Kaynım Sözlendi Çağırılmadık Abartıyor muyuz?

Aman mevzu bile değil. Gitmeyin görüşmeyin. Soze çagirmamkssa bie omur onlarin arasinda sorun olacak bu. Abinin nişanlısı düşünsün. Böyle çetrefilli başlayan herşey ya biter ya bo.u çıkar.
Eşiniz mantikli adam
Sizde onu üzmeyin sakın

Boşver vala incelediği yerden kopsun aynı durumlar bizde de söz konusu iki eltim var ikisiyle de mesafeliyimdir eşim ortanca, büyük abisi evliydi zaten biz evlendiğimizde küçük kaynimin düğünde de el gibiydik desem yeridir hiç birşeylerine karışmadik çünkü dışarda tuttular bizi seni takmayaji sende takma Esin senden yanaysa herşeyi anlıyorsa hiç dert etme herkes kendi yaptığından utansın Rabbim selamet versin başka türlü insan çok yıpranıyor cidden gitmedgnz de çok iyi olmuş ayrıca şu zamanda kalabalıktan uzak durulmalı

su ortamda biri bana size yer kalmadi dese allah razi olsun derim.
benim abim annemde kaynanamlar da bize gelirken alis veris yapar yada geldikten sonra bunun ustune birde para birakir annem ve kayinbabam sus payiyla alakasi oldugunu sanmiyorum.
sadece yardim etmek amacli yapmis ama sonradan telefonda hic yemiyormussunuz hibi sana et aldim eet diye bagirmasi cok sacma sanki külçe altin getirmis.

Şu anda düğün, nişan falan yapmak lazım tabi onlar da haklı. Hey Allahım cehalet ne büyük dert ya..

Bence yatın kalkın o kalabalığa girmediğiniz için sevinin.
Sizi takmayanı takmayın. Eşinize hiç bir şey demeyin. Uğraşılacak, kazanılması gereken insanlar değiller sonuçta.
Düğüne, nişana gitmeyin..

Yeminle ikinci çocuk konusunda düşünmeye sevketti beni bu konu. Kardeş şart deyip duruyorlar ya hep. Al sana kardeş. Elin yılan kızları nasıl darma duman ediyor ortalığı..

darısı benım kocamla abisinin arasının bozulmasına inşallahhhhhhhh ,
onların oldugu ortama kendi istegiyle girmek istememesi , allahım ÇOK AMİN

böyle bir durumda sen sakın karışma bırak ne halleri varsa görsünler ,

ne degısık bır aıleymıs ya
sıkmayın canınızı zamanla hersey yerıne oturur bır zaman sonra amaan dıs kapının mandalı dersınız takmazsınız bıle
normalde kardeslerın ozel gunune davet beklenmez zaten sen ustune dusenı yaparsın derım ama sızınkı farklı baya oyun cevırmısler
bunlarla ugrasılmaz

Sizin kardeşiniz mi sizi sözüne davet etmedi?
Sizin abiniz mi evinize sus payı yiyecek ve para gönderdi?
Sizin ablanız mı sizi kıskanıyor?
Sizin kardeşiniz mi instagramda sizi engelleyip sonra açıyor, hiç like yapmıyor?

Ben yerinizde olsam kendime şöyle derim: Gelenkutusu, hayırdır, sana noluyor? Senin kocanın ailesi kocana, kendi kanlarından, canlarından olan adama değer vermiyor, sana mı verecek???
Beni ilgilendiren benim ailemdir. Kocamın ailesi değil. Kaldı ki kocama bile değer vermiyorlar. Benim beklentim neden???

Beklentilerinizi azaltın. Bu insanları böyle kabul edin ama mutlaka mesafe de koyun. Mesafe: Bayramda, düğünde, cenazede merhaba nasılsın diyecek kadar. Yeterli.

Öyle yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince zaten eşim gerekenleri söylediği için de ses etmedim ama gerçekten zoruma gitti ben 3 bin lira maaş alıyor iken benden iyisi yoktu

Oncelıkle okudum ve Corona dedim .
Bu ayrımı ben yaşadım ..tek araba gitmek için beni söze goturmemek ıcın takla attılar ben de istenmedıgım yerde ne yapayım gıtmedım.
Karsı taraf 30 kışi bunlar 5 kısı kalmıs ..rezıl oldular ve neden gelmedıgımı sormuslar ..
Kötü bir duygu ama hayatının merkezinde olacak ınsanlar degıl. Eşini fazla üzme

Bence biraz sinsi olacak, ama sevinmelisin. Eline koz vermisler. Tabiki iki kardeslerin geçinmemesi üzücü fakat esin simdiye kadar israr ile görmek istemiyordu.

