Kaynımdan bıktım

Yok öyle biri değil. Başka yeğenleri de var. Hepsi de sever onu. Bu konu ve maddi sorumsuzluklar dışında bir sorun yaşamadık. Bazen bana araba alın diye bazen bana tv alın diye çok arardı ama onlar çovuk olunca kesildi.

Haklısınız

Yaaaa çok üzüldüm. Terbiyesiz adam. Çocuk büyüyünce anlar kim maymun kim değil. Böyle terbiyesizlere çocuk sevme engeli gelse keşke

Kaynin deneyimli bir anne sanirim kac tane buyuttun hemsireee derdim ben ...ne takiyorsun kafana kuzum

Yakın olsak onu da yapar, gelir kalır eminim ama çok şükür hem biz çalışıyoruz evde bakıcı var diye hem de mesafe var diye gelmiyor
Aman en azından,çünkü bu tarz insanlar mesafe koymaya çalışan insan tavrından da anlamazlar anlasalar bile sınırları daha çok zorlarlar,umarım sinirler daha çok bozulmadan bir çözüm yolu bulursunuz,amacalik da bi yere kadar herkes yerini bilmeli çocuk sizin çocuğunuz insanlar irdelesin kurcalasin diye yapmadınız sonuçta

Ilk once allah suze sabir versin o kayninizla sabrinizi baya zorlamis ikinciside benimde yigenim var 12 aylik olcak bidaki ay oda daha yeni day day duruyo duramiyo bazi cocuklar gec oreniyolar herseyi ck normal bise ismini solerim bazen bakar bazen bakmaz anne baba kelimedi vs hc bise yk kendice sadce istedigi zaman konusur yani ck normal bisedir bu okadar niye salaklasmis kayniniz anlamadim

Kaynin deneyimli bir anne sanirim kac tane buyuttun hemsireee derdim ben ...ne takiyorsun kafana kuzum
Yavrum kapıdan çıkarken bay bay der ve el sallar bize. Gideceğini anlar mesela. Ama bay bayı babi babi diye söyler. Vay efendim niye y harfi çıkmıyormuş sorun mu varmış. Offf yazdıkça şişiyorım

Anladim yani siz oyle diyorsaniz.Ama bi sekilde de boyle seylere karismamasi gerektigini ogrenmeli..Yarin bir gun buyuyunce yollayin yanimda kalsin bi sure bile der

Eylul konu sahıbı senın kardesın mı?
Lutfen soyle kayni aradıgında acmasın, aksam abisi gelince abisini arasın.
Muhattap olmasın.
Evet ben kardeşiyim. Konuyu gizli olsun diye ablamdan açtım. Zaten hep abisini arar. Beni aramadı hiç. Ben onlar arayınca başka odaya kaçıyorum

Anladim yani siz oyle diyorsaniz.Ama bi sekilde de boyle seylere karismamasi gerektigini ogrenmeli..Yarin bir gun buyuyunce yollayin yanimda kalsin bi sure bile der
Ona asla izin vermem. Diğer torunları ile uyuyorlar mesela. Ben buna da karlı çıktım. Uyardım olmamalı böyle dşye. Yollamam hiç

Çünkü iş yok dert yok arar arar boş boş konuşur. Her çocuk farklı diyoruz ama kime diyoruz. Ertesi gün yine aynı

Dogru olanı yapiyorsun, ablan cok akıllı kadın.
Ablan ne derse dedıgını yap.
Başta iyi niyetli diyordu ama bir kere o da duydu konuşmayı. Uyardı hatta kaç çocuk baktın diye ama yok hiç duymuyor. Ona kalsa artık kavga et, cinnet geçir de sussun diyor. Memlekete gidince aynen bunu yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…