ona da kızdı. Ya yeter hergün aynı şeyler bıktım artık diye. Mesela kaynananız sizi her gün arasın ve neden kilo veremiyorsun desin. Ayşe veriyor sen neden veremiyorsun desin. Aaa beni düşünüyor da söylüyor deyip susar mısınz? Ama her gün duyacaksınız bu lafı.Adam yeğenini seviyor ve ilgili. Evet kaynınız biraz abartmış olabilir ama bu kadar sıkıntı yaparak sizde abartmışsınız. Evi terk etmek, kavga etmek falan ne gerek var, huysuz eş ailesi görmemişsiniz.
Çok yorum yaparsa“heee ”deyip geçin dert mi arıyorsunuz kendinize. Çok ararsa telefonu açmayın “duymamışım” deyin, konuşma uzarsa “işim var” deyip kısa kesin.
Gelmiş 45 yaşına. Kimseyi de beğenmiyor. Evlenmez ki. Bizi darlayacak işte. Görüntülü aramaları sayesinde evimi görmeyen kalmadı. Görümcemin görümcesi bile eşiyle gördü evimi. Çünkü bebeğim sevmiyor sabit durmayı. Odaları geze geze gösteriyor çocuğu. Haliyle her türlü dağınıklığım da her gün meydandaydı bir ara. Çok şükür artık dıdısının dıdısı geldi dşye de aramıyor artık. O geldi arayalım bu geldi arayalım. Hep böyleydi bir araBazi erkekler bu yeğen meselesine asiri düşkün oluyor nedenini çözmedim.
Bir kaç tane boyle yeğen delisi erkeğe denk gelmiştim. Sanki milletin cok umurundaymiş gibi devamli bir yeğen göstermeler, yeğeninin yaptiklarini anlatmalar beni bile boğmuştu.
Kendisi cocuk yapinca rahatlar anca heralde. Bunaltici tipler.
Gelmiş 45 yaşına. Kimseyi de beğenmiyor. Evlenmez ki. Bizi darlayacak işte. Görüntülü aramaları sayesinde evimi görmeyen kalmadı. Görümcemin görümcesi bile eşiyle gördü evimi. Çünkü bebeğim sevmiyor sabit durmayı. Odaları geze geze gösteriyor çocuğu. Haliyle her türlü dağınıklığım da her gün meydandaydı bir ara. Çok şükür artık dıdısının dıdısı geldi dşye de aramıyor artık. O geldi arayalım bu geldi arayalım. Hep böyleydi bir ara
ONlar da ya o bilmiyor hayatında hiç bebek görmemiş diyo İnan karışmayın diyo yani kaynımaÇocuk büyüyüp söylenenleri anlamaya başlayınca ne yapmayı düşünüyorsunuz kv kp varmı onlar ne diyor
E bende bunu yazdım zaten, ilgili ama abartmış dedim. Ama buraya yazacak kadar çok kafaya takarak sizde abartmışsınız.Öyle olmuyor işte. Pazartsi niye yürümüyor dedin. Salı dedin. Çarşamba dedin perşembe niye diyorsun. Hergün her aradığında yürüyor mu, bir sorun mu var denmez. Hergün onun kızı oğlu yürüyor sizinki niye yürümüyor denmez. Eşim kızdığı halde hala söylüyor. Açıklıyoruz hala söylüyor. Haftada en az 7-8 kere duyuyoruz bunu. Sizce de fazla değil mi? Saçını kesin diye her gün söylendi. Kesince de bir daha kesmeyin diye iki üç günde bir birde onu söylüyor. Eşim geçen ona da kızdı. Ya yeter hergün aynı şeyler bıktım artık diye. Mesela kaynananız sizi her gün arasın ve neden kilo veremiyorsun desin. Ayşe veriyor sen neden veremiyorsun desin. Aaa beni düşünüyor da söylüyor deyip susar mısınz? Ama her gün duyacaksınız bu lafı.