Yavrum kapıdan çıkarken bay bay der ve el sallar bize. Gideceğini anlar mesela. Ama bay bayı babi babi diye söyler. Vay efendim niye y harfi çıkmıyormuş sorun mu varmış. Offf yazdıkça şişiyorım
Daha neler kuruyor. Eşime diyor ki hem telefonu tut gem çocuğu yürüt. Eşim de kızdı nasıl olacak bu diye . Eee yap işte diyor. X yok mu çağır o tutsun dedi sonra. Eşim de o yatıyor gelmez dedi. Bir daha bana da emir veremedi böylece.cidden dedi mi bunu ...akilsiz bu.cocuk.gercekten su cumleyi akli basinda biri kirarmi.hicc
Eşine rahatsız olduğunu söyle canım o zaman gittiğinde de sert takın çekinsin accıkEşimi arıyor zaten hep. O da görsünler diye açıyor. Çoğunda kayınvalidem falan oluyor yanında. Onlar ağzını açmaz zaten iyilerdir. Eşim de onlara kıyamıyor. Korona nedeniyle Gidemedik ve bir yıldır görmüyorlar. Özlüyorlar diye açıyor eşim
Hakli bir kere cinnet gecır nasıl susucak gor.Başta iyi niyetli diyordu ama bir kere o da duydu konuşmayı. Uyardı hatta kaç çocuk baktın diye ama yok hiç duymuyor. Ona kalsa artık kavga et, cinnet geçir de sussun diyor. Memlekete gidince aynen bunu yapacağım
Bos bos gezince size sariyo demek aman bs verin he he diyip gecinÇünkü iş yok dert yok arar arar boş boş konuşur. Her çocuk farklı diyoruz ama kime diyoruz. Ertesi gün yine aynı
Keske dovebilsem :) saka bi yana abisinin esasli uyarmasi lazim. Dovsun derken ayar ceksin anlaminda soyledimAaaa şiddet yok çok ayıp tamam ben de sevmedim adamın tavrını ama dövmek ne ya hep böyle çıkıntı insanlar olacak.Siz nefret ettiğiniz herkesi döüyor musunuz?
Beni susturuyor eşim ona da bşy demiyor psikolojisi bozuk diyoro öyle dedıgınde sız ne yapıyorsunuz ? esınız ne dıyor ?
Allah’a havale ediyorum ben yapalımYaaaa çok üzüldüm. Terbiyesiz adam. Çocuk büyüyünce anlar kim maymun kim değil. Böyle terbiyesizlere çocuk sevme engeli gelse keşke
Çocuk büyüyüp söylenenleri anlamaya başlayınca ne yapmayı düşünüyorsunuz kv kp varmı onlar ne diyorBeni susturuyor eşim ona da bşy demiyor psikolojisi bozuk diyor
Abisinin uyarmasi lazim hangi dilden anliyorsa. Cocuk yetistirirken bos muhabbet yapanlar nekadar sinir bozar iyi bilirim. Herkesin bi fikri vardir muhakkak ve kesinlikle cocugun annesi akil edemiyordur. Usulunce uyarmak sart.Zamanında ailecek çok çekmişler zaten. Çok da uğraşmışlar düzelsin diye. Ola ola bu olmuş işte.
Hep bizi bulur zaten paikolojisi bozuklar. İnşallah amcalarına özenmezler yarın. Yoksa sıkıntı büyükBeni susturuyor eşim ona da bşy demiyor psikolojisi bozuk diyor
Beni aramıyorlar. Eşimi arıyorlar. Ama ben de duyuyorum haliyle. Görüntülü olunca ses her yere yayılıyor. Yan odaya bile geliyor o itici sesiEngelleyin gitsin eminim kocanız bu kadar sık aramiyordur sizi
Eşiniz tersleyip kapatacak o zaman tlfBeni aramıyorlar. Eşimi arıyorlar. Ama ben de duyuyorum haliyle. Görüntülü olunca ses her yere yayılıyor. Yan odaya bile geliyor o itici sesi
Off tam benim yapacağım şeySiz ona fırsat vermeden onun hayatına müdahale edin. Para istiyormuş. Çalış, iş buldun mu, arıyor musun, ilkokul diploması işe yaramaz açıktan oku, okula başvurdun mu, ne zaman başvuracaksın... Onun sorulmasından rahatsız olduğu ne varsa sorun. O sizinle diyalog kurmaktan kaçsın biraz da.
45 yaşında. Eşim alıştırdi. Uyardım ama senede bir iki kere görüyorlar diye göz yumdu. Ve o açıyor. Beni aramıyorlar.Her görüntülü aradığında açmak zorunda değilsiniz siz alıştırmışsınız kusura bakmayın yani belli bir sınırı olmalı saat 10 da görüntülü aramak nedir yahu kendi kardeşim bile aramaz benim o saatte görüntülü bekar kaynınız sanırım bunları yapan diğer evli abisine de aynı şeyleri yapıyor mu yoksa sadece size mi kaç yaşında bunları yapan kişi acaba
45 yaşında bekar mı sanırım tez canlılık var kendisinde45 yaşında. Eşim alıştırdi. Uyardım ama senede bir iki kere görüyorlar diye göz yumdu. Ve o açıyor. Beni aramıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?