- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
kaynınızın çocuğu olunca siz daha beterini yapın.
Yok öyle biri değil. Başka yeğenleri de var. Hepsi de sever onu. Bu konu ve maddi sorumsuzluklar dışında bir sorun yaşamadık. Bazen bana araba alın diye bazen bana tv alın diye çok arardı ama onlar çovuk olunca kesildi.Bana asla normal gelmedi bir erkegin hele hele bekar ve hicbir tecrube edinmemis bir erkegin cocukla heleki gelisimiyle bu kadar ilgilenmesi yanlis anlamayin ama bu ilgi degil daha fazlasi bence dikkat edin bu kayniniza biraz sinirini bilsin neler izliyoruz affiniza siginarak soyluyorum..
Aaaa şiddet yok çok ayıp tamam ben de sevmedim adamın tavrını ama dövmek ne ya hep böyle çıkıntı insanlar olacak.Siz nefret ettiğiniz herkesi döüyor musunuz?Abisi bi temiz dovsun bi seyi kalmaz
Zamanında ailecek çok çekmişler zaten. Çok da uğraşmışlar düzelsin diye. Ola ola bu olmuş işte.Abisi bi temiz dovsun bi seyi kalmaz
Yakın olsak onu da yapar, gelir kalır eminim ama çok şükür hem biz çalışıyoruz evde bakıcı var diye hem de mesafe var diye gelmiyorDüzenli olarak gelip boyunu kilosunu ölçüp çetelesini de tutuyor mu
Haklısınızİşin içine girince sevimli olmuyor hiç. Şöyle düşünün. Adam kahvede toplamış tepesine 10 tane adamı. Eşimi arıyor. Çocuğu görelim diye. Evim dağınık. Elin adamları neden benim evimi ve çocuğumu görüyor. Bu konuda uyardım. Bir daha olmadı. Evet sevebilir ama kusur aramadan sevse keşke. Ayşe’nin oğlu Fatma’nın kızı yürümüş, sizinki niye yürümedi dememeli
Yaaaa çok üzüldüm. Terbiyesiz adam. Çocuk büyüyünce anlar kim maymun kim değil. Böyle terbiyesizlere çocuk sevme engeli gelse keşkeAynı pislik bir kayın bende de var benim aşağılık kaynım oğlum 9 aylık şerefsiz diyo oğluma maymundan 5 Dk önce doğmuş diyo oğlan ağlıyo ona gitmek istemiyor kes lan sesini maymun diyo zorla alıyor ben De bıktım 30 yaşında bekar biri altlı üstü oturuyoruz siz şükredin uzakta en azından
Aman en azından,çünkü bu tarz insanlar mesafe koymaya çalışan insan tavrından da anlamazlar anlasalar bile sınırları daha çok zorlarlar,umarım sinirler daha çok bozulmadan bir çözüm yolu bulursunuz,amacalik da bi yere kadar herkes yerini bilmeli çocuk sizin çocuğunuz insanlar irdelesin kurcalasin diye yapmadınız sonuçtaYakın olsak onu da yapar, gelir kalır eminim ama çok şükür hem biz çalışıyoruz evde bakıcı var diye hem de mesafe var diye gelmiyor
Ilk once allah suze sabir versin o kayninizla sabrinizi baya zorlamis ikinciside benimde yigenim var 12 aylik olcak bidaki ay oda daha yeni day day duruyo duramiyo bazi cocuklar gec oreniyolar herseyi ck normal bise ismini solerim bazen bakar bazen bakmaz anne baba kelimedi vs hc bise yk kendice sadce istedigi zaman konusur yani ck normal bisedir bu okadar niye salaklasmis kayniniz anlamadimHanımlar iyi günler. Konu kardeşimin konusu. Gereğini de açıklandık.
Kadınlar Kulübünün güzel hanımları. Kendi üyeliğim vardı ancak eşim telefonumda gördüğü için oradan açamıyorum konuyu. üyelik adımı biliyor. Kardeşimden rica ettim çünkü anlatmazsam boğulacağım artık. Benim 1 görümcem 2 kaynım var. Birisi evli birisi bekar. Eşimin ailesinden sadece kaynımla sorun yaşıyorum.
14 aylık bebeğim var. Ellerinden tutunca yürüyor. Kendisi doğrulup koltuklara vs tutunup yürüyor ama bağımsız yürümüyor henüz. Zihinsel gelişimi oldukça iyi. Mesela ayağını, göbeğini, kulağını, şapkasını, çorabını, topunu vs sorunca gösterir. Ver deyince verir. 3-4 tane hayvanın sesini çıkarır, mesela köpek görünce ya da köpek deyince havlar. Daha bir Sürü şey yapıyor. Ama yürümemesi benim kaynıma dert oldu.
günde 1 kere bazen 2 kere görüntülü arar. Mutlaka arar ama. Haftada 8-10 ü geçer. Bazen canım sıkıldı diye saat 10 da sabah 8 de falan aradığı oluyor. Uyandırın göreyim bile dediği oldu da asla izin vermedim. Hatta yanında arkadaşı varsa ona göstermek için bile arar. Bıktım artık. Her aramasında da yürümüyor mu? Ne zaman yürüyecek? Neden yürüyemiyor? Siz beceremiyor musunuz yoksa? Yeterli mi beslenmiyor.... hep böyle sinir bozucu sorular. Önce aylarca saçını kesin diye aradı. Neymiş, ilk saç çok durmazmış.Halbuki doktorlar ilk 6 ay kesmeyin zaten dökülecek der. Saçını kendi istediğimiz zamanda kestik. Bu sefer bşr daha kesmeyin ensesine kadar uzasın.. ama haftada 6-7 kere aynı muhabbet.
