Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kaynım ve eltimin bize ve ki çocuğuna attığı kazık! peki ben ne yapıcam ???
Naparsan yap arkadasim ama sakin
bak lütfen SAKIN annenin evini satma,
kesinlikle böyle bir fedakarlik yapma,
sonra cok pisman olursun cookkkkkkk
lütfen iki tatli söze kanma,
olurda iyi aniniza denk gelir felan, sakin satma o evi
Naparsan yap arkadasim ama sakin
bak lütfen SAKIN annenin evini satma,
kesinlikle böyle bir fedakarlik yapma,
sonra cok pisman olursun cookkkkkkk
lütfen iki tatli söze kanma,
olurda iyi aniniza denk gelir felan, sakin satma o evi
yok canım dedim ya zaten eşim iyi bilr olsa annemin evinin parasıyla annemden uzak ev alamam. ama şunu düşünüyodum annemin evi şimdiki oturduğuma göre küçük onu satıp üstünü tamamlayıp anneme yakın başka bi ev. ama ondan uzak asla.
Canım öncelikle evin kesinlikle satma. Bırak kalsın öyle hatta kiraya ver kira gelirini de al.
İkinci olarak bakabilecek gücünüz varsa al o kızcağızı bırakma ortalarda. Yurtlarda başına ne gelir ne gider. Aldırma bakmanı eleştirecek olmalarına. Eleştirecek olan nasıl olsa bir bahane bulur. O çocuğun sevabı sana 2 cihanda yeter.
benim anlamadığım kaynanan sağ o neden bakmıyor torununa..bizim çevrede böyle bir olay olsa kaynana asla torununu diğer geline emanet etmez vermezde...bu arada kaynın çıkınca o çocuğu kabulleneceği ne malum...çocuğu annesi bile bırakıp gtmiş babası alırmı hapisten çıkınca??? bence kaynananın evinde kalsın arada gidip göz kulak olun..niye bu kadar büyük bir fedakarlık yapasınız????sizce eşiniz için değer mi??? o çocuğun başına her ne gelirse gelsin bundan sizin sorumlu olacağının farkındasınızdır umarım...iyilik yapayım derken kötülük bulmayasınız
ben şahsım adına hiç kimsenin çocuğunun sorumluluğunu üstüme alamam kendi kardeşlerimin bile
benim anlamadığım kaynanan sağ o neden bakmıyor torununa..bizim çevrede böyle bir olay olsa kaynana asla torununu diğer geline emanet etmez vermezde...bu arada kaynın çıkınca o çocuğu kabulleneceği ne malum...çocuğu annesi bile bırakıp gtmiş babası alırmı hapisten çıkınca??? bence kaynananın evinde kalsın arada gidip göz kulak olun..niye bu kadar büyük bir fedakarlık yapasınız????sizce eşiniz için değer mi??? o çocuğun başına her ne gelirse gelsin bundan sizin sorumlu olacağının farkındasınızdır umarım...iyilik yapayım derken kötülük bulmayasınız
ben şahsım adına hiç kimsenin çocuğunun sorumluluğunu üstüme alamam kendi kardeşlerimin bile
bugün yine uzun uzun düşündüm ben kendi bebeğime bile yetemeyeceğimi düşünüp ilinci çocuğu düşünmezken bu sorumluluğu alamam. çocuğun sonuçta babaannesi dedesi anne annesi var onların sorumsuz olmasıda benim suçum değil birde tek yaşayan halası var. bide dediğiniz gibi babasıda çıkınca çocuklarımı alıyım bi düzen kurayım diyecek bi adam değil kızımda orda diyip gelip buraya yerleşir kesin. çocuğuda düşünüyorum ama yapamıycam iki çocuk bakamam diyicem öyle bi durum olursa. kesin kararımı verdim. çünkü zaten o çocuğa babası çıkana kadar baksamda babası çıktıktan sonra ne olacağı meçhul. adam kendini kolayda görüp hepten bize bırakabilir.
kayınvalidem erkek olana bakıyo bide yaşıtı çocuğu var yeni eşinden eşide sorun yapıyo sanırım. ama bunlar onların sorunu. bi gelin olarak yaşlı ve hastalığında anne ve babasına bakmak gerekebilir ama bunu bukadar bakacak insan varken kimse benden bekleyemez eğer bakmazlar ve yurda gönderirlersede kendi günahları. ikinci bi çocuğa bakamayan babaanne ya ben ve eşim ölsek benim çocuğumuda yurda verir demekki.
