Kaynımdan bıktım

Yavrum kapıdan çıkarken bay bay der ve el sallar bize. Gideceğini anlar mesela. Ama bay bayı babi babi diye söyler. Vay efendim niye y harfi çıkmıyormuş sorun mu varmış. Offf yazdıkça şişiyorım
cidden dedi mi bunu ...akilsiz bu.cocuk.gercekten su cumleyi akli basinda biri kirarmi.hicc

cidden dedi mi bunu ...akilsiz bu.cocuk.gercekten su cumleyi akli basinda biri kirarmi.hicc
Daha neler kuruyor. Eşime diyor ki hem telefonu tut gem çocuğu yürüt. Eşim de kızdı nasıl olacak bu diye . Eee yap işte diyor. X yok mu çağır o tutsun dedi sonra. Eşim de o yatıyor gelmez dedi. Bir daha bana da emir veremedi böylece.

Eşine rahatsız olduğunu söyle canım o zaman gittiğinde de sert takın çekinsin accık

Başta iyi niyetli diyordu ama bir kere o da duydu konuşmayı. Uyardı hatta kaç çocuk baktın diye ama yok hiç duymuyor. Ona kalsa artık kavga et, cinnet geçir de sussun diyor. Memlekete gidince aynen bunu yapacağım
Hakli bir kere cinnet gecır nasıl susucak gor.

Zamanında ailecek çok çekmişler zaten. Çok da uğraşmışlar düzelsin diye. Ola ola bu olmuş işte.
Abisinin uyarmasi lazim hangi dilden anliyorsa. Cocuk yetistirirken bos muhabbet yapanlar nekadar sinir bozar iyi bilirim. Herkesin bi fikri vardir muhakkak ve kesinlikle cocugun annesi akil edemiyordur. Usulunce uyarmak sart.

Her görüntülü aradığında açmak zorunda değilsiniz siz alıştırmışsınız kusura bakmayın yani belli bir sınırı olmalı saat 10 da görüntülü aramak nedir yahu kendi kardeşim bile aramaz benim o saatte görüntülü bekar kaynınız sanırım bunları yapan diğer evli abisine de aynı şeyleri yapıyor mu yoksa sadece size mi kaç yaşında bunları yapan kişi acaba

Off tam benim yapacağım şey

45 yaşında. Eşim alıştırdi. Uyardım ama senede bir iki kere görüyorlar diye göz yumdu. Ve o açıyor. Beni aramıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…