5 gün önce bacağıma sıcak su döküldü bir gün önce su toplayan yer patladı patladıktan sonra yürüyemez hala geldim yürürken canım açıyor sürekli yarayı açık tutuyorum kremler sürdüm ama hiç bir gelişme yok bu konu hakkında tecrübesi olan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 gün önce bacağıma sıcak su döküldü bir gün önce su toplayan yer patladı patladıktan sonra yürüyemez hala geldim yürürken canım açıyor sürekli yarayı açık tutuyorum kremler sürdüm ama hiç bir gelişme yok bu konu hakkında tecrübesi olan var mı ?
Kesinlikle hastaneye gidin pansuman yapılıp kapatılıyor, pansuman yenileniyor krem kullaniliyor vs. Kendimden biliyorum çok uzun süre pansumana gitmiştim orta okulda5 gün önce bacağıma sıcak su döküldü bir gün önce su toplayan yer patladı patladıktan sonra yürüyemez hala geldim yürürken canım açıyor sürekli yarayı açık tutuyorum kremler sürdüm ama hiç bir gelişme yok bu konu hakkında tecrübesi olan var mı ?
5 gün nasıl dayandınız, asıl bunun formülü lazım... yani bildiğim bir yöntem var ama doktora göstermek daha sağlıklı ve kolay...5 gün önce bacağıma sıcak su döküldü bir gün önce su toplayan yer patladı patladıktan sonra yürüyemez hala geldim yürürken canım açıyor sürekli yarayı açık tutuyorum kremler sürdüm ama hiç bir gelişme yok bu konu hakkında tecrübesi olan var mı ?
Doktora gittim krem vs verdi ama hiç bir gelişme yok şu patlayınca yürüyemez hala geldimDoktora gitseniz nasıl olur? Krem vs verir size. Allah korunu enfeksiyon kapabilirsiniz
Gittim krem verdi ama geçmedi hiç bir şekildeDoktora gitmeniz lazım enfeksiyon kapar önce yara kapansın sonra ize bakarsınız
Yok doktora gittim kremlerinde kullandım ama şu an yürüyemez hale geldimDoktora gitmeniz lazım enfeksiyon kapar önce yara kapansın sonra ize bakarsınız
Doktora gittim kremleri 5 gündür kullanıyorum ama şu an yürüyemez hale geldim lavobaya bile gidemez hale geldim5 gün nasıl dayandınız, asıl bunun formülü lazım... yani bildiğim bir yöntem var ama doktora göstermek daha sağlıklı ve kolay...
Doktora gittim kremleri vs kullandım ama su patlayınca yürüyemez hale geldimHemen acilen doktora gidin mümkünse yanık birimi olan , özel pansuman yapılsın mikrop kapmaya çok ama çok açıksınız çol tehlikeli
Doktora gittim kullanıyorum kremleri ama şu patladıktan sonra yürüyemez hale geldim5 gün nasıl dayandınız, asıl bunun formülü lazım... yani bildiğim bir yöntem var ama doktora göstermek daha sağlıklı ve kolay...
Doktora gittim ama hiç bir gelişme yok halen aynı durumdayım yürüyemiyorumDoktora gitseniz nasıl olur? Krem vs verir size. Allah korunu enfeksiyon kapabilirsiniz
Gittim doktora ama asla geçmiyor kremleri kullandım ama yürüyemiyorum şu anDoktora gitmeniz lazım enfeksiyon kapar önce yara kapansın sonra ize bakarsınız
Doktora gittim kremleri de kullandım ama yürüyemez hale geldim şu anDoktora gitseniz nasıl olur? Krem vs verir size. Allah korunu enfeksiyon kapabilirsiniz
Ayyy çok geçmiş olsun, epey kötü görünüyor,açık yaraya dönmüş,tekrardan gidin doktora,her krem açık yaraya sürulmez(lütfen bunu dikkate alın,açık yaraya bir çok şey sürülmez bizim önerilerle olmaz) belki krem sürulmeyenlerdendir,değiştirir. Minicik elim yanıyor canım nasıl acıyor nasıl dayanıyorsunuz kıyamam. Çok fena oldum ya.Doktora gittim kremleri vs kullandım ama su patlayınca yürüyemez hale geldim
Gittim doktora ama yürüyemez hale geldimDoktora gitmeniz lazım enfeksiyon kapar önce yara kapansın sonra ize bakarsınız
ya güzel kalbinizden öperim sizin Allah razı olsun gerçekten Allah düşmanıma vermesin çok zor tekrar gideyim sabah kalktım bir an çarşaf kan içindeydi çok zormuşAyyy çok geçmiş olsun, epey kötü görünüyor,açık yaraya dönmüş,tekrardan gidin doktora,her krem açık yaraya sürulmez(lütfen bunu dikkate alın,açık yaraya bir çok şey sürülmez bizim önerilerle olmaz) belki krem sürulmeyenlerdendir,değiştirir. Minicik elim yanıyor canım nasıl acıyor nasıl dayanıyorsunuz kıyamam. Çok fena oldum ya.