Kaynım Sözlendi Çağırılmadık Abartıyor muyuz?

Ne kadar az insan o kadar az dert. Hayatınızdan bir kaç kişi daha eksilsin hiç umursamayın daha huzurlu olursunuz eşiniz de her şeyin farkında belliki.

Evlendikten sonra zaten bir soğukluk oluyor
Ama erkek kardeşlerde daha çok
En iyisi yorum dahi yapma eltin eli maşalı sen
Halen iyi niyet besliyorsun ona karşı ölü gibi olmalısın

Evlendikten sonra zaten bir soğukluk oluyor
Ama erkek kardeşlerde daha çok
En iyisi yorum dahi yapma eltin eli maşalı sen
Halen iyi niyet besliyorsun ona karşı ölü gibi olmalısın
Zaten ne kaybettiysem hep bundan kaybettim hayatımda

Canım inan derdim gitmemek değil üstüne bana fakir fukara hayratı gibi et gönderip karının ağzıyla konuşma bana diye çemkirmesi
Eşin görmüş geri göndermek yerine gerçekten bir fakire verseydiniz keşke üstüne de siz becememişsiniz biz fakire dağıttık deseymiş eşiniz.. Karının ağzıyla demesine bön bön bakıp bir şey dememiştir kesin

Akıllanma ve olabildiğince politik olma zamanı

Abisi ile telde konuştu yüzyüze gelmedi karının ağzı ile konuşma dediğinde ben insan değil miyim adam değil miyim birşeye kırılıp gücenemem mi benim ağzım yok mu da karımı karıştırıyorsun dedi eti götürme sebebimiz de şu aslında o et bizde kaldığında birine verdik desek de inanmazlar kabul etmiş oluruz zaten kaynanamda ihtiyaç sahibi olduğu için götürdük

Birbirlerini yesinler hiç karışıp muhatap olmayın iyi ki çağırmamış her yer virüs kaynıyor evden çıkmayın

Aman salla be ne takıyorsun böyle aptal saptal insanları. Elbet insan içerler ama. İyi ki gitmedin boşver. Bu değerli ömrünü böyle saçma kötü niyetli insanlar yüzünden harcama. Kocanla bak mutluluğuna. 1 günümüz bile ne kadar değerli. Takılma yani. Demek ki abisi ve müstakbel eşi seni çekemiyorlar. Bunu belli etmişler. Bence böyle insanlarla muhatap olmamak en iyisi. 1 saatimizi bile geri alamıyoruz. Böyle değersiz insanlara 1 dakikanı bile harcama. Ayrıca corona var her yerde uyarıyorlar. Bu ne bilinçsizlik yahu

Ben sizi cok hakli buldum ya nebilim insan durumu yok diye ole et gonderecegine sanki mideleri duzgun bisey görsün der gibi tobe tobe arar bi hal hatr sorup ihtiyacın varmi ne konuda yardmcı olablrm der kardeşte olsa bunun bi üslubu vardr ayrıca yorum bile yapma esinle konuşurken cunku dahada bilenir abisine snra bska bsy olur olay sana patlar

Bende böyle düşünerek susuyorum içim şişti diye de konu açtım zaten en zoruma giden bu isteme gününün sabahsı et gelmesi ve bugüne kadar bir kere bile evime gelmemiş eksiğimi sormamış biri. Eşim normalde ailenin en küçüğü olduğu için hep alttan alan taraftı ama iyice adamdan saymamaya başladılar beni diyor ve bence haklı da. Durumları yok paraya da hayır diyemezler ete de dediler bence kendilerince

Bu konuda en aklî basında kisi kayinbaba galiba.
Elti kayın kaynana görümce hepsi birer felaket. Koşarak uzaklaşmak lazım. Et ve 100 lira olayi da ayrı terbiyesizlik.
Zaten görümce abisinin yaptığını gayet normal görüyor bence çünkü o getirmiş herşeyi bide bahşeder gibi oda 100 lira daha eklenmiş ben küçükken babamla kurbanlık et dağıtmaya giderken poşet poşet yapar kapı kapı gezer bırakırdık aynı hesap yani evimde bir çaya tenezzül etmemişler bile nasılsa ses etmezler bir de kaynanam eşime demiş ki et kalsa da olur boşver parayı getir bana olmazsa demiş oda hiçbirini istemiyorum getireceğim hepsini diyerek götürdü

Aynen disardanda oyle gözüküyor vallahi ben bu milleti anlamiyorum ben bigun çorba bigun makarna yerim durum yokken sanane yani madem kardeşlik yapican 22 kişiyi kardeşinden önde tutup sözüne cagarmadan once dusunseymis kucuk diye aptal yerine koymak ne demektr sen esine destek ol muhattap olmamaya çalış kimseyle

Ha kaynanada yamyam yani anlaşıldı. Tuhaf bir aile resmen aile aile değil yaprak dökümü kurtlar vadisi mübarek. Oglu et verir dalga gecer gibi sus payi yapar gibi görümce para koyuyor anne kendi kızının parasını istiyor vay yavrum vay bunlar birbirlerini de dolandırıyordur baksana kaynana yalan da söylüyormuş onlar küsler diye abi kardeş icin. Evlat ayrımcılığı da var demekki kaynından çekiniyor ya da ondan menfaati var hep oyle olur zaten aman senden uzak olsunlar başını arıtma esin de neyin ne oldugunu biliyordur bilmiyor duysa da öğrenmiştir bu olayla. Abisinin kiz istemesine çağrılma mis 22 kişi içerisinden bunu unutmaz zannediyorum..

Şu forumda kardeşine aşık birisi varsa o da benimdir. Tepeme hacet giderse ooyy ablasının gülü az yaptın derim. Benim gibi safa bile yuh dedirtti. Çok da büyük konuşuyorum silerim öyle kardeşi/abiyi. Millerin eltisi bile gidecek bana yer yok ha? Ne ölüme ne ölüne derdim.
kaynanaya zaten ayrı ayar oldum. Parayı getir diyor oğlum yanlış anladın deyip toparlaması gereken yerde tam bir açgözlülük yamyamlık örneği arkadaşın dediği gibi. Onlarla da bayramdan bayrama görüşürdüm kayınbaba hariç.

Bence elti seni kıskanmış sen ondan önce evlendin diye. Dırdır ile mesafe koydurmuş kayına.
Yetmemiş senin söylemediklerini millete anlatıp seni kötü göstermiş. Karının ağzı ile konuşma bu yüzden demiştir.
Kaynanada oğlu evlensin sorun olmasın diye yaşı geçti zaten başkasını zor bulur derdinde.
İnsan karaktersiz olmasın. Herşeyi bahane eder.
Ben büyük eltiyim. Kaynım bizden sonra evlendi. Eltim benim ile aynı yüzüğü almış.
Sonra demişki x abla benden kıskanıp yüzüğünü mü değiştirdi. Benim yüzüğün daha eski gören anlar zaten. Ben yüzüğü ona gösterip dedi idim taşlı yüzük alır isem seffaf oje sür taşları düşmesin benim düştü.
İnsan kötü niyetli olmasın
Ben ALLAH a havale ettim sonra olanı izledim.
Not: Kaynanam eltimi çok severdi güler yüzlü diye ama ayrım yapardı kavga gürültü sorunlar yaşadılar
Zamana bırak izle ettiği ayrımı burunlarından gelişini

Eşin herşeyin farkındaymış. Boşver. Düğüne çağırırsalar sende ona gitme. Bu kadar basit. Sonuna kadar da haklısın buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…