- 28 Mart 2016
- 70
- 177
- 93
- 27
- Konu Sahibi Ceydasavas
-
Uzmanların soylediklerine gore babasi vefat etmis cocuklarin annesiyle yatmasi cok cok yanlis bi kisilik olusmasina sebep oluyormus sizde de oyle bir durum var ben sevdiginiz kisinin psikolojisinin normal oldugunu dusunmuyorum keza annesinin de oyle koskoca adam ile anne beraber yatar mi hic normal mi sizce? Annesinin eli ayagi tutmuyor mu? Tutuyorsa ne gerek var ayni eve tek basina bi hayat surmek zorunda mecbur ayni ev olur mu hic ya ona evlilik mi denir Allah askina eskidenmis oyle seyler
Ben de aksi bişey söylemiyorum üzlüyorum bu konuda ama buna engel olamam ki ona göre normal bişeymiş ben saçmalıyor muşum o doğurmuş ne yanlışınolabilirmiş aynı yatakta yatmanın napabirim ki nasıl orta yol bulucam annesiyle ilgili ne desem alınıyor ayrı ev muhabbeti olsa direk tersliyorÇok iyi kalpli saf temiz dindar bi kadın ama bilmiyorum alışmak zorunda kaldım sonuçta yetim büyümüş bi çocuk dul bi kadın var seviyorum çok ama çok korkuyorum
Uzmanların soylediklerine gore babasi vefat etmis cocuklarin annesiyle yatmasi cok cok yanlis bi kisilik olusmasina sebep oluyormus sizde de oyle bir durum var ben sevdiginiz kisinin
Uzmanların soylediklerine gore babasi vefat etmis cocuklarin annesiyle yatmasi cok cok yanlis bi kisilik olusmasina sebep oluyormus sizde de oyle bir durum var ben sevdiginiz kisinin psikolojisinin normal oldugunu dusunmuyorum keza annesinin de oyle koskoca adam ile anne beraber yatar mi hic normal mi sizce? Annesinin eli ayagi tutmuyor mu? Tutuyorsa ne gerek var ayni eve tek basina bi hayat surmek zorunda mecbur ayni ev olur mu hic ya ona evlilik mi denir Allah askina eskidenmis oyle seyler
Çok zor. .
Sabır ister , anlayış, sevgi. .
Ben yapamazdım sanırım. .
İyi düşünülecek bir durum. .
Yakın bir yerde otursa da ayrı olsa . .
Kötü olan yanı kabul etmiş gibi görünüyorum şuan ve bu konuda taktir almıyorum olması gereken şey gibi benim bugünden piskolojim bozuldu ve o bunu hiç görmedi olmasıda çok saçma olur ona kalsa çok zor bi ilişki yaşıyorum ama ona göre hiç bişey yok
Okuyorum evet 21 yaşındayın seneye mezun olucam18 yaşındasın. .
Okumuyor musun?
Bence evlilik için acele etmeyin. .
Profilde 18 yazıyor. .Okuyorum evet 21 yaşındayın seneye mezun olucam
Ben de aksi bişey söylemiyorum üzlüyorum bu konuda ama buna engel olamam ki ona göre normal bişeymiş ben saçmalıyor muşum o doğurmuş ne yanlışınolabilirmiş aynı yatakta yatmanın napabirim ki nasıl orta yol bulucam annesiyle ilgili ne desem alınıyor ayrı ev muhabbeti olsa direk tersliyor
Profilde 18 yazıyor. .
Mezun olunca düşünün derim. .
Ev ev üstüne olmaz. .
ben 21 o 23 yaşındaO yanlış olduğunu kabul etmese de yanlış işte sen kaç yaşındasın o kaç yaşında?
ben 21 o 23 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?