Simdi gördü neyin ne oldugunu. Sizin dügüne gelmeyen adami halen israr ile davet ediyordu sevgilisi ile. Et ve para yollamak nedir allasen? Bu ne vizyonsuzluk? Köydemi yasiyoruz? Cok istese ilk basta kardesini çagirabilirdi. Hadi sevgilisinin gazine gelip yapmamis, telefon edebilirdi "kardesim yanlis yaptim, keske yanimda olsaydim, bir anlik gaflet,.." ne bilim ne ile sizi yemege davet edebilirdi felan.

Hani cidden derdi aranizi düzeltmek olsaydi. Yaptigi sadece sov "bak para ve erzak verdim, sükürsüzler halen yaranamadim".

Böyle insanlardan ne kadar uzak durarsaniz o kadar iyi. Esine bir laf etme. Zaten adam kötü his ediyor kendini. Bu süreçte sadece ona destek ol. Konuyu açma hiç, morelini daha fazla bozma. Adam sonunda baze seyleri fark etti. Bu yeter olmali.

Okurken darlandim çagirmadıysa cagirmadi gitmeyi verin o bunu yapti bu bunu yaptı istenmiyorsaniz size iste istemeyin sizin gibi takintili ayrıntıcı insanlarla muhattap olmak zor zanaat eltim yok ama olursa sizin gibi olmasini istemem

Sizi sevmiyorlar dugununuze bile gelmemisler siz kiz istemeye gitmedik davasi güdüyonuz yapmayin yahuu birakin kendi camurlarinda debelensinler olan yine arada size olmus bu durumlarda en iyisi uzaktan bakmak tir.

Daha ne istiyorsunuz ki.
Eşiniz olanların farkında
Siz öyle insanlarla muhattap olmak zorunda değilsiniz.
Ohh miss. Bence siz napın biliyomusunuz? Eşinize çok iyi davranın. Onlar kötü kalsınlar. Siz size yetin en güzeli. Herkesin arayıpta bulamadığı şeyler bunlar.

Bu zamanda söz, nişan, cemiyet olur mu? Bunlar salgına davetiye. Eğer salgının önü alınamazsa sağlık sektörü çöker. Bunları biliyorsunuz değil mi?

Ben de isteme gibi ozel bir günümde haz etmedigim bir insani görmek istemezdim. Nisanda düğünde bir kaçış var. Görmezsin bile belki kalabalıkta. Ama söz öyle ki? Küçücük evde.
Neden gerginlik yaşansın ki? Ya da neden en güzel günümde sevmediğim suratlar göreyim??
Bence doğru olan gitmemeniz olmuş. Belli ki istenmiyorsunuz. Orada bulunsaniz size ne yarar var bulunmasaniz ne zarar var.
Düşünüp kendini üzme. Bu salginda böyle organizasyon yaptıklarına göre bencil, biraz da salak tipler sanırım zaten...

Bir kadin olarak niye suçu sadece kadinda görüyorsun? Yilan kiz nasil cinsiyetçi, çirkin bir kelime.

Neticede adamin beyni kalbi yokmu kardeşini davet etmiyor? Bu erkekler hiçmi birşey için sorumlu tutulmayacak?

Eltiniz sizi istememiş abi de durumu kurtarmaya çalışmış. Aranızda ne oldu ki? Bu aralar kalabalık yerlere gitmemek gerek. Keşke kendi aralarında olsaydı. 22 kişiye ne gerek var. Kardeş bile gitmezken.

Bizimkiler 22 kişi gitmiş açıkçası zaten gitmek Problem değil yani uzaktan tam tabloya baktığımda sinirleniyorum ben et göndermeler bağırmalar olaya tek cümle kurmama rağmen beni katmalar yoksa gerçekten meraklısı değilim ben zaten kalabalık sevmem

Sizin söylediklerinizden sadece birini dHi yapsalar ne eşim bu kadar incinir ne bu kadar ortada kalp ve gurur kırılırdı eşime birşey demiyorum zaten aramızda maşallah çok iyi lakin işte kendi içimde sinirleniyorum öyle acaba dedim biz mi Abartıyoruz bir akıl alayım arkadaş çevremiz ortak (aynı lise ve üni okuduğumuz için) yabancı kişilerin fikrini almak istedim ve konu açtım ama herkes sağolsun neredeyse benimle aynı düşüncede bu bile insanı rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…