Kaynar su yanığı

Aysenur25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2021
10
1
28
5 gün önce bacağıma sıcak su döküldü bir gün önce su toplayan yer patladı patladıktan sonra yürüyemez hala geldim yürürken canım açıyor sürekli yarayı açık tutuyorum kremler sürdüm ama hiç bir gelişme yok bu konu hakkında tecrübesi olan var mı ?

Eklentiler

• IMG_2641.jpeg
    IMG_2641.jpeg
    104,4 KB · Görüntüleme: 530
  • AA54C6B7-38CE-4F92-BE35-FFEF5937A3E4.jpeg
    AA54C6B7-38CE-4F92-BE35-FFEF5937A3E4.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 640
  • F3CBF02D-21F7-4487-9B57-B75AF672D2F9.jpeg
    F3CBF02D-21F7-4487-9B57-B75AF672D2F9.jpeg
    84 KB · Görüntüleme: 594
5 gün önce bacağıma sıcak su döküldü bir gün önce su toplayan yer patladı patladıktan sonra yürüyemez hala geldim yürürken canım açıyor sürekli yarayı açık tutuyorum kremler sürdüm ama hiç bir gelişme yok bu konu hakkında tecrübesi olan var mı ?

Doktora gitseniz nasıl olur? Krem vs verir size. Allah korunu enfeksiyon kapabilirsiniz

Doktora gidin benim elimin üstü fırından yandi, sonra sizinki gibi iltihaplı görüntü oldu acik durunca heryere sürtundu eczanrye gittim antibiyotikli krem lazm ama alamazsiniz acile gidin dedi gidince temzledi ilaci yazdi,birde hap verdi.kapali şekilde bantladi. günde bir defa batikonla temizleyip kremi sürüp yine uzerini kapadım. Bu yara aciktan düzelmez. DoktorA gitmelisiniz. Su vs değmemesi lazimdi o yüzünden gitmezseniz iyi olmaz

Kesinlikle hastaneye gidin pansuman yapılıp kapatılıyor, pansuman yenileniyor krem kullaniliyor vs. Kendimden biliyorum çok uzun süre pansumana gitmiştim orta okulda

Çok gecmis olsun vakti zamanında annem zeytinyağı ve mum sürüyordu iyileşmişti ama siz doktora gidin öncesinde

Cok gecmis olsun, acil sifalar dilerim. Mutlaka bir doktora gidin.

5 gün nasıl dayandınız, asıl bunun formülü lazım... yani bildiğim bir yöntem var ama doktora göstermek daha sağlıklı ve kolay...

Doktora gittim kremleri vs kullandım ama su patlayınca yürüyemez hale geldim
Ayyy çok geçmiş olsun, epey kötü görünüyor,açık yaraya dönmüş,tekrardan gidin doktora,her krem açık yaraya sürulmez(lütfen bunu dikkate alın,açık yaraya bir çok şey sürülmez bizim önerilerle olmaz) belki krem sürulmeyenlerdendir,değiştirir. Minicik elim yanıyor canım nasıl acıyor nasıl dayanıyorsunuz kıyamam. Çok fena oldum ya.

• Beğen
Reactions: The
Doktora gitmeniz lazım enfeksiyon kapar önce yara kapansın sonra ize bakarsınız
Gittim doktora ama yürüyemez hale geldim
Ayyy çok geçmiş olsun, epey kötü görünüyor,açık yaraya dönmüş,tekrardan gidin doktora,her krem açık yaraya sürulmez(lütfen bunu dikkate alın,açık yaraya bir çok şey sürülmez bizim önerilerle olmaz) belki krem sürulmeyenlerdendir,değiştirir. Minicik elim yanıyor canım nasıl acıyor nasıl dayanıyorsunuz kıyamam. Çok fena oldum ya.
ya güzel kalbinizden öperim sizin Allah razı olsun gerçekten Allah düşmanıma vermesin çok zor tekrar gideyim sabah kalktım bir an çarşaf kan içindeydi çok zormuş

X