Bebeğim 8 aylıkken tam olarak oturdu. O zamana kadar ne zaman oturacak diye haftada 6-7 kere sordu. Şimdi de bu yürüme muhabbeti. Ama her gün soruyor ve bıktım artık. Kendisi çocuk büyütmemiş ama 30 çovuk büyütmüş gibi nasihat eder. Yemek yapmayı bilmez ama yapan kişiye uzun uzun nasihat verir. Eşim mangal yakar, beğenmez, güya kendi tarif eder sonra da ben yaktım der. Eşim yalanını yüzüne vurunca küser. Böyle cins biri işte.
Yemek yediriyorum mesela. Aradı diyelim, mama sandalyesinden indirin yürütmeye çalışın görecem, yere oturtun nasıl oturuyor görecem. Bu istekleri beni deli ediyordu artık. Bay bay yap diyor. 5 kere diyor bir arama içinde. Çocuk 4 kere yapsın 1 kere yapmasın hemen aaa neden yapmadı, x söyle çabuk bay bay yapsın.... hep böyle emirler yağıyor eşime. Bunlar olurken eşim sık sık uyarıyor, 10 isteğinden 9 unu yapmıyor ama bana yetmiyor artık. Laftan anlamaması beni delirtiyor. Yaptığı onca şey umrunda değil sadece yürümemesine takmış durumda. Şimdi bayrama yanlarına gideceğiz ve ben Orada kesin kavga edeceğim artık. Eşime de dedim orda da aynısı olursa evi terk edip dönerim dedim. Görümcem bile 3 çocuk büyütmüş ama bana bir kere şöyle yap demedi. Ben bu adamın sesini nasıl keseceğim? Her aramasında sinirden kaşınmaya başlıyorum artık.Diğer odaya geçiyorum ama duyuyorum seslerini.
Yavrum kapıdan çıkarken bay bay der ve el sallar bize. Gideceğini anlar mesela. Ama bay bayı babi babi diye söyler. Vay efendim niye y harfi çıkmıyormuş sorun mu varmış. Offf yazdıkça şişiyorımKaynin deneyimli bir anne sanirim kac tane buyuttun hemsireee derdim ben ...ne takiyorsun kafana kuzum
Anladim yani siz oyle diyorsaniz.Ama bi sekilde de boyle seylere karismamasi gerektigini ogrenmeli..Yarin bir gun buyuyunce yollayin yanimda kalsin bi sure bile derYok öyle biri değil. Başka yeğenleri de var. Hepsi de sever onu. Bu konu ve maddi sorumsuzluklar dışında bir sorun yaşamadık. Bazen bana araba alın diye bazen bana tv alın diye çok arardı ama onlar çovuk olunca kesildi.
Evet ben kardeşiyim. Konuyu gizli olsun diye ablamdan açtım. Zaten hep abisini arar. Beni aramadı hiç. Ben onlar arayınca başka odaya kaçıyorumEylul konu sahıbı senın kardesın mı?
Lutfen soyle kayni aradıgında acmasın, aksam abisi gelince abisini arasın.
Muhattap olmasın.
Ona asla izin vermem. Diğer torunları ile uyuyorlar mesela. Ben buna da karlı çıktım. Uyardım olmamalı böyle dşye. Yollamam hiçAnladim yani siz oyle diyorsaniz.Ama bi sekilde de boyle seylere karismamasi gerektigini ogrenmeli..Yarin bir gun buyuyunce yollayin yanimda kalsin bi sure bile der
Dogru olanı yapiyorsun, ablan cok akıllı kadın.Evet ben kardeşiyim. Konuyu gizli olsun diye ablamdan açtım. Zaten hep abisini arar. Beni aramadı hiç. Ben onlar arayınca başka odaya kaçıyorum
Çünkü iş yok dert yok arar arar boş boş konuşur. Her çocuk farklı diyoruz ama kime diyoruz. Ertesi gün yine aynıIlk once allah suze sabir versin o kayninizla sabrinizi baya zorlamis ikinciside benimde yigenim var 12 aylik olcak bidaki ay oda daha yeni day day duruyo duramiyo bazi cocuklar gec oreniyolar herseyi ck normal bise ismini solerim bazen bakar bazen bakmaz anne baba kelimedi vs hc bise yk kendice sadce istedigi zaman konusur yani ck normal bisedir bu okadar niye salaklasmis kayniniz anlamadim
Dogru olanı yapiyorsun, ablan cok akıllı kadın.
Ablan ne derse dedıgını yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?