Kaynar su yanığı

Tekrar gidin kapalı durması lazım o bölgenin. Pansuman yapıp kapatırlar. Günlük de pansumanın değişmesi lazım.

Gittim doktora ama yürüyemez hale geldim

ya güzel kalbinizden öperim sizin Allah razı olsun gerçekten Allah düşmanıma vermesin çok zor tekrar gideyim sabah kalktım bir an çarşaf kan içindeydi çok zormuş
Ayy lütfen gidin ya cidden dayanamazsınız,işkence bu azap. Kapatırlar bandajla bence bunu,temizlerler güzelce,size de ağrı için ilaç verirler. Tekrardan geçmiş olsun,acil şifalar dilerim. Hatta acile bile gidebilirsiniz yarını beklemeden.
Bizi de bilgilendirin lütfen. İnanın yanıktan çok korkuyorum ben. Gördüm halini cok fena oldum.

Son düzenleme:
Başka bir doktora gidin sizi her gün pansumana çağırması lazım
Daha yeni aile hekimi ile görüşüp pansumana devam ettik
Evde olmaz çok kötü olmuş

Doktora gittim krem vs verdi ama hiç bir gelişme yok şu patlayınca yürüyemez hala geldim
Bül oluşmuş normalde büllerin patlamamasını isteriz pansumanda özellikle dikkat edilir kendi kendine patladıusa enfeksiyon açık hala geliyor kapatılması lazim en azindan alt deri katmani gelene kadar. Az deri geldi mi ağriniz geçecek şuan sinir uçlari açıkta oldugu için çok agriniz olur. Pansuman yaptirmak istiyorum deseniz bile hemen hallederler özele falan gidin yaparlar

5 gün önce bacağıma sıcak su döküldü bir gün önce su toplayan yer patladı patladıktan sonra yürüyemez hala geldim yürürken canım açıyor sürekli yarayı açık tutuyorum kremler sürdüm ama hiç bir gelişme yok bu konu hakkında tecrübesi olan var mı ?
Baya agir bir yaniginiz var, acilen bir yanik unitesine gitmeniz gerekiyor, hem yurumeniz hem enfeksiyon kapmamaniz icin gerekli.

Gecmis olsun.

Doktora gittim kullanıyorum kremleri ama şu patladıktan sonra yürüyemez hale geldim
Çok derin olmayan yanıklar için Aloe Vera jel ve e vitamini karışımı hem rahatlatıyor hem iyileşmeyi hızlandırıyor. Ama sizinki açık yara haline gelmiş. Bence tekrar doktora gidin. Enfeksiyon kaparsa Allah korusun çok kötü sonuçlar doğar..

Elime sıcak silikon döküldü kantaron yağı sürdüm ne iz ne acı kaldı hemen kantaron yağı bulun saf olarak sürün mucize bisey

Yaranın açık olduğu yere batikon değmemeli diye biliyorum. Sadece etrafı siliniyor. İstisnaları bilmiyorum. Anestezik krem yazdıysa ağrınızı dindirir. Eğitim ve araştırma ve üniversite hastanelerinde yanık ünitesi oluyor.

Yaranız açık hale geldiği için farklı işlemler de yapabilir hekim.

Hastaneye gidecek haliniz yoksa ağrı kesici ile ağrınızı azaltın.

5 gün önce bacağıma sıcak su döküldü bir gün önce su toplayan yer patladı patladıktan sonra yürüyemez hala geldim yürürken canım açıyor sürekli yarayı açık tutuyorum kremler sürdüm ama hiç bir gelişme yok bu konu hakkında tecrübesi olan var mı ?
Allah şifa versin kötü olmuş hastaneye gidin gidemiyorsanız kantaron yağı veya aile hekimliğiğinden yanık ilaçları yazdırın

Krem üstüne krem yerine beyaz sabunla yıkayın mikropları temizleyip tekrardan krem sürün acile gidene kadar
Yumurta akı ben çok geç öğrendim tava değse kaynar su dökülse bile yumurta akı cidden hem acıyı alıyor hem kabsrmasini önlüyor.Son senelerde yumurta akı sürerdim yumurta akının jel kısmı dolaptan soğuk gibi çok iyiydi ..1 sefer sürmedim kabardı acıdı eşime 5 krem satmış eczacı hametan vs karıştır diye su topladı büzuldü karardı acı çektim hiç yere

Furacin, silverdin, bepantol, rif ampul , lokalen krem bunlari yazdırın ,hergun bunlardan bellik miktar temiz bı kapta karıştırıp yaraya sürüp kapatın Allah'ın izniyle yaraniz çok hızlı kuruyup kabuk bağlayacak ben acil hemsireligi yapmıştım hep bu şekilde pansuman yapardım 1 hafta sarın sonra açın

X