- 17 Eylül 2022
- 19
- 1
- Konu Sahibi eziyetname
Kaynanam zaten hep bana eziyet eden biriydi . Sorsan beni severniş ama hep iftira hor görme iş yaptırma hep bana yaptırı hatta büyük eltimi kayırır kıyamazdı . Ben hep saygımı bozmmam laf söylesede ne derse yapardım . Bana iftira attığında bile çıkışmadım hatta babm çok kızdı neden kızmadın eşim arkamda durmadı. Hep ezildim . Görümce desen benden büyük hep eziyet ediyordu yemeğimiz birdi evime inemezdim korkudan ne yapsam ya akşam ya gündüz yapardım. Boludan adanaya gelin geldim. Ailende yanımda değildi. 4 sene öncede en son kaynın evlebdi Neyse bugün yaşanan olaydan anlatayım ben . Ben ayağımı burktım. Kaynanam yine bir iş var bana gel yardıma dedi oturuken gelemem çocuğumu yatırcam dedim . Hep bana yaptırı hiç diper gelşne yaptırmaz artık tabi banada tak etti . Dedim geçen ben geldim zaten bu sefer o gelsin. Bana zaten ı gelir bana söylesem. Sen hep yok diyosun iş için gelmiyodun diyo sinir krizş geçiricem 10 senedir evliyim nerdeyse hep işnde gücünde elinin altındayım 4 senedir eltim daha bir iş yapmamış bir kere yemek pişirmemiş ona bir kere misafirini ağırlamamış o zateb gelirmiş ben hep yok diomuşum. Kızlarıda öyle diyomuş kızları çocukları bana gönderir kendileri annesine gider altlı ğstlüyğz benide hep Öğle ortası öağırır çocuğumun uyku saatinde bazen gidemem. Adım çıkmış . Sonra parkta dediğim gibi iş var gel dedi onun çocuğu hasta dedi bende bana bıraksın yapsın dedim iş neyse . Bana çıkıltı sen hep gelmşyosub o zaten çağırsam gelir bana hep kızıyor sen niye tek yapıyosun diye falan dedim tmm çağır işte gelsin ozaman yardıma . Sonra sen kendini onla bir mi turıyosun ben seni daha çok seviyorum dedi . Sevseydin beni ayırmazdın dedim eziyet etmezdin bana dedim ona kıyamıyosun dedim . Geçen gitmiş ona benim hakkımda artık o bize gelmiyo gitmiyo demiş dedim niye ona söyledin öyle biley sanki o ne kadar sana geliyo dedim falan baya farklı düşünüyomuş iyiki öğrendim daha fazla konuşmiycam dedim zaten bana notunu vermişsin deidm sen bilirsin bnm içim rahat dedim