bugün yine uzun uzun düşündüm ben kendi bebeğime bile yetemeyeceğimi düşünüp ilinci çocuğu düşünmezken bu sorumluluğu alamam. çocuğun sonuçta babaannesi dedesi anne annesi var onların sorumsuz olmasıda benim suçum değil birde tek yaşayan halası var. bide dediğiniz gibi babasıda çıkınca çocuklarımı alıyım bi düzen kurayım diyecek bi adam değil kızımda orda diyip gelip buraya yerleşir kesin. çocuğuda düşünüyorum ama yapamıycam iki çocuk bakamam diyicem öyle bi durum olursa. kesin kararımı verdim. çünkü zaten o çocuğa babası çıkana kadar baksamda babası çıktıktan sonra ne olacağı meçhul. adam kendini kolayda görüp hepten bize bırakabilir.
kayınvalidem erkek olana bakıyo bide yaşıtı çocuğu var yeni eşinden eşide sorun yapıyo sanırım. ama bunlar onların sorunu. bi gelin olarak yaşlı ve hastalığında anne ve babasına bakmak gerekebilir ama bunu bukadar bakacak insan varken kimse benden bekleyemez eğer bakmazlar ve yurda gönderirlersede kendi günahları. ikinci bi çocuğa bakamayan babaanne ya ben ve eşim ölsek benim çocuğumuda yurda verir demekki.
yani desenki eşim dört dörtlük biri derim eşin hakediyor yap ama adama beleş ev veriyosunuz gel taşınalım kuruş kira vermeyelim diyosunuz adam ona burun kıvırıyo birde üsütüne bence sizi saf bulmuş satalım başka bir yerde alalım diyo...bakıyoki kabul görmüyo geri çekiliyor...sonrada git yeğenimi getir haftasonu diyo bence haketmiyo eşin senin yapacağın bu fedakarlığı...
erkek taraflarına hiç yaranılmaz oğullarını sırtındada taşısan sen kötü ,onlar iyi olurlar her seferinde...o çocuğa o kadar yaparsın bir gün kızarsın laf ederler,çocuğun başına bişey gelse zaten düşümek bile istemiyorum...çocuk bu herşey olabilir...benim 14 yaşındaki abimi iki sokak ilerimizde araba çarptı öldü bisikletiyle gezerken...14 yaşındaki çocuğu bile insan yeterince çevredeki tehlikelerden koruyamıyor...kendini bu yaşta bu kadar sorumluluğun altında ezdirme...eşinede söyle benim için çocuğun bakımı iş güç değil sorumluluğunu alamam ben o çocuğun de...hayatta herşey insanın başına gelebilir unutma...
cnmm sabiler için birşey diyemeyeceğim...
ama annen olayına yorum ypmak istiyorum.......
eşinin seni kandırmasına izin verme sakın.. evi satıp başka yerden ev alma falan yapmayın... ayrıca çocuk konusundada diyebilirsin eşine sen benm akşamdan akşama bile görmeyceğin anneme yakın olmayı bile kabul etme ama ben senin ailenin açıklarını yamalycam diye didiniyim deyin...
gerçi buda çok ağır mı olur acaba... ama sakın annenin evini sattırma... eğer annenin evini sattırıp başka yerden ev alırsanız yarn birgün ayrılırken hak idda ettiğinde alabilir... ki hak kı hukuku geçç... yaşlı başlı kadın el insaf ya el insaf karını o kadar kullandırtıyorsun kendininde rahat edeceğin şeye niye evet demezsin kızım geçimsiz senn kocan belli aile sözüne de bakıyordur kesin... anneni yanlız bırakmayın güzelim yaşlı başlı kadın yazık günah zaten size yükde olmayacakmışş kocan afedersin k.nın keyfine uzaktan istiyor... gurur falan değil
teşekür ederim kızlar bugün yine konu açıldı annemden yine stemli falan konuştu kavga etmedik ama sert bi konuşmaydı yaptığımız bu konuşmadan sonra zaten kimseyi kabul etmiyceğimi anlamıştır herhalde dahada yüzsüzlük yaparmı diyorum. ama can çıkmadan huy çıkmaz sıkışırsa yine yüzsüzlük yapabilir şimdi durum stabil o yüzden rahat rahat konuşuyo. allaha havale ettim benimde günüm gelicek elbet. çocuklarla tabiki sınamıycam onu ama onunda anne babası var gün gelir devran döner allah banada yardım eder elbet.